GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Tanden bleken ervaringen 2024: reviews van klanten

Benieuwd naar de tanden bleken ervaringen van onze klanten? Wij kunnen je natuurlijk vertellen dat ze ontzettend tevreden zijn. Dat zien we in de verkoopcijfers en onze groei, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen toevoegen. Zo hebben wij tanden bleken ervaringen met dit jaar samengevoegd om voor jou tot de beste selectie te komen. Inmiddels heb je de keuze uit complete tandenbleeksets, speciale tandpasta en bijvoorbeeld de whitening strips. Die uitbreidingen hebben we alleen maar kunnen doen dankzij de tevredenheid van onze klanten.

Webwinkelkeur TandenBleken-Thuis

TandenBleken-Thuis.nl scoort een
8.4/ 10 op basis van 1180 reviews

Aan de andere kant begrijpen we heel goed dat je ons niet zomaar op onze blauwe ogen kunt geloven. Of op onze stralende witte tanden, in ons geval. In plaats daarvan wil je het waarschijnlijk liever van anderen horen. Daarom verzamelen we tanden bleken ervaringen uit 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 2022 2023 en 2024 van onze klanten. Zo heb je een goed beeld wat er op de markt is en kun jij die lezen. Op het moment van schrijven van dit artikel hebben we ruim 1000 reviews verzameld, die ons gemiddeld waarderen met een 8,4. We krijgen wat dat betreft niet zomaar een voldoende, onze klanten zijn echt heel tevreden met onze producten.

Ervaringen: 10 mogelijkheden

Benieuwd naar de tanden bleken ervaringen van de 10 verschillende mogelijkheden om jouw tanden witter te maken? We zetten de ervaringen op een rij voor:

  • Tandenbleekset
  • Whitening kit
  • Tandenbleekset waterstofperoxide
  • Tandenbleekset met charcoal
  • Charcoal poeder
  • Whitening strips
  • Speciale tandpasta
  • Mondverzorging
  • Tandenborstels

Tandenbleekset

De complete tandenbleekset is geschikt om jouw tanden tot wel 10 tinten witter te krijgen. Dat is een behoorlijk verschil, al is het een geleidelijk proces.

Thebeautyassistent.nl over de tandenbleekset: “Geen last van gevoelige tanden na het bleken”

TheBeautyAssistant ervaring en resultaat tandenbleekset

Als tandartsassistente zie ik vaak op mijn werk hoe ‘groot’ de vraag is naar het bleken van tanden. Veel mensen vinden hun tanden geel. Op tv zien we vaak mensen met hele witte tanden. Denk aan Gerard Joling met zijn Prodent witte smile. Wasbak wit is natuurlijk geen natuurlijke witte kleur en dit zou ik zelf ook echt nooit willen bereiken.

Bekijk de tandenbleekset

Je gaat door met bleken totdat je het gewenste resultaat bereikt hebt. Dit was bij Dennis het geval na 3 bleeksessies. Toen hadden de tanden een mooie witte natuurlijke tint. Op de kleurenstaal zit Dennis nu op kleur 3. Dat betekent dat de kleur van zijn tanden inmiddels zo’n drie tinten lichter is geworden. Top!


Shannblogt.nl over de tandenbleekset: “Wauw! Ik had niet gedacht dat deze kit echt zo goed zou zijn!”

Ervaring Shannblogt Luxe Tandenbleekset

De bleekgel heeft een frisse smaak. Heel aangenaam! Het bitje heeft een fijne pasvorm, is niet zwaar en zit daardoor ontzettend comfortabel waardoor je er geen last van hebt. Prima vol te houden! Na het bleken is het bitje eenvoudig te reinigen. Je kunt het resultaat na het bleken eenvoudig bijhouden met het bijgeleverde kleurstaaltje. Ik ben zó enthousiast over deze kit. Wauw! Ik had niet gedacht dat deze kit echt zó goed zou zijn. HAPPY ME!

Wij adviseren je een foto te maken van jouw tanden, voordat je er mee begint. Onze klanten die dat hebben gedaan geven aan inderdaad mooie resultaten te zien.


CookieandtheMonster over de tandenbleekset: “Parelwitte tanden met de luxe tandenbleekset.”

CookieandtheMonster ervaring Tandenbleekset Thuis

Wat ik belangrijk vind en waar ik op gelet heb is of de producten zeker betrouwbaar zijn en effectief zullen zijn. Dit bedrijf verkoopt tandenbleeksets en producten met waterstofperoxide, charcoal of met non-waterstofperoxide. Al deze producten zijn getest en veilig bevonden volgens de strenge Europese wet- en regelgeving.


ervaring-tandenbleekset

Dylan_078 over de tandenbleekset: “De tandenbleekset was top en makkelijk in gebruik.”

