×

 

HOE KAN IK SHOPPEN?

1 Login of maak een nieuw account aan.
2 Plaats de producten in het winkelmandje.
3 Voltooi de stappen op de betaalpagina

Indien er zich problemen voordoen graag contact met ons opnemen. Laat het ons weten via:info@tandenbleken-thuis.nl . Bedankt!

OPENINGSTIJDEN

Ma.-Vri. – 9:00 – 18:00 uur
Zat.-Zon. – 12:00 – 17:00 uur

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Duo Charcoal Tandenpakket

Aanbieding

Duo charcoal pakket

Slechts €22,50!

Duo charcoal pakket

Ons Charcoal DUO Pakket is een bestseller en wij zijn er trots op dat wij u deze aanbieding aan u kunnen presenteren. Charcoal is 100% natuurlijk en wordt al duizenden jaren gebruikt om de tanden te bleken. Het is zeer populair, 100% veilig en effectief. Door het enorm sterke absorberende vermogen van actieve kool reinigt de actieve kool uw tanden en verwijdert het alle plakresten die achterblijven in uw gebit. Zo kunt u op een veilige, effectieve manier wittere tanden krijgen.

De actieve kool helpt u

De actieve kool helpt u de natuurlijk, witte kleur van uw tanden terug te krijgen.
Daarnaast presenteren wij u de BamBoo tandenborstel. Met zijn stevige handgreep, ragfijne borstelhaartjes is deze goed te combineren met onze Charcoal Whitening Powder. Het hippe, trendy design is een ware aanwinst voor uw badkamer.

Tandenbleekset

Aanbieding

Tandenbleekset

Slechts €39,99!

Tandenbleekset

Met onze whitening set deLuxe presenteren wij u onze meest uitgebreide tandenbleekset. Drinkt u weleens koffie of thee? Rookt u wel eens? Drinkt u weleens frisdrank? Eet u weleens producten die veel kleurstoffen bevatten? Lees dan snel verder.

De gele aanslag op uw tanden zat

Bent u de gelige aanslag op uw tanden zat? Zou u uw tanden graag wel wat witter willen zien? Wij snappen dat een mooie, witte glimlach uw zelfvertrouwen vergroot. Uw tanden en uw glimlach horen bij uw presentatie en uw uitstraling. Wij willen u daar graag bij helpen.

Whitening strips

Aanbieding

Whitening strips

Slechts €13,99!

Whitening strips

Tegenwoordig is het lastig om de natuurlijke, witte kleur van uw tanden te behouden. U wilt wittere tanden, maar liever niet honderden euro’s betalen bij de tandarts. Een dure bleekkliniek en dagen wachten tot u een keer aan de beurt bent? Daar heeft u natuurlijk ook geen zin in.

Wij als organisatie denken graag met u mee in oplossingen. Daarom hebben wij een aantal mooie aanbiedingen voor u op een rijtje gezet.

SALE

Tanden Bleken Aanbieding

Tegenwoordig is het lastig om de natuurlijke, witte kleur van uw tanden te behouden. U wilt wittere tanden, maar liever niet honderden euro’s betalen bij de tandarts. Een dure bleekkliniek en dagen wachten tot u een keer aan de beurt bent? Daar heeft u natuurlijk ook geen zin in. Wij als organisatie denken graag met u mee in oplossingen. Daarom hebben wij een aantal mooie aanbiedingen voor u op een rijtje gezet.

De voordelen van onze tandenbleek aanbiedingen

- actieprijzen die u nergens anders kunt vinden
- Tot wel 5-9 tinten wittere tanden; 100% veilig
- vandaag besteld = morgen verzonden
- al honderden tevreden klanten gingen u voor!

Nog niet gevonden waar u naar op zoek was?

Ga naar de tanden bleken webshop

TOP