GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Kosten tanden bleken: de tandarts versus thuis

Je wilt wittere tanden en bent benieuwd: wat kost tanden bleken? Je kijkt rond op internet, bij de tandarts of bij een bleekkliniek. Dan schrik je van de prijzen. Bij de tandarts je tanden bleken loopt al snel aardig op in de kosten. En bij een bleekkliniek gebruiken ze dezelfde spullen als bij Tanden Bleken Thuis. Alleen dan betaal je meer, om minder vaak je tanden te bleken. Lees snel verder hoeveel tanden bleken kost.

Tanden bleken bij de tandarts of gewoon thuis

Hoeveel kost tanden bleken?

De kosten van tanden bleken bij de tandarts lopen al snel op. Je betaalt voor een duur uurloon, een dure vestiging en dure apparatuur. Gemiddeld kost het bij de tandarts zo’n 200-400 euro. Daarnaast word het vaak niet vergoed door de verzekering. De kosten voor tanden bleken lopen al snel op. Hoe duur is tanden bleken dan? Vervolgens kijk je verder. Je schrikt van de prijzen bij de bleekkliniek. Deze variëren tussen de 50-350 euro. Daarnaast kun je maar 1 keer je tanden bleken en moet je langsgaan voor een afspraak. Wij hebben een oplossing. Lees snel verder. Je kunt zelfs je tanden witten zonder te bleken.

Zelf goedkoop je tanden bleken

Je vraagt jezelf misschien af: hoe duur is het om zelf je tanden te bleken. Je wilt meerdere keren je tanden bleken, met veilige spullen. Daarnaast wil je ook goedkoop je tanden bleken. Wij bieden voor jou een geweldige oplossing. De producten van Tanden Bleken Thuis zijn getest en voldoen aan Europese wet- en regelgeving. Daarmee zijn onze producten 100% veilig. Bij Tanden Bleken Thuis betaal je 8-30 euro om zelf je tanden te bleken. Bij ons betaal je voor de veilige, effectieve producten. Daarentegen betaal je NIET voor een dure vestiging, apparatuur of een hoog uurloon. En je kunt vaak je tanden bleken, wanneer jij dat wilt. Zo hoeft tanden bleken niet duur te zijn en toch effectief. Er zijn nog meer voordelen om zelf je tanden te bleken.

Tandenbleekset

Kosten bij de tandarts vs thuis bleken

Kosten tanden bleken tandarts vs tanden bleken thuis

Facings nemen bij de tandarts is prijzig. Het kost al snel zo´n 280 euro per tand. Dan kom je uit op ongeveer €9000,- . Je tanden bleken bij de tandarts kost al snel gemiddeld €350, net als bij de mondhygiënist. Er word aangeraden 2x per jaar een bezoek te brengen aan de tandarts, dus dan kom je al uit op €700,-. Deze kosten om je tanden te bleken bij tandarts worden vaak niet vergoed. Bij een bleeksalon zijn de kosten per bleeksessie gemiddeld €60,-. Dit kun je ongeveer 7x per jaar doen. Dan kom je uit op €240,- per jaar. Bij Tanden Bleken Thuis kost het ongeveer €120,- om een heel jaar lang je tanden te kunnen bleken. Een set kost €30,-, hier kun je 3 maanden lang je tanden mee bleken. Zo ben je dus het voordeligst uit om thuis je tanden te bleken. Lees hier verder voor meer voordelen om zelf je tanden te bleken.

Hoe duur is tanden bleken bij de tandarts

Hoe duur is tanden bleken

Hoe duur het is om je tanden te bleken bij de tandarts verschillen per regio. Hoewel de prijzen om je tanden te bleken variëren, kun je rekenen op €150-450,-. Een groot nadeel hiervan is dat je deze kosten vaak zelf moet betalen. Daarnaast kun je maar 1 keer je tanden bleken. Zelfs tandartsen zijn het erover eens: je kunt het beste thuis je tanden bleken. Dit kan met dure spullen van de tandarts of met veilige, geteste spullen van Tanden Bleken Thuis.

Hoe duur is tanden bleken?

Als je prijzen voor tanden bleken gaat vergelijken, is het verleidelijk om alleen de prijzen te vergelijken van een bleekset en een behandeling. Vaak is dat een gekke vergelijking en niet terecht. Het is belangrijk om te kijken naar wat er in de verpakking zit en voor hoeveel behandelingen dit is. Je hebt ook veel behandeling die vrij goedkoop zijn, maar dit moet je vaak meerdere keren herhalen. Soms moet je dit maandelijks of twee maal per week blijven herhalen. Reken dus goed uit wat het kost op de lange termijn. Het loont dus om alles goed uit te zoeken, laat je niet verleiden door een goedkoop bezoekje aan een tandenbleker. Je kunt veilig zelf tanden bleken met gecertificeerde, 100% veilige tandenbleeksets van Tanden Bleken Thuis. Daarnaast kun je ook bij de tandarts je tanden bleken. Daarentegen is tanden bleken bij de tandarts erg duur en word dit vaak niet vergoed.

Tanden bleken bij tandarts niet vergoed

Als je graag wittere tanden wilt, dan denk je er misschien over om ze te laten bleken. Toch is het raadzaam om even naar je zorgverzekering te kijken. Helaas word tanden bleken bij de tandarts vaak niet vergoed door de zorgverzekeraar. Tanden bleken is een cosmetische ingreep en is medisch gezien niet noodzakelijk. Daarom valt dit niet onder het basispakket van de zorgverzekering. Samengevat: de kans is dus groot dat tanden bleken niet vergoed word en je zelf diep in de portemonnee moet duiken om je tanden te laten bleken.