Klantenservice hielp me ook erg goed. Snel in huis en ik kreeg geen last van gevoelige tanden. Als je witte tandjes wilt, is dit echt een topset!


Binnen de ervaringen met tanden bleken met een complete set lezen we bovendien terug dat het makkelijk is om er gebruik van te maken. We leveren een complete set, waardoor het niet nodig is om daar andere producten bij te zoeken. In plaats daarvan kun je er meteen mee aan de slag om jouw tanden tot 10 tinten witter te krijgen.


Tandenbleekset ervaringen van TandenBleken-Thuis.nl

Whitening kit

Als je je tanden wilt bleken met een professionele whitening kit met trendy design, is deze set echt wat voor jou. De bleekgel is getest, zonder peroxide en 100% veilig. Inmiddels is dit een zeer populaire set in ons assortiment. De set is uniek vanwege de smaak van de bleekgel. Je kunt nu zelf aan de slag met deze geweldige whitening kit met de frisse bleekgel.


EsmeeMelissa over de whitening kit: “Echt een geweldig product, ik geef het een 9,5!”

review teeth whitening kit

Vond het heel fijn! Heb eerder zulke setjes gebruikt en vond deze fijner.
Zeker de verpakking ziet er gelikt uit. Daarnaast werkt het echt. Ik geef de whitening kit dus een 9,5! Vond het alleen moeilijk om het opzet stukje op de lamp te krijgen anders was het een 10 ?


Sharon over de teeth whitening kit: “Ik vond deze set echt top en erg leuk om een keer uit te proberen.”

ervaring teeth whitening kit

Ik was er erg nieuwsgierig naar. Ik gebruik het ook iedere week en ik zou het een 8 geven!


Tandenbleekset waterstofperoxide

Je kunt kiezen om je tanden te bleken met peroxide of zonder peroxide. Je kunt bij Tanden Bleken Thuis gebruik maken van een veilige manier om wittere tanden te krijgen. Mét peroxide. In de tandenbleekset waterstofperoxide van Tanden Bleken Thuis zit maar 0,1% waterstofperoxide. Daarmee is de set veilig en voldoet deze aan strenge EU-voorwaarden. Het voordeel van bleken met peroxide? Als je regelmatig koffie en/of thee drinkt en/of rookt, is de krachtige bleekgel ideaal. De bleekgel met peroxide verwijdert hardnekkige tandverkleuringen. Inmiddels hebben al duizenden mensen positieve ervaringen met onze tandenbleekset met peroxide. Doordat de bleekgel krachtiger is, kunnen je tanden wel gevoeliger worden. Dan hebben mensen een betere ervaring met tanden bleken zonder peroxide. Je kunt dan ook je tanden bleken zonder peroxide met bijvoorbeeld de whitening kit of de gewone tandenbleekset.


Laura_vdB over de bleekset met waterstofperoxide: “De set is erg fijn.”

review tandenbleekset peroxide

Ook de communicatie en levering is top; die geef ik een 9!

Bekijk de tandenbleekset met peroxide

Kyara Smets over de tandenbleekset met waterstofperoxide: “De set is snel in huis en mijn tanden deden geen zeer.”

Kyara Smets over de tandenbleekset review ervaring

Easy en echt tof!

Bekijk de tandenbleekset met peroxide

Tandenbleekset met charcoal

Je kunt je tanden ook bleken met een set gebaseerd op een natuurlijke tandenbleker: actieve kool. De set is zo ontworpen dat actieve kool zit verwerkt in de bleekgel. De bleekgel heeft al van zichzelf een blekende werking. Daarnaast reinigt de charcoal de tanden ook nog eens. Zo heb je een extra blekend effect met de charcoal tandenbleekset.


Charyenne over de charcoal tandenbleekset: “Vond de set super te gebruiken!”

Heb het nu 2 keer gebruikt en mijn tanden voelen lekker glad aan!

Bekijk de charcoal tandenbleekset

Wil je je tanden bleken met een natuurlijke tandenbleekset? Dan is de charcoal tandenbleekset ideaal voor jou. Veel mensen hebben positieve ervaringen met de set en zien dit als een ideale manier om wittere tanden te krijgen.

review charcoal tandenbleekset


Charcoal poeder

Wil je jouw tanden graag op een natuurlijke manier bleken? Dan zijn onze tanden bleken ervaringen met charcoal het meest interessant. De actieve component daarin breekt de oppervlakkige verkleuringen af, waardoor je over het algemeen snel resultaat zal zien.


MayCate over de Activated Charcoal: “100% natuurlijke manier om wittere tanden te krijgen”

May Cate ervaring Activated Charcoal Poeder

Zelf merk ik meteen verschil, terwijl ik al erg witte tanden heb. Mijn tanden lijken inderdaad witter te zijn, voelen gladder aan én mijn mond voelt ook lekker fris aan. Ik poets mijn tanden iedere avond met deze poeder en mocht je nu al wat gelige tanden hebben dan ga je absoluut verschil merken na een paar dagen.

