GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Tandarts of zelf tanden bleken?

De afgelopen weken kon je alleen naar de tandarts of naar de mondhygiënist voor spoedeisende gevallen. De komende weken kun je weer naar de tandarts en mondhygiënist voor reguliere zorg. Wij snappen volledig dat je je gebit weer na wilt laten kijken op gaatjes. Als je een gaatje hebt en last hebt van je tanden, is het erg verstandig om naar de tandarts te gaan. Maar kun je ook zelf je tanden verzorgen? Kun je je ook thuis je tanden bleken tijdens corona (COVID-19) ?

Tanden bleken tijdens coronavirus periode

Tanden bleken tijdens corona

Naar de tandarts gaan voor reguliere zorg is erg prettig. Een goede gebitscontrole is fijn na zo’n lange quarantaine. Een onfrisse adem en gele tanden kunnen erg vervelend zijn. Zeker als je in quarantaine moet met elkaar. Daarom snappen wij ook dat je graag je mond wilt verzorgen en je tanden wilt bleken tijdens het coronavirus, ook wel COVID-19 genoemd. Ook dan wil je er verzorgd uit zien. Gelukkig hebben wij een betaalbare oplossingen voor een betere mondverzorging.

Moet je een afspraak te maken?

Als je bij een tandarts wilt langsgaan of langs de mondhygiënist, volgen er een aantal gezondheidsvragen. Daarna kan je eventueel een afspraak maken. Als dat niet op dezelfde dag is, zal kort voor de afspraak nogmaals naar je gezondheid worden gevraagd. Doe dit alleen voor zorg die jij noodzakelijk acht. Als je een gaatje hebt of last krijgt van je gebit, moet je dit ook zeker doen.

De mondzorgverlener en assistent zitten zoals gewoonlijk dichtbij en maken fysiek contact. Vandaar dat tandartsen en mondhygiënisten zeggen: wij zijn weer open voor reguliere zorg, onder strenge quarantaine maatregelen. Voor het krijgen van witte tanden hoef je niet naar de tandarts of mondhygiënist. Je kunt met een tandenbleekset van Tanden Bleken Thuis je tanden veilig bleken in je eigen huis tijdens het coronavirus.

Thuis tanden bleken tijdens Coronavirus

Samen in quarantaine, het vraagt veel van je en je bent vaak met elkaar in een ruimte. Of je samen op de bank ligt Netflix te kijken of aan het video-chatten bent met je collega’s: je wilt er graag verzorgd uit zien. Gele tanden en een onfrisse adem horen daar niet bij. Je wilt wittere tanden en dat snappen wij. Daarom bieden wij jou een betaalbare oplossing: je kunt thuis (ook tijdens dit coronavirus) je tanden bleken bij Tanden Bleken Thuis.
De bleeksets om je tanden te verzorgen en je tanden te bleken worden bij jou thuisbezorgd. Veilig en voor de deur. De postbode houd 1,5 meter afstand en levert je pakket voor de deur af. Zo kun je veilig en verantwoord thuis je tanden bleken. Meer weten over veilig tanden bleken? In een andere blog vind je alles over veilig tanden bleken.

Als je verkouden bent of koorts hebt

In onze nieuwe anderhalvemeter samenleving blijf je in dat geval thuis. Als je minimaal 24 uur klachtenvrij bent kun je naar je eigen mondprofessional. Wat als je veel last heb van je mond en verkouden bent of koorts hebt? Er zijn speciale tandartsen die zelfs coronapatiënten veilig kunnen behandelen. Hiervoor is een landelijk netwerk opgezet. Neem contact op met je tandarts als je dit ervaart.

Als je verkouden bent en wittere tanden wilt

In het nieuwe normaal blijf je dan thuis. Je kunt dan beter niet naar een bleeksalon of mondhygiënist gaan. Toch wil je graag wittere tanden. Dit kan met een set van Tanden Bleken Thuis. Op deze manier is het risico op het overdragen van het coronavirus (of krijgen) zo klein mogelijk.

Thuis je tanden bleken tijdens coronavirus

Uiteraard is het risico op het krijgen of overdragen van het coronavirus (COVID-19) een stuk kleiner als je thuis professioneel je tanden bleekt.
Toch is het ook belangrijk als je aan de slag gaat met een tandenbleekset voor thuis om de volgende regels te hanteren.

  • Vermijd zo veel mogelijk sociale contacten
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar
  • Schud geen handen
  • Was je handen regelmatig met zeep, ook goed tussen de vingers met desinfecterende gel
  • Raak je mond, ogen of neus zo min mogelijk aan
  • Nies of hoest in je elleboog of gebruik papieren zakdoekjes en gooi die direct daarna weg

Op deze manier hou je het risico zo klein mogelijk.

Regelmatig handen wassen tijdens COVID-19

Een goede mondverzorging helpt je bij je weerbaarheid verhogen & je algemene gezondheid. Tanden Bleken Thuis heeft een aantal producten voor een goede mondverzorging.

Meer tips over een goede mondverzorging? In een andere blog vind je alles over tips voor een goede mondverzorging.

Mocht je nog vragen hebben, kun je onze klantenservice bellen of mailen. Zij beantwoorden al je vragen rondom coronavirus, mondverzorging en tanden bleken.

Tot slot wensen wij iedereen een goede gezondheid toe. Wij hopen dat er snel een coronavaccin ontwikkeld word zodat de maatschappij weer in ere hersteld kan worden. Stay safe!


Veelgestelde vragen

Kan ik mijn tanden bleken tijdens het coronavirus?

Je kunt je tanden laten bleken bij een tandarts, mondhygiënist of bleekkliniek. Daarnaast kun je ook zelf je tanden bleken met een tandenbleekset voor thuis.

Kan ik veilig thuis mijn tanden bleken?

Als de producten zijn aangesloten bij organisaties als CPNP, CE & FDA worden ze gecontroleerd op veiligheid. Als de producten maximaal 0,1% waterstofperoxide bevatten, kun je veilig zelf je tanden bleken.

Is er een risico op het coronavirus als ik mijn tanden laat bleken?

Hoewel mondhygiënisten, tandartsen en bleeksalons er alles aan zullen doen om de risico’s te beperken, is er altijd een (klein) risico. Je beperkt de risico’s op het krijgen of overdragen van het virus door zoveel mogelijk thuis te blijven. Daarentegen kun je ook zelf je tanden bleken.

Pijn aan de mond, moet ik naar de tandarts?

Bij pijn in de mond of bijvoorbeeld vermoeden op een gaatje, raden wij aan je tandarts of mondhygiënist te bellen en om advies te vragen.

MEEST VERKOCHT
ANDERE BLOG

Korting vier je op Black Friday 2024

Voor iedereen die houdt van witte tanden én korting hebben wij ontzettend goed nieuws! Als Tanden Bleken Thuis hebben wij ons officieel vanaf vandaag aangemeld op dé grootste Black Friday website van Nederland, namelijk Blackfridayshops.nl.

(meer…)