GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Bruine aanslag op je tanden? Zo kun je bruine vlekken verwijderen!

Bruine aanslag op de tanden

Last van bruine aanslag op je tanden? Wij snappen dat dit niet bepaald een sierraad is, je tanden zijn je visitekaartje. Daarnaast is het ook niet goed voor de gezondheid van je gebit. Gelukkig zijn er veel technische ontwikkelingen geweest de laatste tijd. Zo kun je gewoon thuis je tanden witter maken en bruine vlekken op tanden verwijderen. De bruine aanslag kan langzaamaan tandplak worden en zelfs tandsteen. Lees in een andere blog hoe je zelf tandsteen kunt verwijderen.

Bruine vlekjes tanden verwijderen

Wil je de bruine vlekken op jouw tanden verwijderen? De bruine vlekken op de tanden ontstaat stap voor stap, maar gaat na verloop van tijd flink opvallen. Het kan gaan om bruine vlekken tussen de tanden en op de tanden. Vooral op de voortanden is dit helaas goed zichtbaar, waardoor je daar veel last van kunt hebben. En wil je de vlekjes verwijderen door (extra) goed te poetsen? Dan merk je dat dit niet mee zal vallen, of zelfs helemaal niet zal lukken. Misschien heb je last van bruine vlekken op de tanden door roken. Deze vorm van tandaanslag staat bekend als rookaanslag. Daarvoor kun je gebruik maken van onze tandenpolijster en andere producten voor mooie witte tanden. Bruine vlekken op je tanden zijn vervelend en kunnen je onzeker maken als je lacht. In de meeste gevallen is tandsteen de oorzaak van de bruine aanslag op je tanden. Het is tandplak dat hard is geworden, omdat het te lang in de mond is blijven zitten.

resultaat tanden bleken

Veel mensen hebben last van bruine vlekken op tanden, al is dat vaak aan de achterzijde. Het is iets dat de tandarts ziet zitten, maar waar je zelf weinig last van zal hebben. Helaas kan er ook bruine aanslag op de voorzijde van je tanden ontstaan. Dan is het een erg goed idee om daar iets aan te doen. Met onze tandpasta, tandenpolijster of waterflosser kun je bruine vlekken op je tanden verwijderen. Je tanden worden weer zichtbaar witter. Zo durf je weer vol zelfvertrouwen te lachen.

Als je te lang aanslag op je tanden laat zitten, kun je gaatjes krijgen. Dan kun je een vulling laten plaatsen, een brug of een kroon. Lees in deze blog alles over hoe je tanden kunt bleken met een kroon, brug of vulling.

Bruine aanslag op tanden verwijderen

Heb je last van bruine aanslag op jouw tanden en wil je die verwijderen? Bij Tanden Bleken Thuis willen wij je graag helpen en wij hebben dan ook een paar goede tips voor mooiere tanden. Wij maken gebruik van een veilige methode om je tanden te bleken en weer mooi schoon te maken. Dat komt door uitvoerige strenge testen in laboratoria. Daarmee voldoen we aan alle Europese wetten omtrent beauty producten. Lees in deze blog of tanden bleken goed of slecht is.

Bruine aanslag op tanden voorkomen

Helaas zijn er vele redenen waardoor er zich aanslag kan vormen op je tanden. Dit kan komen door eten of drinken, waar tegenwoordig veel kleurstoffen in zitten. Wist je dat je van koffie, thee en/of wijn bruine vlekken op je tanden kunt krijgen? Lastig om te laten staan, maar je krijgt er wel gele tanden of bruine vlekken op je tanden van. Deze vorm van tandaanslag staat bekend als koffieaanslag. Daarnaast kun je bruine vlekken op je tanden krijgen door roken. Ook kun je van het gebruik van medicatie gele tanden krijgen. Daarom is het belangrijk je tanden regelmatig te reinigen en schoon te houden. Wil je geen bruine vlekken tanden hebben? Je kunt met onze producten vlekken verwijderen en zo wittere tanden krijgen.

Bruine tanden wit krijgen

Wil je die bruine aanslag op jouw tanden verwijderen? Het is helaas niet genoeg om met de reguliere tandpasta te poetsen. Je kunt het beste onze natuurlijke tandpasta gebruiken. Deze tandpasta absorbeert bruine vlekken op je tanden. Daardoor kun je ze er makkelijk vanaf poetsen. Daarnaast kun je ook onze activated charcoal of (water)flosser gebruiken. Bekijk ons ruime assortiment eens rustig. En heb je vragen over bruine aanslag op jouw tanden en hoe je die kunt verwijderen voor een stralend wit gebit? Het is niet nodig om last te hebben van bruine vlekken op tanden. Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer over hoe je mooie witte tanden kunt krijgen.

Tandsteen verwijderaar tegen tandsteen tandenreiniger

Veelgestelde vragen

Hoe verwijder ik bruine vlekken van mijn tanden?

Je kunt op verschillende manieren bruine aanslag van je tanden verwijderen. Je kunt dit met een tandpasta met houtskoolpoeder doen. Deze absorbeert vuiltjes en nare geurtjes. Daarnaast kun je je tanden flossen en je tanden polijsten. Dit kun je zelf doen.

Hoe verwijder ik bruine aanslag van mijn tanden?

Je maakt je tanden mooi egaal wit door goed en regelmatig je tanden te poetsen. Dit kan met een natuurlijke tandpasta of met activated charcoal. Daarnaast kun je je tanden goed schoon houden door ze te flossen of door zelf je tanden te polijsten.

Waarom moet ik bruine vlekjes verwijderen van mijn tanden?

Bruine vlekjes op je tanden kunnen zich vormen door eten, drinken, roken en/of medicatie. Het is dus niet makkelijk je tanden schoon te houden. De bruine vlekjes vormen zich door tandplak. Om tand(vlees)ontstekingen te voorkomen moet je tandplak verwijderen.

MEEST VERKOCHT
ANDERE BLOG

Tanden poetsen: 6 verschillende manieren

Tegenwoordig kun je op veel verschillende manier je tanden poetsen. Zo kun je je tanden poetsen op natuurlijk wijze met kokosolie en activated charcoal. Daarnaast staan er handige tips hoe je goed je tanden moet poetsen en wat je beter niet kunt doen. Tot slot willen wij ook nog wat mythes en fabels ontkrachten over huismiddeltjes voor tanden poetsen.

(meer…)