GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Alternatieven voor tanden bleken bij drogist

Je hoeft allang niet meer naar de tandarts om je tanden te bleken. Je kunt ook veilig zelf je tanden bleken. In een ander artikel alles over de veiligheid van tanden bleken. Maar waar ku je tandenbleekproducten in een winkel kopen? Tegenwoordig is dit bijvoorbeeld ook mogelijk in drogisterijen. Een plek waar je normaal ook je spullen tegen insectenbeten, deodorant en snoepgoed kunt halen. In deze blog kijken we naar de meest voorkomende verschillen tussen een gespecialiseerde tandenbleker en een drogisterij.

Drogisterij met snoepjes in het schap en tandenbleek producten

Tanden bleken drogist

Je kunt je tanden bleken bij een drogist. Zo zijn er vele drogisterijen waar je spullen kunt kopen om je tanden te bleken. Wij bespreken kort een aantal aanbieders.

  • Tanden bleken bij Kruitvat
  • Tanden bleken bij Etos

Tanden bleken bij Kruidvat

Kruidvat is een voordeeldrogisterij die vooral bekend is geworden door de verkoop van goedkope cosmetica. Het was eerst in Nederlandse handen, maar inmiddels maakt het uit van een megabedrijf in Hong Kong, de A.S. Watson Group. Dit maakt weer deel uit van een nog grotere multinational.

Tanden bleken Kruidvat drogist

Wij zeggen niet dat als je tanden bleken bij de Kruidvat per se slecht is. Het is alleen zo dat het geen specialisten zijn op het gebied van wittere tanden. Wij adviseren om eerst online de reviews voor tanden bleken bij Kruidvat te bekijken. Vaak worden deze cosmetica producten aangeboden naast het snoepgoed en de deodorant. Je kunt jezelf afvragen wat dan de kwaliteit is van tanden bleken bij Kruidvat. Helaas krijg je ook niet je geld terug als je geen witte tanden hebt gekregen. Daarentegen zijn er ook online bleekspecialisten als Tanden Bleken Thuis. Zij bieden een niet-goed-geld-terug garantie aan. Daarnaast kun je echte ervaringen van tanden bleken thuis teruglezen.  

Tanden bleken bij Etos

De geschiedenis van Etos dateert uit 1919 door winkelketen Philips. Deze winkelketen omvatte kruidenierswinkels, drogisteren, slagerijen, een broodfabriek en een benzinepomp.

Het is niet zo dat je tanden bleken bij Etos per se slecht is. Het zijn alleen geen bleekspecialisten en je kunt er van alles kopen. Ze hebben zelfs een prijs gewonnen voor zelfverzorging en geneesmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan haargel, hooikoortstabletten of scheermesjes. Je mag er van uit gaan dat tanden bleken met producten Etos veilig is maar wél kan dit minder effectief zijn. Daarnaast zijn er online geen reviews te vinden (of erg lastig) over tanden bleken bij Etos.

Let dus goed op de kwaliteit van tanden bleken Etos producten. Er zijn een aantal punten waarop je kunt letten als je een tandenbleekproduct voor thuisgebruik wilt gebruiken.

Reviews tanden bleken online

Het is zo dat je bij een goede webwinkel veel reviews terug kan lezen. Helaas zijn de reviews vaak lastig te vinden en zijn er veel minder goede reviews voor tanden bleken bij een drogist. Je weet eigenlijk niet zo goed wat je koopt. Daarom zijn de prijzen erg voordelig en kan je het kopen naast de snoepwaren of tussen de deodorant. Bij een professionele webwinkel kun je reviews lezen over eerdere ervaringen met tanden bleken. Let daarbij ook goed op het aantal reviews en recente reviews voor tanden bleken. Zo weet je wat je in huis haalt om veilig je tanden te bleken! Daarnaast zijn goede webwinkels ook aangesloten bij Webwinkelkeur of een andere instantie. Zo is Tanden Bleken Thuis bij Webwinkelkeur aangesloten. Er is geen speciale tanden bleken drogist aangesloten bij Webwinkelkeur. Daarnaast is de afdeling voor tanden bleken bij Kruidvat of tanden bleken bij Etos ook niet aangesloten bij zo’n instantie.

