GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Duo Charcoal Pakket

Oorspronkelijke prijs was: 49.95.Huidige prijs is: 16.00.

TandenBleken-Thuis 100% tevredenheidsgarantie 30 dagen geld-terug-garantie

Samen wittere tanden krijgen met een all natural product? Het Duo Charcoal Pakket is ideaal voor jou! Wij geven een 100% tevredenheids garantie. Lees verder…

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlBinnen 3 dagen zichtbaar resultaat

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlBevat geen fluoride of BPA. Goed voor je mondgezondheid

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlExtra gefilterde charcoal. Niet schadelijk voor je tandglazuur

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl2 tot 3 maanden samen poetsen: 240 poetsbeurten

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlVoor 23 uur besteld = morgen thuis!

Op voorraad

SKU DUO-TANDENBLEEK-BENC Categorie Tag

Review Activated Charcoal van May Cate

10

Beoordeling

10.0/10

Quote

 • Zelf merk ik meteen verschil, terwijl ik al erg witte tanden heb. Mijn tanden lijken inderdaad witter te zijn, voelen gladder aan én mijn mond voelt ook lekker fris aan. Ik poets mijn tanden iedere avond met deze poeder en mocht je nu al wat gelige tanden hebben dan ga je absoluut verschil merken na een paar dagen. -

Duo charcoal pakket voor wittere tanden kopen

Wij garanderen je dat het Duo Charcoal pakket een geweldig product is om snel samen wittere tanden te krijgen. Wij denken dat je van dit idee houdt omdat…

Houtskoolpoeder is uniek

Houtskoolpoeder (ook wel: activated charcoal of actieve kool) is uniek. Wat is er dan uniek aan? Door de hoge aantrekkingskracht is het mogelijk om ongewenste stoffen en tandverkleuringen uit je mond te onttrekken. Daarnaast trekt het ook nog eens nare geurtjes aan. Even goed poetsen, naspoelen en dan het eindresultaat. Witte tanden, een frisse adem met een 100% natuurlijk product. Is het dan niet schadelijk voor je?

Is activated charcoal schadelijk?

Er zijn tegenwoordig veel producten op de markt om je tanden mee te bleken. Veel producten zijn schadelijk en/of duur. Deze producten hebben een hoge schuurwaarde of beloven resultaten die ze niet na kunnen komen. Gelukkig heeft Tanden Bleken Thuis voor u het beste geselecteerd. Onze activated charcoal is dubbel gefilterd en bevat zuivere mineralen. Daardoor is onze activated charcoal niet schadelijk voor je tandglazuur. Daarnaast heeft onze activated charcoal een naturaliserend effect op de PH waarde in je mond. Zo voorkom je gaatjes en krijg je wittere tanden. In tegenstelling tot veel whitening tandpasta’s bevat onze charcoal geen fluoride. Daardoor is het ook nog eens goed voor je gezondheid van je gebit. Daarnaast voldoet dit duo pakket aan de volgende keurmerken:

FDA Registered goedgekeurdCE goedgekeurd keurmerk logoCNPN cosmetic product notification portal keurmerk logo

Dit alles bieden wij je aan voor een betaalbare prijs. In tegenstelling tot onze concurrenten. Waarom? Wij bieden je graag kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij geloven in more for less. Jij verdient het om te lachen. Vind jij dit ook? Dan ga je dit leuk vinden.

Activated charcoal voor iedereen

Activated charcoal is een geweldig product om te delen. Daarom hebben wij dit pakket voor je samengesteld. Het is tegenwoordig erg lastig om de witte kleur van je tanden te behouden. Die lekkere kop koffie, dat verse fruitsapje of je favoriete lunchroom wil je niet aan je voorbij laten gaan. Maar je wilt wél graag wittere tanden. En je gunt je vriend(in) ook wittere tanden. Wittere tanden geven je meer zelfvertrouwen en geven je een frissere, gezondere look. Bij Tanden Bleken Thuis snappen wij dat. Helaas zijn er veel producten op de markt die duur zijn met kleine hoeveelheden. Daarnaast bevatten veel bleekproducten fluoride en BPA. Deze stoffen zijn schadelijk voor je gezondheid en maken je tanden geler! Bij Tanden Bleken Thuis hebben wij een all natural product waar je wittere tanden mee kunt krijgen en gaatjes mee voorkomt. Zonder schadelijke stoffen en goed voor het milieu. Een goede reden om jezelf en je vriend(in) blij te maken.  Bovendien erg leuk om samen te gebruiken. Lees hieronder hoe makkelijk je het kan gebruiken.