Bekijk de activated charcoal

Natuurlijk vinden we het belangrijk dat jij snel resultaat ziet. Aan de andere kant houden we veilige marges aan, om netjes te voldoen aan de wet- en regelgeving in Nederland en in Europa.Sanne over de activated charcoal: “Het voelt even gek aan en het ziet er een beetje vreemd uit.. een zwarte mond.”

ervaring charcoal

Maar mijn tanden voelen lekker schoon aan en het werkt!

Bekijk de activated charcoal

Je kunt veel van de producten een aantal werk tot een paar maanden lang gebruiken. Op die manier hoeft het niet duur te zijn, terwijl jij wel de kans hebt om de tanden bleken ervaringen zelf in de praktijk uit te proberen

Activated charcoal poeder ervaringen van TandenBleken-Thuis.nl

Whitening strips

Op een voordelige manier jouw tanden bleken, terwijl dit zo min mogelijk tijd kost? En vind je het belangrijk om de producten mee te kunnen nemen, bijvoorbeeld om het ook op vakantie of onderweg te kunnen doen? Dan zijn onze whitening strips een goede keuze.

De tanden bleken ervaringen met deze strips voor wittere tanden zijn goed. Onze klanten waarderen vooral het gemak waarmee ze de strips mee kunnen nemen. Ze gebruiken ze thuis en onderweg, net als op vakantie of als ze een weekendje weg gaan.

“Fijn dat ik de strips makkelijk mee kan nemen. De handleiding was duidelijk, maar die had ik er na de eerste keer al niet meer bij nodig.”

Samenvattend zorgen de whitening strips voor goede ervaringen. Jouw tanden worden er tot 5 tinten witter van. Het is opnieuw verstandig om een foto te maken voordat je begint. Dat maakt het makkelijker om de resultaten te vergelijken, zodat je daar een zo goed mogelijk beeld van krijgt.

Speciale tandpasta

Poets je al goed en regelmatig jouw tanden en ben je benieuwd wat je nog beter kunt doen zonder allerlei andere producten te gebruiken? Onze speciale tandpasta’s voor wittere tanden zullen dan een uitstekende ervaring opleveren.

Je kunt daarmee poetsen zoals je dat gewend bent. Het grote verschil is dat bijvoorbeeld de actieve charcoal ervoor zorgt dat je oppervlakkige verkleuringen van jouw tanden kunt verwijderen. In plaats daarvan krijg je mooie witte tanden, in combinatie met een langdurig frisse adem.

Let op: sommige van de tandpasta’s bevatten geen fluoride. Dat is 100% natuurlijk en daardoor beter voor jouw tanden.


Kuslitterachel over het deluxe charcoal pakket: “Easy to use.. ”

Kuslitterachel review en ervaring over deluxe charoal pakket

Ik wilde mijn tanden niet bleken met een bleekgel.. Dus deze set was ideaal. Voelde wel een beetje gek en moest mijn wasbak schoonmaken.. Maar het werkt!

Bekijk het deluxe charcoal pakket

De tanden bleken ervaringen met onze tandpasta’s zijn goed. Houd er wel rekening mee dat de resultaten minder groot zullen zijn dan bijvoorbeeld met de tandenbleeksets die er beschikbaar zijn. Ondertussen maak je wel gebruik van een aantal zuivere mineralen. Die zijn goed voor jouw tandvlees, waardoor ook de tandarts trots op je zal zijn.

Mondverzorging

Gaat het je vooral om de mondverzorging en het gebruik van een goede tongschraper of waterflosser? Zo heb je op het gebied van mondverzorging de keuze uit verschillende producten. Daar hebben onze klanten goede ervaringen mee. Daardoor is het een uitstekend idee om in ieder geval ook een keer uit te proberen.

Tandenborstels

De tanden bleken ervaringen zijn goed, vooral bij klanten die meerdere producten met elkaar combineren. Op die manier zorgen ze er eerst voor dat ze hun tanden goed poetsen, om ze daarna tot in de puntjes te poetsen. Het is die combinatie die het goed mogelijk maakt om de verkleuringen te verwijderen en jouw tandglazuur vervolgens uitstekend te beschermen.

Zelf tanden bleken: de voordelen

Concluderend heb je de keuze uit een groot aantal verschillende producten, bedoeld om jouw tanden te reinigen en die daarna goed te beschermen. Het is die combinatie die binnen de ervaringen van onze klanten leidt tot de beste resultaten. Zo kun je op die manier werken aan stralende witte tanden. Daarna kun je die aan iedereen trots laten zien. Het is de beste manier om jouw tanden te bleken, afgaande op de ervaringen van onze klanten.

