GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Bitje

5.00

Tandenbleekbitje is ideaal voor jou als je een bitje op pasvorm wilt of al tandenbleekgel in huis heeft. Check hier waarom.

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlOp maat te maken bitjes met ideale pasvorm

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlNiet schadelijk voor je tandvlees

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlSuperhandige sealbag om in mee te nemen

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlVoor 23 uur besteld = morgen thuis!

Op voorraad

SKU TANDENBLEEK-BITJE-1-2 Categorieën ,

Bitje voor tanden bleken

Bitje voor witte tanden kopen? Ideaal dankzij de pasvorm op maat, waarin je de bleekgel die je al hebt kunt gebruiken. Of waar je de juiste gel bij kunt kopen, zodat jij werkt aan mooie witte tanden voor een stralende glimlach.

Het bitje kun je eenvoudig op maat maken, zodat je daar meteen mee aan de slag kunt. 100% veilig voor zowel je tanden als je tandvlees, terwijl je die daarmee een stuk witter maakt. En wil je de mondbeschermer ook onderweg of ergens anders gebruiken? Dankzij de handige sealbag neem je die makkelijk met je mee.

Tanden bleken

Tanden bleken met een mondbeschermer? Een bleekbitje helpt de bleekgel goed op je tanden aan te brengen. Je kunt de pasvorm aanpassen aan de vorm en stand van jouw tanden. Op die manier creëer je een bitje op maat, waarmee je de bleekgel zo goed mogelijk kunt overbrengen.

Er gaat geen bleekgel verloren en je kunt vertrouwen op een maximale effectiviteit op jouw tanden. En heb je al een tandenbleekset in huis of heb je de bleekgel al staan? Dan kun je er in combinatie met het bitje meteen mee aan de slag. Voor een mooie witte stralende glimlach, die je zonder schaamte aan al je vrienden, familie en collega’s kunt laten zien.

Makkelijk combineren met bleekgel

Je kunt de mondbeschermer makkelijk combineren met de bleekgel. Om jouw tanden regelmatig te bleken, zodat je een beetje weerstand kunt bieden aan de kopjes thee en koffie, de glazen wijn en al het andere lekkers dat je eet en drinkt. Met het bitje voor witte tanden verwijder je onzuiverheden en vlekken op jouw tanden. De beste keuze voor mooie witte tanden, zonder dat je daarvoor naar de tandarts of een andere dure instantie hoeft.

Zowel wetenschappers als tandartsen adviseren om thuis jouw tanden te bleken. Dat kan met het witte tanden bitje bij ons uit het assortiment. De makkelijkste manier, omdat je het bitje voor witte tanden zelf op maat kunt maken. Een fijne pasvorm, waarmee je ervoor zorgt dat de bleekgel zo goed mogelijk wordt overgebracht op jouw tanden. Hiermee zorg je ervoor dat de bleekgel niet op je tandvlees komt en gelijk word verdeeld. Ideaal voor gevoelige tanden en gevoelig tandvlees.

Tanden bleken bitje kopen

Een tanden bleken bitje kopen? Onze bitjes zijn gemaakt van speciaal doorzichtig kunststof. Het materiaal is goed geschikt om LED-licht door te laten, zodat je daarmee jouw tanden kunt bleken. De bleekgel verdeelt zich automatisch over al jouw tanden en wordt optimaal overgebracht.

Je kunt online het tanden bleken bitje kopen en die zelf de juiste pasvorm geven. De ideale keuze om thuis jouw tanden te bleken, net als met onze Bright White Whitening Pen. En heb je vragen over het bitje dat je kunt gebruiken of de manier waarop je jouw tanden nog witter kunt maken? Stel ons je vragen, dan vertellen we je graag meer over het tanden bleken bitje dat je kunt kopen en hoe je zorgt voor een stralend witte glimlach.

HANDLEIDING BITJES OP MAAT

Geweldige keuze om met deze op maat te maken bitjes je tanden witter te maken! Duizenden tevreden klanten in Nederland gingen je voor. Hieronder vind je een handleiding met 3 simpele stappen om dit product op veilige wijze te kunnen gebruiken en tegelijkertijd maximaal resultaat te behalen.

Stap 1: Een voordeel van dit product is dat je de bitjes die meegeleverd zijn op maat kunt maken. Haal de bitjes uit de verpakking en breng een ruime hoeveelheid water (0,5L-1L) aan de kook. Doe dit vervolgens in een kommetje. Doe hier een kleine hoeveelheid koud water bij (twee eetlepels) en laat het even 5 minuten staan.

Stap 2: Dompel de bitjes in het warme water gedurende 5-10 seconden. Zorg ervoor dat de bitjes niet te heet zijn. Je Bitje hoe te gebruiken handleiding bitje afspoelenkunt de bitjes nu uit het kommetje halen. Druk de bitjes stevig tegen de tanden aan. Vervolgens dien je je mond te sluiten en alle lucht te verwijderen tussen het bitje en de tanden door goed te zuigen. Doe dit gedurende 1 minuut. Zo kun je het bitje goed op maat maken en sluit deze optimaal aan op je tanden. Haal de bitjes uit de mond en houd deze onder de koude kraan gedurende 20 seconden.

Stap 3: Je hebt nu bitjes op maat. Als er nog lipjes zitten op de bitjes, kun je deze er nog vanaf knippen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.