Activated Charcoal Informatie en Voordelen

De voordelen het Duo Charcoal Pakket

 • Actieve kool absorbeert ongewenste stoffen. Daardoor krijgt u wittere tanden en een frissere adem.
 • De bamboe tandenborstel is BPA vrij en de activated charcoal is fluoridevrij. Goed voor je mondgezondheid en goed voor het milieu.
 • Dankzij de compacte vezelstructuur van bamboe gaat je tandenborstel extra lang mee. Zo kun je langer veel plezier aan onze tandenborstel beleven.
 • Bamboe is zeer goed bestand onder zowel vochtige (denk aan uw badkamer) als droge condities.
 • Actieve kool heeft een naturaliserend effect op de PH waarde in je mond. Zo doodt het bacteriën en voorkom je gaatjes.
 • Activated charcoal is dubbel gefilterd en heeft een zeer lage schuurwaarde. Goed voor je tandglazuur.
 • Activated charcoal bevat geen fluoride en behoudt de goede bacteriën in je mond. Extra healthy voor je gezondheid dus.
 • De borstelhaartjes zijn gemaakt voor de activated charcoal. Zo kunt u zeer nauwkeurig de actieve kool verdelen over uw tanden en wittere tanden krijgen.
 • De ragfijne borstelhaartjes masseren uw tandvlees. Daardoor wordt uw tandvlees gezonder.
 • All natural en 100% veilig. Leuk om samen wittere tanden te krijgen!

Activated charcoal poeder ervaringen van TandenBleken-Thuis.nl

Onze bamboe tandenborstel is BPA vrij

Onze bamboe tandenborstel is BPA vrij. Geen schadelijke stoffen dus. All natural producten en wittere tanden krijgen. Voor een betaalbare prijs. Samen lachen met wittere tanden. Wij voldoen aan jouw wensen en staan voor je klaar met kwaliteitsproducten. Door de grote vraag naar actieve kool hebben wij een prachtig pakket voor je samengesteld.

Begin vandaag nog met een betere mondhygiëne

Tanden Bleken Thuis snapt dat u die gelige aanslag op uw tanden zat bent. Daarnaast is er niks leuker dan samen wittere tanden te krijgen. Tanden Bleken Thuis wilt u graag wittere tanden en een betere mondhygiëne geven!

Meer zelfvertrouwen met het Duo Charcoal Pakket

Lijkt het je niet lekker om meer zelfvertrouwen te hebben? Een fris, wit gebit is een mooi visitekaartje. Dat wil je graag afgeven aan je omgeving. Bij Tanden Bleken Thuis snappen wij je. Daarnaast bevat het geen schadelijke stoffen en is in tegenstelling tot andere producten betaalbaar. Waarom? Wij zien je graag lachen met wittere tanden. Jij verdient het om een beter visitekaartje af te geven. Misschien ken je iemand die je blij kan maken met wittere tanden. Het is geweldig om samen witte tanden te krijgen en een beter visitekaartje af te geven. Nog niet overtuigd? Meer dan tienduizend klanten al wel. En ze zijn erg happy en geven hoge beoordelingen. Wacht niet te lang, het Duo Charcoal Pakket is een ware bestseller. Bestel vandaag nog het Duo Charcoal Pakket en krijg samen wittere tanden!

Tanden Bleken Resultaat FeestjevanIris.nl

Blogster HetFeestjevanIris.nl behaalde bovenstaande resultaten met charcal poeder in combinatie met onze luxe tandenbleekset

Review Activated Charcoal van May Cate

10

Beoordeling

10.0/10

Quote

 • Zelf merk ik meteen verschil, terwijl ik al erg witte tanden heb. Mijn tanden lijken inderdaad witter te zijn, voelen gladder aan én mijn mond voelt ook lekker fris aan. Ik poets mijn tanden iedere avond met deze poeder en mocht je nu al wat gelige tanden hebben dan ga je absoluut verschil merken na een paar dagen. -

HANDLEIDING DUO CHARCOAL PAKKET

Geweldige keuze om met het duo charcoal pakket je tanden samen witter te maken! We horen vaak van klanten dat ze positief verrast zijn over hoe makkelijk en snel ze wittere tanden krijgen. Hieronder vind je een handleiding met 4 simpele stappen om dit product op veilige wijze te kunnen gebruiken en tegelijkertijd maximaal resultaat te behalen.

Let op: Voordat je begint is het belangrijk om het het potje voorzichtig open te maken. Je wilt voorkomen dat het poeder over je kleding of buiten de wasbak valt.

