GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Bleeklamp

5.00

Bleeklamp voor je tanden is ideaal als je een nieuwe lamp wilt of verder wilt gaan met je tanden bleken. Check hier waarom die perfect voor jou is..

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlSpeciale LED-lamp voor ideale lichtverdeling

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlUniversele pasvorm & inclusief batterij.

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlIdeaal als je verder wilt gaan met je tanden bleken.

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlJe hoeft geen nieuwe whitening kit te bestellen.

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlVoor 23 uur besteld = morgen thuis!

Op voorraad

SKU TANDENBLEEK-LAMP-1 Categorieën , Tag

Bleeklamp

Bleeklamp gezocht? Ideaal om je huidige lamp te vervangen, een tweede exemplaar te kopen of om toe te voegen aan de andere producten waar je al gebruik van maakt.

De lamp om jouw tanden te bleken maakt gebruik van speciale LED-verlichting. Volledig gepatenteerd, waardoor je kunt rekenen op de perfecte lichtverdeling. De pasvorm is universeel en de batterij leveren we meteen mee, waardoor je er direct mee aan de slag kunt. De makkelijkste manier om jouw tanden op een effectieve manier te bleken.

De bleeklamp helpt jou een stap verder te gaan, voor mooie witte tanden. Je hoeft daar geen nieuwe Whitening Kit voor te bestellen, omdat je dit onderdeel los kunt kopen. Ideaal als jouw lamp het niet meer goed doet, als jullie er samen gebruik van willen maken of als je de lamp nog niet in huis hebt.

De beste tandenbleek lamp

Een tandenbleek lamp kopen en benieuwd hoe je daar de beste keuze in maakt? Het is belangrijk om goed te weten wat zo’n lamp doet en hoe je daar gebruik van kunt maken. Het is een lamp die je gebruikt in combinatie met onze bitjes en de Whitening Gel. Dankzij de 6 LED-lampjes kun je rekenen op een gelijkmatige verdeling van het licht, waardoor je alle tanden tegelijkertijd kunt bleken.

De tanden bleken lamp gebruiken? We leveren de batterij meteen mee, waardoor je er direct mee aan de slag kunt. Als je de bleekgel en ons bitje al in huis hebt hoef je daar geen andere producten bij aan te schaffen. En belangrijker nog, je hoeft niet naar de tandarts of een andere dure specialist om jouw tanden te laten bleken. In plaats daarvan kun je zelf jouw tanden bleken met deze lamp, zodat jouw tanden tinten witter zullen worden.

Bleeklamp voor witte tanden

De Teeth Whitening lamp is een bleeklamp voor witte tanden. Dankzij geavanceerde LED-lampen, waarmee je jouw tanden op een 100% veilige manier kunt witten. Te gebruiken met ons bitje en onze bleekgel. Het bitje maak je makkelijk op maat, waardoor de pasvorm een optimale verdeling van de gel garandeert.

Onze bleeklamp werkt op CR 2025 batterijen. Die leveren we natuurlijk meteen mee, en je kunt ze makkelijk vervangen als ze leeg zouden raken. Op die manier kun je jouw tanden zonder zorgen blijven bleken, voor een stralende witte glimlach. Bestel online jouw Teeth Whitening lamp, zodat je zelf kunt werken aan mooie witte tanden.

Bleeklamp kopen bij Tanden Bleken Thuis

Een bleeklamp kopen en benieuwd naar andere producten die je kunt gebruiken om jouw tanden mooi wit te maken? Ontdek bijvoorbeeld onze tandenpolijster, zodat je ook daarvoor niet meer naar de tandarts hoeft.

We maken het je graag makkelijk om jouw tanden te bleken. Met een bleeklamp voorzien van LED-verlichtng, zodat je daar op een 100% veilige manier gebruik van kunt maken. Effectief in combinatie met ons bitje en de bleekgel met maximale werking. Maak jouw tanden meerdere tinten witter, door online onze bleeklamp te kopen die we vlot naar je verzenden.

HANDLEIDING BLEEKLAMP

Geweldige keuze om met de bleeklamp je tanden witter te maken! Duizenden tevreden klanten in Nederland gingen je voor. Hieronder vind je een handleiding met 5 simpele stappen om dit product op veilige wijze te kunnen gebruiken en tegelijkertijd maximaal resultaat te behalen.

Let op: De bleeklamp kun je alleen gebruiken in combinatie met de bitjes en bleekgel.

Voordat je kan beginnen met het bleken van de tanden, dien je eerst je tanden te poetsen. Doe dit 2 minuten, met rustige circulaire bewegingen. Voor iedere bleeksessie spoel je het bitje van de bleeklamp of de bitjes die je al hebt liggen even af onder een lauwwarme kraan.

Tandenbleekset hoe te gebruiken handleiding plastic verwijderen bleeklamp en bitjeStap 1: Draai het batterijklepje open van de LED-lamp. Tussen de twee batterijen zit een plastic laagje. Het plastic laagje kun je verwijderen. Doe nu de batterij er weer in.

Stap 2: De bleeklamp kun je alleen gebruiken in combinatie met de bitjes op maat. Hoe je de bitjes op maat kunt maken, vind je terug in de handleiding voor de bitjes. Als je de bitjes op maat hebt gemaakt, kun je verder gaan naar stap 3.

Stap 3: Pak het LED-apparaat en neem deze in de mond. Sluit je lippen er goed omheen. Schakel vervolgens de LED-lamp in.

Stap 4: Na 15-30 minuten zit de bleeksessie erop. Je kunt 15 minuten je tanden bleken met de bleekgel met charcoal of de bleekgel met waterstofperoxide. Je kunt 30 minuten je tanden bleken met de “gewone” of “Fleeck” tandenbleekgel. Je kunt tijdens deze sessie gewoon tv kijken, huiswerk maken of een boek lezen. Het wordt niet aangeraden om zware fysieke activiteiten te doen tijdens het tanden bleken. Denk bijvoorbeeld aan sporten of zware dingen tillen. Na 15-30 minuten kan je de LED-lamp uitschakelen en de bitjes uitdoen.

Stap 5: Je kan de bitjes nu afspoelen met lauw warm kraanwater. Bewaar de bleeklamp en de bitjes bij voorkeur op een droge, koele, donkere plek.

Mocht je nog vragen hebben over het gebruik van de bleeklamp, staat onze klantenservice voor jou klaar!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.