GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Aanbieding voor witte tanden: goedkoop tanden bleken

Een aanbieding voor tanden bleken om wittere tanden te krijgen gezocht? Dankzij onze kortingsacties kun jij goedkoop tanden bleken. Dat doe je gewoon thuis. Onze producten voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving. Daarmee zijn onze producten 100% veilig. Omdat je gebruik maakt van de beste producten om je tanden te bleken, krijg je mooie witte tanden zonder dat je hier teveel voor betaald.

Tanden bleken hoeft niet duur te zijn!

Heb je je ooit wel eens afgevraagd: “Kan ik ook goedkoop mijn tanden bleken?” Wij snappen deze vraag maar al te goed. De kosten voor tanden bleken variëren enorm. Zo is de prijs om je tanden te bleken bij de tandarts of bleeksalon vaak enorm hoog in verhouding tot het zelf bleken van je tanden.

Hoe duur is tanden bleken nou eigenlijk? Je kunt goedkoop wittere tanden krijgen met een professionele tandenbleekset. Je betaalt geen kosten om je bitje op maat te maken, dit kan je zelf doen. Daarnaast betaal je voor de kwaliteit. Daarentegen betaal je niet voor een dure vestiging, apparatuur of een parkeerplaats. Dus: ja, het bleken van je tanden hoeft niet duur te zijn.

Daarom hebben wij een aantal mooie aanbiedingen voor je op een rijtje gezet:

  • Tandenbleekset aanbieding
  • Charcoal aanbieding
  • Elektrische tandenborstel aanbieding
  • Waterflosser aanbieding
  • Tandpasta aanbieding
  • Oil pulling aanbieding

Tandenbleekset aanbieding

Het is wel belangrijk om veilig je tanden te bleken. Daarom heeft Tanden Bleken Thuis alle tandenbleeksets laten testen in laboratoria. Alle tandenbleeksets hebben alle certificaten om veilig je tanden te bleken. Zo kun je goedkoop tanden bleken met onze professionele tandenbleeksets.

Tandenbleekset aanbieding

 

Tandenbleekset van €59,95 voor €29,95!

Charcoal aanbieding

Sommige klanten willen liever tanden bleken met 100% natuurlijke producten. Ook voor deze klanten bieden wij een betaalbare oplossing. Een mooi voorbeeld van een natuurlijke tandenbleker is activated charcoal poeder. Deze wordt aangeboden in pakketvorm met 2 stuks charcoal en 2 bamboe tandenborstels. Sharing = caring!

Duo charcoal pakket met korting

 

Duo charcoal pakket van €49,95 voor €19,95!

Elektrische tandenborstel aanbieding

De producten die Tanden Bleken Thuis verkoopt zijn regelmatig in de aanbieding. Zo hebben wij een prachtige, sonische elektrische tandenborstel in de aanbieding voor jou. De automatische, elektrische tandenborstel maakt in 2 minuten automatisch jouw mond schoon. Daarnaast kan de sonische tandenborstel ook nog je tanden bleken. Samengevat kun je goedkoop je tanden bleken binnen 2 minuten met deze geweldige elektrische tandenborstel.

Elektrische Tandenborstel
Sonische tandenborstel van €79,95 voor €69,95!

Waterflosser aanbieding

Uiteraard hebben wij ook een prachtige waterflosser in de aanbieding voor je. Deze waterflosser is te bestellen met korting en zeker aan te raden om tandplak te verwijderen. Zo verwijderd deze flosser tot 99,9% van de gevormde tandplak en dat alles door middel van een krachtige waterstraal.

Waterflosser monddouche pakket

Waterflosser van €99,95 voor €69,95!

Tandpasta aanbieding

Op zoek naar een tandpasta aanbieding? Zo hebben wij bij Tanden Bleken Thuis een prachtige aanbieding voor tandpasta. Daarmee kun je goedkoop witte tanden krijgen. Onze zwarte tandpasta is een geweldige korting voor wittere tanden. Daarnaast krijg je bij de charcoal tandpasta ook nog een gratis bamboe tandenborstel!

Charcoal tandpasta aanbieding

 

Charcoal tandpasta van €13,95 voor €9,95!

Maar dat is niet de enige tandpasta in de aanbieding. Andere (natuurlijke) tandpasta’s hebben ook een scherpe prijs. Denk bijvoorbeeld aan de foam tandpasta zonder fluoride, kokostandpasta of de aloë vera tandpasta. Op deze tanden bleken aanbieding pagina houden wij je op de hoogte van de beste tandpasta aanbieding.