Charcoal hoe te gebruiken handleidingStap 1: Doop voor je gewone reinigende poetsbeurt je vochtige tandenborstel in het poeder. De buitenkant van de borstelharen bedekken met charcoal is al voldoende voor het behalen van een goed resultaat.

Stap 2: Poets 2 minuten je tanden. Poets zachtjes met ronde bewegingen. Probeer niet te hard op je tandvlees te drukken. Laat de charcoal  vervolgens 1 minuut intrekken.

Stap 3: Goed napoetsen met een gewone tandenborstel en een beetje tandpasta om kleine zwarte stukjes te verwijderen. Mocht je het lastig vinden om de overbleven charcoal poeder weg te halen dan is onze waterflosser hier uitermate geschikt voor.Charcoal hoe te gebruiken handleiding goed sluiten

Stap 4: Poets nu je tanden met tandpasta en spoel goed na zodat alle overgebleven charcoal niet meer zichtbaar is. Bij voorkeur geen whitening tandpasta gebruiken.

Extra tip: Maak de wasbak na gebruik gelijk goed schoon met water en sluit de flacon goed na gebruik.

Charcoal hoe te gebruiken handleiding voor wittere tanden

Wanneer kun je resultaten verwachten?

De meeste mensen zien al na 3 keer poetsen een verschil. Bijna alle mensen zien na twee weken dat zij duidelijk wittere tanden hebben

Veelgestelde vragen

Mag ik roken na het tanden bleken?
Wij adviseren je om de eerste 4 uur na het tanden bleken niet te roken voor een optimaal resultaat.

Wat kan ik eten en drinken na tanden bleken?
Vermijd koffie, zwarte thee, wijn en producten met veel kleurstoffen gedurende 24 uur na het tanden bleken voor een optimaal resultaat. Sauzen als ketchup en bewerkte producten bevatten veel kleurstoffen. Producten met witte kleurstoffen als melk, witlof, bloemkool zijn goed om te nuttigen. Drink alleen maar water in de eerste 4 uur na het tanden bleken.

Hoe vaak mag ik tanden bleken?
Onze producten zijn 100% veilig. Onze activated charcoal is dubbel gefilterd en daarom niet schadelijk voor je tandglazuur. Daarom zou je elke dag je tanden kunnen bleken. Voor een goed resultaat volstaat 3 keer per week.

Wanneer kan ik het beste mijn tanden bleken?
Je kunt het beste je tanden bleken na het tandenpoetsen, ‘s avonds voor het slapen gaan, voor een maximaal effect. Tijdens je nachtrust komen je tanden langdurig niet in aanraking met kleurstoffen.

Belangrijke tip: Na het drinken van frisdrank kun je het beste een uur wachten met je tanden poetsen of bleken. Zo heeft het speeksel in je mond de tijd om de zuren en suikers te neutraliseren.

Review Activated Charcoal van May Cate

10

Beoordeling

10.0/10

Quote

 • Zelf merk ik meteen verschil, terwijl ik al erg witte tanden heb. Mijn tanden lijken inderdaad witter te zijn, voelen gladder aan én mijn mond voelt ook lekker fris aan. Ik poets mijn tanden iedere avond met deze poeder en mocht je nu al wat gelige tanden hebben dan ga je absoluut verschil merken na een paar dagen. -

GEEN RESULTATEN = GELD TERUG GARANTIE

Wij hebben absoluut vertrouwen in het leveren van het beste duo charcoal pakket voor het thuis bleken van tanden en mondhygiëne. Dat is waarom we een 100% resultaten- of geld-terug-garantie hebben mochten je tanden niet minimaal 2 tinten witter zijn geworden. In het onwaarschijnlijke geval dat je tanden niet minimaal 2 tinten witter zijn door het gebruik van TandenBleken-Thuis duo charcoal, zie hieronder.

HOE MAAK IK GEBRUIK VAN DEZE GARANTIE?

Om in aanmerking te komen voor onze geld-terug-garantie, volg eenvoudigweg de onderstaande instructies:

1. Maak een duidelijke foto* van je tanden voordat je onze producten gebruikt.
2. Gebruik onze producten 6 opeenvolgende dagen precies zoals geïnstrueerd in de meegezonden handleiding.
3. Maak elke dag een duidelijke foto* nadat je alle instructies hebt voltooid en zorg ervoor dat de foto’s een duidelijk tijd en datum stempel hebben.
4. Stuur naar [email protected] je bestelnummer en jouw 7 foto’s samen met een foto van de gebruikte producten binnen 30 dagen na ontvangst.
5. Na onze goedkeuring, krijg je een notificatie en kan je de producten retourneren, met uitzondering van de tandenborstel en de tongschraper.