In sommige uitzonderlijke gevallen vergoed je aanvullende verzekering tanden bleken. Vaak krijg je 75% van de kosten vergoed. Sommige verzekeraars hanteren een maximaal tarief (250-1000 euro). Als je de kosten voor facings bekijkt, loopt de prijs voor facings al snel aardig op. Deze zijn al snel een paar honderd euro per tand. Deze kosten voor facings worden niet vergoed. Als deze al verzekerd word, zit je al snel aan je maximaal tarief. In het rekenvoorbeeld wat wij gaven, moet je dus al snel zo’n (!) €8000,- betalen. Wij denken dat je betaalbaar wittere tanden kunt krijgen op een veilige manier.

Betaalbaar tanden bleken

Er zijn een aantal voordelen aan het goedkoop tanden bleken. Ten eerste is onze filosofie dat wittere tanden krijgen niet duur hoeft te zijn. Bij ons betaal je voor kwaliteitsproducten, niet voor dure apparatuur, parkeerplekken of (onopgeleid) personeel. Een no-nonsense webwinkel die 100% veilige, geteste producten verkoopt. In het comfort van je eigen huis kun je wittere tanden krijgen, met een duidelijke Nederlandstalige handleiding erbij. Daarna leveren wij een unieke service. Denk aan een niet goed=geld terug service. Zo kun je goedkoop je tanden bleken en betaal je de laagste prijs om je tanden te bleken. Lees voor meer voordelen over tanden bleken op deze blog.

Tandenbleekset met charcoal

Veelgestelde vragen

Is tanden bleken slecht voor je?

Zolang je met veilige spullen je tanden gaat bleken, is het niet slecht om je tanden te bleken. Let er daarom goed op dat de producten voldoen aan Europese wet- en regelgeving. Daarmee zijn de producten 100% veilig om te gebruiken.

Is een lage prijs en hoge kwaliteit mogelijk?

Jazeker, dat kan! De kosten om zelf je tanden te bleken zijn niet hoog omdat je betaalt voor het product zelf. Niet voor dure apparatuur, een dure vestiging of duur personeel. Je betaalt voor kwaliteitsproducten met een lage prijs.

Hoe duur is tanden bleken?

Je kunt je tanden bleken bij een tandarts voor zo’n 150-400 euro. Daarnaast kun je ook bij een bleekkliniek je tanden laten bleken voor zo’n 50-80 euro. Tenslotte kun je ook zelf je tanden bleken, voor zo’n 10-50 euro.

Waarom is zelf tanden bleken goedkoop?

Als je zelf je tanden bleekt, betaal je voor de alleen voor de kwaliteitsproducten. Daar zitten dus geen kosten bij als personeel, een vestiging of apparatuur. Dit zorgt ervoor dat je betaalbaar je tanden kunt bleken.

Hoe vaak kan ik mijn tanden bleken?

Als je bij een bleekkliniek of tandarts je tanden gaat bleken, kun je 1 keer je tanden bleken. Als je zelf je tanden bleekt, kan dit vaker. Met een whitening kit zo’n 12-15 keer. Daarnaast kun je met een natuurlijke tandenbleker, bijvoorbeeld activated charcoal, gemiddeld zo’n 80 keer je tanden poetsen.

Kan ik tanden bleken voor 10 euro?

Ja, je kunt je tanden bleken voor 10 euro. Bij de tandarts of een bleekkliniek betaal je al snel meer. Je kunt tegenwoordig ook thuis je tanden bleken, voor een betaalbaar tarief. Je betaalt voor de producten. Vaak krijg je een duidelijke handleiding mee welke stappen je moet volgen.

Wat zijn de kosten voor tanden bleken?

Dat verschilt enorm. Bij een tandarts ben je al snel een paar honderd euro kwijt. Bij een bleekkliniek of een bleeksalon betaal je gemiddeld 50-100 euro. Je kunt ook zelf je tanden bleken. Hier betaal je vaak 10-50 euro voor.

MEEST VERKOCHT
ANDERE BLOG

Tanden bleken: veilig of schadelijk voor je tanden?

Het is tegenwoordig heel normaal om je tanden te bleken. Daarom is het goed jezelf af te vragen of tanden bleken veilig en onschadelijk is. Als je je tanden gaat bleken kan je prachtige resultaten krijgen. Daarentegen zijn er ook enige risico’s voor tanden bleken als je dit doet bij een partij die niet op de hoogte is van wet- en regelgeving. Dat is dan ook de reden dat je goed moet opletten dat de webshop of kliniek waar je laat bleken gebruik maakt gecertificeerde producten. Sinds 2012 is er een nieuwe wet – en regelgeving voor tanden bleken. Er zijn binnen de EU geen bleekmiddelen toegestaan met meer dan 6% waterstofperoxide. Er bestaat de kans dat andere bleekmiddelen op basis van chloor of bijtende stoffen of zuren worden gebruikt als je je tanden laat bleken bij minder goede praktijken. Het is belangrijk om te kijken naar welk bleekmiddel er gebruikt wordt. Ga daarom altijd na of het bleekmiddel maximaal 0,1% waterstofperoxide bevat.

(meer…)