GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Beste manier om tanden te bleken

Wij hebben de beste manier om je tanden te bleken op een rijtje gezet. Er zijn namelijk een aantal mogelijkheden om je tanden te bleken. Dit kun je verdelen in 3 verschillende manieren om je tanden witter te maken. Bij Tanden Bleken Thuis maken wij een mooi overzicht voor jou, zodat je zelf de beste manier kunt kiezen om wittere tanden te krijgen.

De beste methode om je tanden te bleken

Zelf tanden bleken of professioneel laten doen?

De opties voor tanden bleken vergelijken? Onze klanten behalen geweldige voor en na resultaten met de producten die ze thuis gebruiken. Vergelijkbaar met de producten bij de specialist en de tandarts, maar dan zonder de dure behandeling op basis van het uurtarief. In plaats daarvan betaal je alleen voor de producten. Zo kun je thuis voordelig jouw tanden witter kunt maken. Wij bespreken in een andere blog of je snel witte tanden kunt krijgen.

Opties voor tanden bleken

Het zijn goede opties voor tanden bleken. Daarmee kun je zelf ontdekken hoe je er gebruik van dient te maken en wat de beste manier is om je tanden te bleken. Wij doen er een Nederlandse handleiding voor je bij. Daarin staan duidelijke stap-voor-stap instructies, zodat je er zelf mee aan de slag kunt en je er geen specialist bij nodig hebt. Om zelfstandig thuis jouw tanden te bleken om de behandeling regelmatig te kunnen herhalen. Wij bieden jou dus vele mogelijkheden om je tanden te bleken. Nieuwsgierig naar nog meer voordelen om zelf je tanden te witten? Lees hier nog meer voordelen voor zelf je tanden te bleken.

De mogelijkheden: 3 manieren

Benieuwd naar de mogelijkheden? Dit zijn 3 manieren om jouw tanden te bleken:

  • Tanden bleken bij de tandarts
  • Thuis tanden bleken met huismiddeltjes
  • Tanden bleken met effectieve producten

Tanden bleken bij de tandarts

Veruit de duurste keuze om wittere tanden te krijgen is je tanden bleken bij de tandarts of de specialist. Je betaalt meer dan voor de producten alleen. Veel bleekklinieken gebruiken dezelfde producten als dat je zelf je tanden kunt bleken. Alleen tandartsen mogen producten gebruiken met meer waterstofperoxide. Dit hoeft niet altijd goed te zijn, je tanden kunnen ook gevoelig worden. Daarnaast berekenen ze hun hoge uurtarief, waardoor de kosten snel oplopen. Je betaalt uiteindelijk meer aan de uurtarieven dan voor de producten zelf. Bij Tanden Bleken Thuis denken wij dat het een stuk goedkoper kan én tegelijkertijd dat het veilig is.

Tip: zowel tandartsen als wetenschappers adviseren om thuis tanden te bleken. Daarnaast kun je de behandelingen dan regelmatig herhalen, zonder dat de kosten flink oplopen.

Thuis tanden bleken met huismiddeltjes

Je leest veel op internet op thuis je tanden bleken met huismiddeltjes. Denk bijvoorbeeld aan tanden bleken met kurkuma, of je tanden bleken met baking soda of citroensap. De meest uiteenlopende producten worden aangeraden. Zo raden veel mondhygiënisten en tandartsen dit sterk af. Bij Tanden Bleken Thuis raden wij dit ook sterk af. Citroensap en baking soda kunnen je tandglazuur aantasten en de blekende werking is nooit wetenschappelijk bewezen. Onze producten maken gebruik van een wetenschappelijk bewezen bleekmethode.

Je kunt de huismiddeltjes gebruiken om jouw tanden te witten. Hou er wel rekening mee dat je hierdoor last kunt krijgen van je tanden. Daarnaast zul je niet snel verschil zien in de tint van jouw tanden.

Tanden bleken met effectieve producten

Je kunt het beste thuis je tanden bleken. Dit blijkt ook uit onderzoek van Joost Roeters. “Alle wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat thuisbleken met een bitje het meest effectief is, ook op lange termijn”, aldus Joost Roeters, universitair docent Tandheelkunde.

Tandenbleekset

Doordat je met de producten van Tanden Bleken Thuis regelmatig je tanden kunt bleken, drogen je tanden niet uit, maar worden ze ook echt witter.

‘Als je uit zo’n kliniek komt, zijn je tanden weliswaar vaak heel erg wit, maar dat komt gedeeltelijk doordat je tanden uitdrogen’, zegt Roeters. ‘Daardoor wordt het glazuur ondoorzichtiger, en dus witter. Als je een föhn op je tanden zou zetten, heb je hetzelfde effect. Pas vijf weken na het bleken kun je zeggen wat het echte resultaat is. Dan hebben de tanden al het vocht weer opgenomen.’

