GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Lithium Batterij CR2450 3 Volt (2 stuks)

4.99

Twee stuks lithium batterijen CR2450 3V voor je bleeklamp(en). Ideaal om je oude bleeklamp weer te laten shinen. Check hier waarom..

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlMakkelijk je oude batterijen vervangen.

Tot wel 20 uur bleekplezier.Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlPer twee stuks geleverd

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlVoor 23 uur besteld = morgen thuis!

Uitverkocht

SKU BATTERIJ-CR2450-2 Category

Lithium Batterij CR2450 3 Volt

Batterijen van je bleeklamp, ze gaan soms leeg. Ben je net bezig met je tanden bleken, zijn de batterijen op. Hoe kun je toch gewoon je tanden bleken? Wij hebben voor jou de oplossing met onze speciale CR 2450 batterijen met extra lange levensduur.

Hoe gebruik ik de CR2450 batterij?

Onze bleeklampen met – of zonder bitje zijn voorzien van een handige draaiknop. Op de bleeklamp staat aangegeven in welke richting je moet draaien om deze open te krijgen en te sluiten. Je draait de bleeklamp open, haalt de 2 batterijen eruit en stopt twee nieuwe, opgeladen batterijen in de bleeklamp. Is het echt zo simpel? Ons antwoord: ja. Wij vinden dat je tanden bleken niet moeilijk hoeft te zijn en bieden jou graag een duurzame oplossing.

Hoe lang doe ik met mijn batterijen?

Onze speciale CR 2450 batterijen zijn gemaakt voor onze gespecialiseerde bleeklampen. De batterijen zijn geschikt voor de bleeklampen met – of zonder bitje. De batterijen hebben een levensduur van ongeveer 20 uur. Je kunt dus 20 uur lang je tanden bleken met onze batterijen.

Perfect te combineren met teeth whitening set

Normaal gesproken heb je bij een teeth whitening kit genoeg tandenbleekgel voor 12-16 behandelingen. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Met een volledige tandenbleekset kun je dus 8-10 uur je tanden bleken.

Onze batterijen hebben voldoende energie voor 2 volledige tandenbleeksets. Hiermee kun je een aantal maanden lang je tanden witten. Voor onze bleeklampen heb je twee CR 2450 batterijen nodig. Daarom vinden wij het handig voor jou om er gelijk twee te leveren. Zo heb je snel weer een handige set met batterijen in huis. Daarmee kun je weer snel verder met je tanden bleachen.

Beschermde, snelle levering

De batterijen van Tanden Bleken Thuis zijn speciaal ontworpen voor een lange levensduur. Daarnaast worden ze ook nog in een beschermende verpakking geleverd. Met de CR2450 batterijen kun je snel weer verder met je tanden bleken. Je hoeft niet de deur uit, de batterijen worden gewoon bij je thuis bezorgd. Snel, veilig en efficiënt. Wij willen je graag helpen wittere tanden te krijgen. Maar het moet wel makkelijk en overzichtelijk blijven. Bestel nu onze speciale CR 2450 batterijen met extra lange levensduur!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.