Bleekspecialist online

Net als zoveel winkels bieden sommige winkels vele soorten diensten en producten aan. Hierdoor kunnen zij zich niet goed specialiseren. Het is hetzelfde als een kapper waarbij je ook onder de zonnebank kan, je nagels kan laten doen en je wenkbrauwen kan laten epileren. Je kunt zelfs je tanden bleken bij een zonnebankstudio als Sundays. Omdat al deze diensten worden aangeboden kun je niet spreken van een specialisme. Dat is zo met tanden bleken bij Kruidvat en tanden bleken bij Etos. Ze bieden vele soorten producten aan. Denk bijvoorbeeld aan snoepgoed, deodorant en spullen tegen insectenbeten. Soms liggen er spullen voor tanden bleken bij Kruidvat naast het snoepgoed. Of spullen om je tanden te bleken bij Etos naast deodorant. Hierdoor kun je je afvragen of ze goede kwaliteit aan tandenbleekproducten verkopen. Het zijn geen bleekspecialisten. Je kunt beter bij een online bleekspecialist je tanden bleken.

Echte mensen met witte tanden

Als je bijvoorbeeld intikt in Google “tanden bleken Kruidvat” of “tanden bleken Etos” krijg je een product te zien. Je weet niet goed wat het effect is van de tandenbleekproducten omdat de verhalen van de mensen die de producten gebruiken vaak ontbreken. Een goede en betrouwbare webwinkelier maakt gebruik van echte mensen die poseren met de producten en er iets over zeggen. Het is realistisch, zodat je echt weet wat het effect is van tanden bleken. Als je je tanden gaat bleken bij een drogist, weet je het eigenlijk niet. Daarentegen kun je eens de blog van tanden bleken thuis ervaringen bekijken. Hierop staan echte mensen met echte ervaring hoe je wittere tanden kunt krijgen.

Teeth whitening kit van Fleeck

Niet goed geld terug garantie

De beste webwinkeliers bieden zelfs een niet-goed-geld-terug garantie aan. Een online bleekspecialist als Tanden Bleken Thuis heeft deze garantie. Dat is omdat ze een hoge kwaliteit aan bleekproducten aanbieden waar we verzekerd van zijn. Een drogist die tanden bleken aanbiedt heeft vaak geen niet-goed-geld-terug garantie.

TandenBleken-Thuis 100% tevredenheidsgarantie 30 dagen geld-terug-garantie

Als je je tanden gaat bleken bij een drogist als Kruidvat of Etos krijg je vaak niet je geld terug als je ontevreden bent. Dat is toch zonde als je geld uitgeeft en niet tevreden bent.

Veilig thuis bestellen

Je kunt veilig bleekproducten online bestellen om wittere tanden te krijgen. Dit kan je doen vanuit je luie stoel en je hoeft er de deur niet voor uit. Zo kun je veilig je tanden bleken en hoef je niet naar een drogist, bleeksalon of tandarts te gaan.


Veelgestelde vragen

Kun je tanden bleken bij een drogist?

Hoewel je veilig je tanden kunt bleken bij een drogist, is een drogist geen bleekspecialist. Kijk dus altijd naar de kwaliteit van de bleekproducten bij een drogist.

Waar moet je op letten als je tanden gaat bleken bij een drogist?

Het is belangrijk om op de kwaliteit en effectiviteit van tanden bleken bij een drogist te kijken. Probeer daarom eerst wat reviews te lezen over tanden bleken bij een drogist.

Kun je ook thuis tanden bleken?

Je kunt met veilige producten bij een goede webwinkel thuis je tanden bleken. Let daarbij wel op de veiligheid van de producten. Daarnaast is het ook belangrijk om reviews te lezen. Zo weet je eerdere ervaringen van klanten voor tanden bleken.

Moet ik naar de drogist voor tanden bleken?

Nee, dat hoeft niet. Je kunt ook naar een tandarts gaan of mondhygiënist. Daarnaast kun je ook vanuit thuis bij goede webwinkels veilige bleekproducten bestellen.

MEEST VERKOCHT
ANDERE BLOG

Wat eten na tanden bleken?

Wat mag ik eten na het tanden bleken? Kan ik het beste ook dingen niet eten of drinken na tanden bleken? Al deze vragen beantwoorden wij in deze handige blog over eten na tanden bleken. Wij adviseren om de eerste 4 uur na tanden bleken niets te nuttigen en alleen water te drinken. Daarom kun je het beste ook `s avonds na het tanden poetsen, voor het slapen gaan, je tanden bleken.

(meer…)