GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Hoeveel tinten wittere tanden door tanden bleken?

Wie wil geen tinten wittere tanden? Er wordt door een aantal Europese webshops en bleekklinieken een onrealistisch en hoog verwachtingspatroon geschetst. Dit komt door beloftes zoals: “uw tanden tot 16 tinten witter!”. Dat is helaas pure onzin en niet haalbaar met één behandeling. Een reëel resultaat is een verbetering van 4 tot maximaal 10 tinten lichter in het meest gunstige geval. Uiteraard zijn de eindresultaten ook afhankelijk van belangrijke factoren als de conditie van het gebit en de oorspronkelijke kleur van de tanden. Dit laatste is genetisch bepaald. Het uiteindelijke resultaat verschilt dus per persoon. De ene heeft nu eenmaal aanleg voor wittere tanden als de ander. Bekijk hier de voor en na resultaten van tanden.

Hoeveel tinten witter je tanden kunnen worden door bleken

Tot 10 tinten wittere tanden

Uiteraard doen wij er alles aan om iedereen te voorzien van de beste tandenbleek producten die voldoen aan ieders wensen en eisen. Binnen de webshop hebben we verschillende soorten producten. De producten die het beste resultaat geven in termen van tinten wittere tanden zijn de professionele tandenbleeksets om thuis je tanden mee te bleken.

Tandenbleekset

Met dergelijke producten kun je tot 10 tinten wittere tanden krijgen. Ook hier geldt dat dit af hangt van de huidige kleur van je tanden en de genetische kleur van het tandbeen. Je kunt er op rekenen dat jouw tanden vrijwel niet witter kunnen worden als dat ze zijn geworden na een aantal behandelingen met onze tandenbleeksets. “Gerard Joling” witte tanden zijn niet realistisch met tanden bleken, dan kun je het beste net als Gerard facings laten zetten.

Als je kronen, vullingen of een brug hebt laten zetten is het belangrijk je te beseffen dat deze niet meekleuren. Je kunt de kleur van je gebit wel bijhouden met de meegeleverde shade guide. Lees in deze blog alles over tanden bleken met een vulling, brug of kroon.

Tanden bleken before en after tinten witter

Op natuurlijke wijze wittere tanden

Een ander alternatief wat veel van onze klanten gebruiken zijn natuurlijke tandenblekers zoals charcoal poeder en oil pulling. Dit zijn producten waarbij het aantal tinten wittere tanden gemiddeld (iets) lager ligt dan bij de bleeksets. De reden hiervoor is omdat deze producten op natuurlijke wijze tandverkleuringen en aanslag verwijderen. Het voordeel is dat dit wel volledig natuurlijke producten zijn. Dit is een prima alternatief als je geen tandenbleeksets wil gebruiken!

Single Charcoal Pakket

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijven mijn tanden wit?

Dat verschilt per individu en ligt aan je levensstijl. Meestal zijn de eerste dagen na het tanden bleken het witst. Daarna kan de kleur teruglopen met 1 tot maximaal 2 tinten. Dit komt door rehydratatie. De tanden nemen weer wat vocht aan waardoor ze na een week iets minder wit ogen maar nog altijd een stuk witter zijn dan vóór de behandeling. Dus als er direct na de behandeling 4 tinten zijn behaald dan houd je daar 2-3 tinten witter aan over.

Mijn tanden zo lang mogelijk tinten witter houden?

De terugloop van de kleur van de tanden is mede afhankelijk van het consumptiegedrag, de conditie van het gebit én de oorspronkelijke kleur van de tanden. Het eten en drinken van kleur- en koolstofhoudende producten zorgt voor een snellere terugloop in resultaat. Daarnaast wordt roken zeer sterk afgeraden omdat dit tevens een negatief effect heeft op de kleur van je tanden.

Wat zorgt ervoor dat mijn tanden minder lang wit bijven?

Het eten en drinken van producten met kleur- en koolstofhoudende stoffen zorgt ervoor dat je tanden minder lang wit blijven. Het gebruik van medicijnen kan de kleur van je tanden negatief beïnvloeden. Daarnaast wordt roken zeer sterk afgeraden omdat dit tevens een negatief effect heeft op de kleur van je tanden.

Kan ik thuis mijn tanden een aantal tinten witter maken?

Je kunt zelf je tanden een aantal tinten witter maken met natuurlijke producten of met een whitening kit. Let er wel op dat de producten voldoen aan Europese wet – en regelgeving. Daarmee zijn de producten veilig en goedgekeurd.

MEEST VERKOCHT
ANDERE BLOG

Hoe krijg je bruine tanden wit?

Heb je last van bruine tanden en ben je benieuwd naar hoe je die wit kunt krijgen? Wij hebben een ruim assortiment om wittere tanden te krijgen. Onze tandpasta met actieve kool (Charcoal) is een uitstekende keuze. Bovendien voldoen we met de tandpasta met houtskool aan alle Europese wet- en regelgeving. Daarmee is onze charcoal tandpasta 100% veilig. Daarnaast zijn er nog meer producten om bruine vlekken te verwijderen en te zorgen voor een stralend witte glimlach.

(meer…)