GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Hoe krijg je bruine tanden wit?

Heb je last van bruine tanden en ben je benieuwd naar hoe je die wit kunt krijgen? Wij hebben een ruim assortiment om wittere tanden te krijgen. Onze tandpasta met actieve kool (Charcoal) is een uitstekende keuze. Bovendien voldoen we met de tandpasta met houtskool aan alle Europese wet- en regelgeving. Daarmee is onze charcoal tandpasta 100% veilig. Daarnaast zijn er nog meer producten om bruine vlekken te verwijderen en te zorgen voor een stralend witte glimlach.

Producten om bruine tanden wit te krijgen

Benieuwd naar andere producten die je kunt gebruiken bij bruine tanden? Hoe maak je je tanden witter? Op internet lees je veel over het gebruik van huismiddeltjes, die je waarschijnlijk al in huis hebt. Wij raden het gebruik van deze huismiddeltjes dan ook sterk af. Je kunt het beste niet je tanden bleken met baking soda of citroensap.

Tandenbleekset

Goed voor de gezondheid van je gebit

Het is belangrijker om te denken aan de gezondheid van je gebit. Hoe maak je je tanden witter? In een andere blog lees je alles over hoe je met een tandpasta wittere tanden kunt krijgen. Zo kun je ook beter je tanden niet bleken met kurkuma. Als je last krijgt van je tanden of erg gevoelige tanden hebt, kun je het beste naar je tandarts gaan. Daarnaast kun je ook je tanden poetsen met een automatische tandenborstel. Deze is ideaal voor gevoelige tanden. Het bitje sluit perfect aan op je tanden en het mondstuk van siliconengel masseert je tanden en tandvlees schoon. Ten slotte zijn onze natuurlijke producten ook goed voor de gezondheid van je gebit. In activated charcoal en oil pulling zitten veel natuurlijke vitaminen en mineralen die goed zijn voor de gezondheid van je gebit.

Deluxe Charcoal Pakket

Bruine tanden wit krijgen

Wil je bruine tanden wit maken en ben je benieuwd hoe je dat aan kunt pakken? Wij hebben een ruime keuze in ons assortiment om wittere tanden te krijgen. Zo kun je kiezen voor onze professionele tandenbleeksets. Het is handig om je tanden eerst schoon te maken met bijvoorbeeld onze tandpasta’s of onze tandenpolijster.

Hoe maak je je tanden witter? Wij hebben onze producten zorgvuldig geselecteerd en wij bieden jou een ruime keuze aan om je tanden te bleken. Zo zijn onze natuurlijke producten geschikt voor gevoelige tanden. Bijvoorbeeld de tandpasta met charcoal, waarmee je bruine vlekken kunt verwijderen. De pasta brengt de onzuiverheden naar het oppervlak van je tanden, waardoor je die makkelijker kunt verwijderen. De beste manier om bruine tanden wit te krijgen, met een tandpasta waar je eenvoudig gebruik van kunt maken. Makkelijk om mee te poetsen en bijvoorbeeld goed te combineren met de andere producten uit onze tandenbleekset. Lees in een andere blog hoe je het hele jaar je gebit mooi houdt.

Tanden bleken zonder tandarts

tanden bleken tandenbleekset

Wij bieden jou de optie om je tanden te bleken zonder de tandarts. Als je gevoelige tanden hebt of last van bloedend tandvlees raden wij je wel aan om naar een tandarts te gaan. Wil je jouw bruine tanden wit maken? Je kunt je tanden mooi egaal wit krijgen met een tandenpolijster of onze natuurlijke tandpasta. Wij leveren ook Nederlandse handleidingen mee waarin stap voor stap word uitgelegd hoe je het product kunt gebruiken. Zo leveren wij je de producten uit eigen voorraad. Ideaal voor thuis en onderweg, waardoor je daar ook op vakantie en andere plekken gebruik van kunt maken. Zonder dure behandelingen bij de tandarts of andere specialisten. Hiervoor hoef je niet de deur uit te gaan. Daarentegen kun je gewoon in het comfort van je eigen huis je tanden bleken. Wanneer jij dat wilt.


Veelgestelde vragen

Hoe worden tanden bruin?

Tanden verkleuren tegenwoordig al snel door de vele kleurstoffen in eten en drinken. Doordat kleurstoffen zich hechten aan het tandoppervlak verkleuren tanden al snel. De bacteriën in de voedselresten zorgen voor de verkleuring.

Waarom bruine vlekken verwijderen op tanden?

Tandplak kan zorgen voor verkleuringen op de tanden. Dit kan zich uiten in bruine vlekken op de tanden. Dit kan zorgen voor ontstekingen in de mond of een slechte adem. Daarnaast kan het minder verzorgd ogen.

Hoe krijg ik wittere tanden?

Er bestaan verschillende methodes om wittere tanden te krijgen. Je kunt je tanden laten bleken bij de tandarts. Daarnaast kun je zelf je tanden bleken met een tandenbleekset of een natuurlijke tandenbleker zoals activated charcoal. Daarnaast is het belangrijk om te letten op het gebruik van kleurstoffen. Let bijvoorbeeld op met drinken van koffie of wijn.

Is het erg als ik bruine vlekken laat zitten?

Bruine vlekken op de tanden worden gevormd door tandplak, wat zich kan ontwikkelen tot tandsteen. Tandsteen kan zorgen voor mondontstekingen en een slechte adem. Daarnaast kunnen de bruine vlekken ervoor zorgen dat de tanden verder vergelen. Het is raadzaam deze tijdig te verwijderen.

MEEST VERKOCHT
ANDERE BLOG

Waar kan je een tandenbleekset kopen?

Je kunt op een aantal verschillende plekken een bleekset kopen. Wij zetten deze voor je op een rijtje zodat je zelf kunt beslissen wat voor jou de beste optie is. Globaal gezien heb je keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Tandenbleekset laten bezorgen door een online specialist
  • Tandenbleekset halen bij de tandarts
  • Tandenbleekset halen bij een drogist
(meer…)