Daarnaast kun je het beste zelf je tanden bleken. ‘Uiteindelijk is het effectiever. Zo blijkt uit onderzoek dat veel mensen niet tevreden zijn met de bleekkliniek en dan thuis alsnog met een bleeklepel of een bitje aan de gang gaan.’

tanden bleken tandenbleekset

Tanden bleken vergelijken

De 3 verschillende manieren voor tanden bleken vergelijken? Je kunt dat het best zelf doen. Ten eerste zijn de tanden bleken ervaringen van onze klanten uitstekend. Zo kun je de beste keuze maken om je tanden te bleken. Tenslotte kun je bovenstaande tips gebruiken om de opties en mogelijkheden voor tanden bleken met elkaar te vergelijken. Bestel meteen online of stel ons je vragen, dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden om jouw tanden witter te maken.

Deluxe Charcoal Pakket

Veelgestelde vragen

Kun je je tanden bleken bij de tandarts?

Je kunt wittere tanden krijgen bij de tandarts. Hiervoor moet je wel een afspraak maken en langsgaan. De kosten bij de tandarts zijn voor eigen rekening. De kosten kunnen al snel oplopen tot een paar honderd euro. Daarnaast kun je bij de tandarts 1x je tanden bleken.

Kun je zelf je tanden bleken?

Met goedgekeurde producten kun je zelf veilig je tanden bleken. Met een tandenbleekset of een potje activited charcoal kun je zelf je tanden bleken. Zo kun je kiezen uit natuurlijke producten of een professionele whitening kit.

Kun je je tanden bleken met huismiddeltjes?

Experts raden het gebruik van huismiddeltjes sterk af om je tanden te bleken. Op het internet lees je van alles. Je tanden bleken met citroensap, azijn of baking soda word door deskundigen afgeraden. Daarnaast kan het schadelijk zijn voor je tanden.

Wat zijn de mogelijkheden om tanden te bleken?

De belangrijkste keuze is die voor thuis of bij een specialist. Daarnaast heb je thuis veel meer mogelijkheden om de behandeling regelmatig te herhalen. Belangrijk, waardoor ook tandheelkundigen en zelfs tandartsen hun patiënten adviseren om de producten vooral thuis te gebruiken.

Zelf tanden bleken of professioneel laten doen?

Je kunt tegenwoordig zelf veilig je tanden bleken. Let er wel op dat de producten goedgekeurd zijn volgens EU wet – en regelgeving. Als je gevoelige tanden hebt of pijnlijk tandvlees kun je het beste je tandarts om advies vragen hoe je je tanden kunt bleken.

Kan ik mijn tanden bleken met baking soda?

Experts adviseren om je tanden NIET te bleken met zuivere baking soda. Dit product heeft een hoge zuurgraad en kan je tandglazuur aantasten. Daarnaast is er niet bekend wat de werking is van baking soda op je tanden. Samenvattend is het niet wetenschappelijk bewezen.

Kan ik mijn tanden bleken met citroensap?

In natuurlijk fruit zitten veel zuren met een lage PH waarde. Dit kan ervoor zorgen dat je tandglazuur word aangetast. Citroensap heeft een hele lage PH waarde. Daarentegen kun je je tanden ook bleken met een natuurlijke tandenbleker, bijvoorbeeld activated charcoal. Dit zorgt voor een natuurlijke PH waarde in je mond.

Kan ik tanden bleken zonder peroxide?

Ja, je kunt je tanden bleken zonder waterstofperoxide. In sommige tandenbleeksets zit geen waterstofperoxide. Toch kun je hier wittere tanden van krijgen. Dit komt door de speciale UV-lamp in combinatie met een speciale bleekgel. Dit is veiliger en niet schadelijk voor je tanden.

Kan ik tanden bleken met houtskool?

Je kunt tegenwoordig je tanden bleken met activated charcoal. Dit is geactiveerde houtskool in de vorm van een poeder. Actieve kool absorbeert op natuurlijke wijze onzuiverheden die aan de oppervlakte komen te liggen. Daardoor kun je die er makkelijk af poetsen.

Kun je je tanden bleken met een lamp?

Je kunt je tanden bleken met een speciale UV-lamp. Door het licht in combinatie met de speciale bleekgel kun je wittere tanden krijgen. Daarnaast reinigt de bleekgel de oppervlakkige laag van de tand. Concluderend maakt de UV-lamp in combinatie met de bleekgel je tanden mooi wit.

MEEST VERKOCHT
ANDERE BLOG

Zo hou je heel het jaar jouw gebit mooi

Het hele jaar door zorgen voor een mooi gebit? Onze tandenbleekset is dan een uitstekende keuze. Met 100% veilige producten op basis van Europese wet- en regelgeving, om je daar geen zorgen over te hoeven maken. En wil je de effectiviteit verder vergroten? Met een paar handige tips kun je jouw gebit mooi houden, door daar slimmere keuzes voor te maken. Lees in een andere blog hoe je bruine tanden wit kunt krijgen.

(meer…)