Zijn jouw tanden te geel geworden of heb je last van andere verkleuringen? Daarvoor kun je naar een dure tandarts of andere specialist gaan, maar dat is in de meeste gevallen niet nodig. In plaats daarvan kun je gebruik maken van onze tips voor mooiere tanden. En gebruik je de producten waar onze klanten goede tanden bleken ervaringen mee hebben? We laten je graag zien hoe je zorgt voor een stralend wit gebit, zoals ook anderen daar heel blij van worden.


HetfeestjevanIris.nl over de tandenbleekset en de charcoal: “Op een veilige en frisse manier witter”

HetfeestjevanIris ervaring tandenbleekset en charcoal

Tanden bleken met zo’n lichtgevend bitje, je hebt het vast wel eens voorbij zien komen op Instagram. Zo verkoopt Tanden Bleken Thuis een versie daarvan die goed is, maar veel goedkoper dat de meeste populaire sets. Voor producten die bij andere organisaties 70 euro kosten, betaal je hier maar 30! Deze bleekset is veilig thuis te gebruiken en bevat geen waterstofperoxide. De gel bevat werkende stoffen die je tanden op een veilige en frisse manier witter kunnen maken.

Bekijk de tandenbleekset
Bekijk de charcoal

Daarnaast kun je thuis gebruik maken van de sets en de actieve charcoal en de tandenborstels. Daarentegen zijn er ook prachtige whitening strips die beschikbaar zijn. Op die manier vind je eenvoudig de producten die het best bij je passen. Tot slot: Lees de ervaringen van anderen, zoals je ontdek hoe zij hun tanden bleken. Doe daar je voordeel mee, door de producten te bestellen waarmee je jouw tanden volgens hen makkelijk een aantal tinten witter kunt krijgen. De beste keuze voor een mooi stralend resultaat. 

Deze tanden bleken ervaringen vinden we heel belangrijk, omdat het ons steunt in de overtuiging dat we op de goede weg zijn. We houden de reviews zelf natuurlijk ook goed in de gaten, om het op te lossen als er iets niet helemaal duidelijk is. Daarnaast doen we er een Nederlandse handleiding bij. Mocht het niet duidelijk zijn, neem dan contact op met onze klantenservice. Zo kunnen wij ook die klanten helpen er goed gebruik van te maken en hun tanden succesvol te bleken. Wij kunnen terugkijken op goede thuis tanden bleken ervaringen 2018 én 2019. Daarnaast willen wij ook graag vooruit kijken naar tanden bleken ervaringen 2020.


Waar vind ik tanden bleken ervaringen?

Er zijn online veel tanden bleken ervaringen te vinden. Het is belangrijk om daarbij te letten op recente ervaringen. Daarnaast zijn foto’s ook belangrijk voor ervaringen met tanden bleken. Professionele (web)winkeliers hebben duidelijke recensies bij hun producten.

Waar vind ik tanden bleken ervaringen 2019?

Professionele (web)winkeliers hebben recente tanden bleken ervaringen bij hun producten. Zo kun je makkelijk tanden bleken ervaringen uit 2019 vinden. Daarnaast is het belangrijk dat een (web)winkel is aangesloten bij een onafhankelijke organisatie.

Waar moet ik op letten bij een tanden bleken review?

Recente tanden bleken reviews zijn erg belangrijk bij het beoordelen van een tandenbleekproduct. Een grote hoeveelheid aan reviews maken de algehele beoordeling betrouwbaarder. Daarnaast is de veiligheid van producten erg belangrijk. Zo moeten de producten voldoen aan strenge EU – wet – en regelgeving.

Wat is de ervaring met zelf tanden bleken?

Online zijn er veel verschillende ervaringen met zelf tanden bleken. Belangrijk daarbij is te letten op de veiligheid van het product en het wetenschappelijk bewijs voor het bleken van je tanden. Zo is er weinig wetenschappelijk bewijs om je tanden te bleken met een aardbei. Daarentegen is er veel bewijs om je tanden te bleken met een whitening kit voor thuis.

MEEST VERKOCHT
ANDERE BLOG

Zelf tandsteen verwijderen: zo doe je dat

Wij snappen dat je het liefst zelf tandsteen wilt verwijderen en willen je hier graag bij helpen. Met een tandenborstel alleen lukt het niet, omdat een tandenborstel niet bij alle plekken komt van je gebit. Daarmee blijven er onzuiverheden zitten en kunnen er ook nare geurtjes blijven hangen. Dit is een van de oorzaken van een slechte adem. Als je tandplak lang genoeg laat zitten word het tandsteen. Het is dus belangrijk om zelf tandsteen te verwijderen, voor je naar de tandarts gaat.

(meer…)