Je hebt 30 dagen vanaf de ontvangen datum om een ​​geld-terug-garantie-aanvraag te verwerken. Vervolgens storten wij binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus de verzendkosten terug op het gewenste rekeningnummer.

Aanvragen die niet aan deze criteria voldoen, worden niet goedgekeurd voor restitutie.

* Zorg ervoor dat u uw voor- en alle 7 andere foto’s in vergelijkbare lichtomstandigheden maakt om nauwkeurige resultaten weer te geven. Alle vóór en na foto’s moeten ook geldige datum- en tijdstempels bevatten.

Beoordelingen

 1. Jill’s Journal

  Beoordeling

  9

  Ik vind zelf dat mijn tanden er witter, egaler en schoner uitzien dan voorheen. Waar ik vooral last van had? Koffie en thee aanslag (donkere schijn) en die zijn fel verminderd.
  tanden bleken thuis Jills Journal review activated charcoal

 2. May Cate

  Beoordeling

  10

  Zelf merk ik meteen verschil, terwijl ik al erg witte tanden heb. Mijn tanden lijken inderdaad witter te zijn, voelen gladder aan én mijn mond voelt ook lekker fris aan. Ik poets mijn tanden iedere avond met deze poeder en mocht je nu al wat gelige tanden hebben dan ga je absoluut verschil merken na een paar dagen.
  May C. review charcoal

 3. Pinkit

  Beoordeling

  9

  Ik zie wel degelijk verschil, vooral bij mijn onderste rij tanden. De gele aanslag die op de onderste tanden zit is nu al een stuk minder
  Pinkit review activated charcoal

 4. Sofie M.

  Beoordeling

  9

 5. Zoë van der W.

  Beoordeling

  9

 6. Claudia V.

  Beoordeling

  7

  Claudia de V. review activated charcoal

 7. Aisha L.

  Beoordeling

  8

 8. Candice O.

  Beoordeling

  8

  makkelijk overal mee naartoe te nemen op vakantie. Ik geef het een 8
  candice o. review activated charcoal

 9. Vivian G.

  Beoordeling

  8

 10. Marjel

  Beoordeling

  10

  Ik mocht het all natural activated charcoal potje proberen en ik ben helemaal happy. Mijn tanden zijn mooi wit geworden en ze voelden lekker schoon aan.
  Marjel M. review activated charcoal

 11. Britt van der W.

  Beoordeling

  8

 12. Helena M.

  Beoordeling

  9

  Ben supertevreden over de houtskoolpoeder. Mijn tanden voelen lekker schoon aan.
  Helena Maes 5 sterren review activated charcoal

 13. Lekker Leven

  Beoordeling

  7

  lekker leven review activated charcoal

 14. Lidalure

  Beoordeling

  9

  Ik mocht de activated charcoal testen en ik ben erg blij met dit natuurlijke product. Easy to use.

 15. Lenka van H.

  Beoordeling

  8.5

  zeer tevreden over de charcoal
  Lenka activated charcoal review 5 ster

 16. Ingmar van Z.

  Beoordeling

  10

  Mijn tanden voelden lekker naturel aan en ze waren mooi wit. Ook nog een lekker smaakje

 17. Kelsey van N.

  Beoordeling

  7.5

  voor nu ben ik zeer tevreden!
  Kelsey van N. review deluxe charcoal pakket

 18. Silke de L.

  Beoordeling

  8

  Altijd lachen als de zon in de buurt is. Zeker met dit zwarte poedertje van Tanden Bleken Thuis!
  Silke de L. review activated charcoal

 19. Nina K.

  Beoordeling

  8

  Nina K. review DUO Charcoal Pakket

 20. “F”

  Beoordeling

  10

  samen met broertje gebruikt.. Tanden mooi wit. Smaakt ook lekker naar mint.

 21. Jade B.

  Beoordeling

  9

  review Jade B. activated charcoal

 22. Bo Blankenstein

  Beoordeling

  9

 23. Kawaii Bee

  Beoordeling

  10

 24. Naomi_Abbate

  Beoordeling

  9

  Like it!

 25. IsaFine

  Beoordeling

  9

  Goede combi.. ziet er gek uit.. en moet m’n wasbak wel goed schoonmaken… Maar het werkt gewoon!

 26. SanneW

  Beoordeling

  9

 27. Lieke Jochems

  Beoordeling

  10

  Smile en gebruik deze charcoal set. Makkelijk te gebruiken!

 28. WesW

  Beoordeling

  9

 29. B is Best

  Beoordeling

  10

 30. Olivier

  Beoordeling

  9

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.