Oil pulling aanbieding

Je verzorgt het liefst je mond met een goed product voor mondverzorging, het liefst voor een zo laag mogelijke prijs. Zo kun je op een veilige manier wittere tanden te krijgen met (natuurlijke) tandenblekers. Daarom heeft Tanden Bleken Thuis regelmatig een korting voor je mondverzorging in petto. Denk bijvoorbeeld aan de de oil pulling die in de aanbieding is.

Oil pulling olietrekken met olie
Oil pulling van €24,95 voor €16,95!

Samenvattend kun je op verantwoorde wijze een goede, verzorgde mond krijgen met de beste aanbieding voor mondverzorging.

Goedkoop tanden bleken tips

Indien je op de beste manier gebruik wilt maken van onze aanbiedingen voor witte tanden hebben wij nog iets voor je. Namelijk met onze tanden bleken tips zorg je ervoor dat je goed en goedkoop jouw tanden kunt bleken.

Tip: bij alle producten ontvang je een Nederlandse handleiding. Daardoor lees je hoe je de producten het best kunt gebruiken, om jouw tanden snel witter te maken.

Veel bleeksalons gebruiken dezelfde producten als die je bij ons online in de sale kunt kopen. Dat betekent in de praktijk dat je een stuk goedkoper uit bent, terwijl je precies dezelfde ingrediënten gebruikt. Dat kan ook bijna niet anders, omdat onze producten dezelfde strenge testen moeten doorstaan als die van de tandartsen. Het grote verschil is dat je er thuis mee aan de slag gaat, waardoor je niet betaalt voor de dure specialist die met je meekijkt of je het goed doet. Gelukkig doen wij er een duidelijke handleiding bij, zodat je precies weet hoe het werkt en er niets onduidelijk is.

Voordelig tanden bleken: Tanden Bleken Thuis

Voordelig jouw tanden bleken? Maak daarvoor gebruik van onze aanbiedingen en zorg ervoor dat je niet onnodig veel betaalt. Het zijn de producten die ook veel tandartsen gebruiken en adviseren. Ze zijn 100% veilig volgens de Nederlandse en Europese wet- en regelgeving, om je daar geen zorgen over te hoeven maken.

Je hebt de keuze uit verschillende producten. Zo heb je een prachtige tanden bleken aanbieding met de tandenbleekset. Daarnaast hebben wij een mooie actie tandpasta, prachtige tandenborstel actie en zelfs een mondverzorging aanbieding. Samenvattend hebben wij de beste tanden bleken aanbieding om goedkoop je tanden te bleachen.

En is er geen passende aanbieding beschikbaar? Dankzij onze lage prijzen kun je altijd goedkoop jouw tanden bleken. Ten slotte kun je in combinatie met de bovenstaande tips er eenvoudig voor zorgen dat je iedereen jouw stralende witte gebit kunt laten zien!


Veelgestelde vragen

Wat is de beste tanden bleken aanbieding?

Bij een tanden bleken aanbieding moet je goed letten op de hoogte van de korting en de veiligheid van het product. Daarbij moet je goed letten of het product aan Europese wet – en regelgeving voldoet. Zo kun je maximaal profiteren van een mooie aanbieding om witte tanden te krijgen.

Wat is de prijs voor tanden bleken?

De prijs voor tanden bleken varieert nogal. Zo ben je bij een tandarts al snel 150-300 euro kwijt. Bij een mondhygiënist ben je al snel zo’n 100 euro kwijt. Als je zelf je tanden gaat bleken is het een stuk goedkoper. De prijzen variëren tussen de 8-60 euro.

Waar kun je een tandpasta aanbieding vinden?

Er zijn verschillende tandpasta aanbiedingen online te vinden. Daarbij is het wel belangrijk om te letten op hoeveel korting je krijgt. Als je een natuurlijke tandpasta wilt gebruiken zonder chemische ingrediënten, kun je bijvoorbeeld een tandpasta met houtskool kopen.

Is er een aanbieding voor beste tandenbleekset 2024?

Er zijn verschillende aanbieders die tandenbleeksets aanbieden. Het is daarbij belangrijk om te letten of de producten aan EU wet- en regelgeving voldoen. Daarnaast kun je ook goed naar de tanden bleken reviews en ervaringen kijken. Zo weet je wat voor jou de beste tandenbleekset 2024 is