GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Huismiddeltjes voor wittere tanden

Huismiddeltjes voor wittere tanden gezocht? Waarschijnlijk heb je thuis al van alles staan om jouw tanden witter te maken. Wij geven je een aantal alternatieven voor het veilig bleken van je tanden. Door oma en door moeders met veel ervaring, die weten hoe ze jouw tanden moeten witten. Echter vragen wij ons af of deze alternatieven ook wel zo veilig zijn. Wij raden deze producten af. Tandartsen en mondhygiënisten vinden onderstaande methodes ook onveilig. Lees in een andere blog alle manieren om je tanden te bleken.

*Uit veiligheidsoverwegingen raden wij af om de huismiddeltjes te gebruiken. Wij raden aan om producten te gebruiken uit onze witte tanden shop. Wij willen je wijzen op onderstaande middeltjes als onveilige alternatieven voor het veilig en verantwoordelijk bleken van je tanden. Gebruik van deze middelen is volledig op eigen risico.

Huismiddeltjes om je tanden mee te bleken

Huismiddeltjes als gevaarlijk alternatief

De volgende huismiddeltjes voor wittere tanden kun jij gebruiken als alternatief voor het veilig bleken van je tanden:

  • Baksoda met zout
  • Appelcider azijn
  • Zout met water
  • Zout en citroensap
  • Hydrogeen peroxide met water

Baksoda met zout

Gebruik een theelepel baksoda en een theelepel zout. Door daar een paar druppels azijn aan toe te voegen kun je het mixen tot een glad geheel. Het is een van de huismiddeltjes voor wittere tanden die je kunt gebruiken na het tanden poetsen. Poets eerst met reguliere tandpasta en gebruik daarna deze ‘pasta’, zodat jouw tanden er witter van zullen worden.

Appelcider azijn

Een ander huismiddeltje is appelcider azijn. Spoel je mond daarmee en poets je tanden daarna op de reguliere manier. Daarnaast helpt de azijn om vlekjes te verwijderen en bacteriën te doden. Zo helpt het op die manier om jouw tanden een beetje witter te maken.

Zout met water

De makkelijkste binnen de huismiddeltjes, omdat je dit sowieso in huis hebt. Meng een halve theelepel zout met een beker water. Spoel jouw mond daar iedere avond mee. Na een paar weken zal je merken dat je tanden er een stuk witter van worden.

Zout en citroensap

Heb je wat zout en citroensap in huis? Maak een papje van een halve theelepel zout en gebruik dezelfde hoeveelheid citroensap. Poets je tanden met citroensap, om ze een stukje witter te kunnen maken.

Hydrogeen peroxide met water

Een iets meer lastige mix, maar wel interessant als huismiddeltje voor witte tanden. Meng een halve theelepel hydrogeen peroxide met een halve theelepel water. Voeg daar vervolgens een beetje baksoda aan toe, om jouw tanden er mee te poetsen.

huismiddeltjes voor tanden poetsen en bleken

Producten voor wittere tanden

De huismiddeltjes voor wittere tanden zijn goed geschikt om jouw tanden een beetje (optisch) witter te maken. Het laat je bovendien goed zien dat er meerdere manieren zijn om jouw tanden witter te krijgen. Door te poetsen of te spoelen, met ingrediënten die je waarschijnlijk gewoon in het keukenkastje hebt staan. Daarom raden wij deze producten af. Daarnaast vinden tandartsen en mondhygiënisten dit ook onveilig en raden deze DIY (do-it-yourself) middelen om wittere tanden te krijgen sterk af.

Wil je het graag veilig & effectiever aanpakken? De huismiddeltjes voor wittere tanden zijn niet altijd even veilig en hebben vaak veel tijd nodig. Daarnaast slagen ze er niet in om alle verkleuringen weg te werken. Wij willen je wijzen op de risico’s en de beperkte resultaten. Dit omdat je gebruik maakt van een paar ingrediënten die de meeste mensen gewoon thuis hebben staan. Als je voor echt wittere tanden wilt zorgen zijn daarvoor speciale producten beschikbaar. Lees in deze blog waarom je beter niet je tanden kunt bleken bij een drogist.

Bestel online onze producten voor wittere tanden. Zoals een complete tandenbleekset, onze bitjes, bleeklampen en bleekgel. Net als onze Whitening tandpasta of die met Charcoal. Daarnaast kun je een tandenbleekpen en andere producten voor mooie witte tanden bestellen. Zoals gezegd hebben wij deze netjes voor je op voorraad. Tot slot: heb je vragen over de huismiddeltjes of de producten voor wittere tanden? Wij horen graag van je.

Tandenbleekset

Veelgestelde vragen

Kan ik tanden bleken met citroen?

Er bestaat geen wetenschappelijk bewijs voor het tanden bleachen met citroen. De citroen heeft een lage PH waarde, die ervoor zorgt dat zich sneller gaatjes vormen. Concluderend is het tanden bleken met een citroen volgens de wetenschap niet bewezen effectief.

Kan ik mijn tanden bleken met aardbei?

Het tanden bleken met een aardbei lees je veel terug op internet. Echter bestaat er geen wetenschappelijk bewijs voor het tanden bleken met een aardbei. Daarnaast kunnen de lage PH waarde en de natuurlijke suikers die de aardbei heeft, er voor zorgen dat er zich sneller gaatjes vormen.

Kan ik mijn tanden bleken met baking soda?

Volgens tandartsen en mondhygiënisten kun je het beste niet je tanden bleken met baking soda. Daarnaast is baking soda een schuurmiddel en kan het schadelijk zijn voor je tandglazuur. Zo bestaat er geen wetenschappelijk bewijs voor je tanden bleachen met baking soda.

Kan ik mijn tanden witten met kurkuma?

Kurkuma is een specerij die gebruikt word voor het maken van bijvoorbeeld kruidenthee. Daarnaast bevat het veel natuurlijke kleurstoffen. Daarnaast is er geen wetenschappelijk bewijs voor een blekend effect voor de tanden.

MEEST VERKOCHT
ANDERE BLOG

Zo hou je heel het jaar jouw gebit mooi

Het hele jaar door zorgen voor een mooi gebit? Onze tandenbleekset is dan een uitstekende keuze. Met 100% veilige producten op basis van Europese wet- en regelgeving, om je daar geen zorgen over te hoeven maken. En wil je de effectiviteit verder vergroten? Met een paar handige tips kun je jouw gebit mooi houden, door daar slimmere keuzes voor te maken. Lees in een andere blog hoe je bruine tanden wit kunt krijgen.

(meer…)