GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Tanden bleken in Nederland

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een veilige manier van tanden bleken in Nederland. Dat meer mensen hun tanden witter willen maken in Nederland is geen geheim. Hoewel tanden van nature niet altijd wit zijn en soms een beetje gelig zijn, vinden mensen witte tanden toch veel mooier. Daarom zijn veel mensen op zoek naar tanden bleken in Nederland”. Wat zijn de laatste trends over tanden bleken in Nederland? Waar kun je allemaal je tanden bleken? Tanden Bleken Thuis bespreekt alle trends en opties met jou door.

Tanden bleken Nederland

Meer gezocht naar tanden bleken in Nederland

Uit onderzoek van Marktdata.nl blijkt dat de Nederlandse consument in de afgelopen drie à vier jaar online vaker heeft gezocht op het laten bleken van je tanden en het laten plaatsen van facings. Je kunt bij diverse klinieken je tanden laten bleken in Nederland, maar let altijd op de veiligheid. Zo moeten alle klinieken zich houden aan de Europese wet- en regelgeving. Daarnaast mag een bleekkliniek dezelfde producten gebruik als een webshop als Tanden Bleken Thuis. Bij een bleekkliniek betaal je dus meer en krijg je minder.

Alle opties voor tanden bleken in Nederland

Het is interessant om alle opties voor tanden bleken in Nederland eens te bekijken. Zo kun je je tanden bleken bij:

  • Je kunt thuis je tanden bleken in Nederland
  • Een tandarts
  • je kunt je tanden bleken bij een tandenbleker
  • een drogist

Wij bespreken kort alle opties. Maar eerst, wat zegt het NVWA erover?

“Als u een tandbleekmiddel via een webshop koopt dan is dit middel veilig als het waterstofperoxidegehalte maximaal 0,1% is. Webshops vermelden niet altijd het aanwezige percentage waterstofperoxide. De kans dat u een product koopt met meer dan 0,1% waterstofperoxide is aanwezig. Dit product is dan niet veilig voor uw gezondheid”.

En ook:

“Het gebruik van middelen met meer dan 0,1% tot maximaal 6% waterstofperoxide vindt om veiligheidsredenen plaats bij de tandarts. Alleen tandbleekmiddelen die maximaal 0,1% waterstofperoxide bevatten of afgeven mag u zonder tussenkomst van een tandarts kopen”.

Veilig tanden bleken in Nederland: gewoon thuis

Je kunt ook veilig je tanden bleken in Nederland bij Tanden Bleken Thuis. Wij hebben alle producten laten testen en ze bevatten maar maximaal 0,1% waterstofperoxide. Alle producten zijn goedgekeurd volgens Europese wet- en regelgeving en zijn geregistreerd bij het CPNP, FDA en CE Keurmerk. Al deze strenge keurmerken waarborgen de kwaliteit én veiligheid van de producten. Zo kun je dus 100% veilig je tanden bleken.

CE goedgekeurd keurmerk logo
FDA Registered goedgekeurd
CNPN cosmetic product notification portal keurmerk logo

Tanden bleachen bij een tandarts

Je kunt uiteraard ook je tanden bleken bij een tandarts. Helaas is dit vaak een zeer prijzige optie die niet word vergoed. In deze blog kun je alles informatie vinden over de kosten van tanden bleken en hier alles over het feit dat tanden bleken niet word vergoed.

Tanden bleken bij een tandenbleker

Het is ook interessant om naar de cijfers kijken voor “thuis tanden bleken” of “tanden bleken thuis”. Dat is niet heel gek. Tanden Bleken Thuis heeft veel goede veilige producten die je tanden ook echt wit maken. Uiteraard kun je ook naar een kliniek gaan om je tanden te bleken in Nederland. Expert Joost Roeters, hoogleraar Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, waarschuwt voor valse beloftes bij het laten bleken van je tanden.

Volgens hem zijn er namelijk honderden bleekklinieken in Nederland waar je voor veel geld weinig effect krijgt. Dit is niet de bedoeling.

Sommige pretenderen zelfs dat zij dé tandenbleker van Nederland zijn. Helaas is vaak het tegendeel waar: een bleekkliniek of tandenbleker is geen specialist in het bleken van je tanden. Daarnaast moeten zij volgens de wet dezelfde hoeveelheid waterstofperoxide gebruiken als een webshop als Tanden Bleken Thuis. Je betaalt dus meer, je moet langs voor een afspraak en je ligt ook nog eens vrij oncomfortabel in een stoel te wachten. Je krijgt minder voor meer geld. In deze blog meer over tanden bleken bij een tandenbleker.

Tanden bleken bij drogist

Je kunt je tanden bleken met producten van een drogist. Helaas zijn dit geen specialisten in het bleken van je tanden. Zo liggen vaak mondverzorgingsproducten een paar meter verwijderd van snoepgoed en deodorant. Hoewel deze producten wel veilig zijn, zijn het geen specialisten in tanden bleken. Lees in deze blog waarom je beter niet je tanden kunt bleken bij een drogist.

Tanden bleken Kruidvat drogist

Overal online tanden bleken in Nederland

Tanden bleken is erg populair: dat blijkt uit dit artikel van Nieuws.nl en dit artikel van Metro.nl . Er word veel meer online gezocht naar alle opties om je tanden te bleken in Nederland, maar waardoor komt dit? De grote invloed van social media op mensen kan een rol spelen. Bekende figuren, zoals BN-ers en influencers, laten steeds vaker hun tanden bleken in Nederland. Deze witte tanden zien jullie voorbij komen op jullie telefoon en iedereen word getriggerd om die zelfde witte tanden te willen hebben. Daarnaast heerst er veel minder een taboe op uiterlijke verzorging. Het is zelfs lonend om er aantrekkelijk uit te zien. Zo blijkt uit dit onderzoek zelfs dat aantrekkelijke mensen gemiddeld 20% meer loon krijgen. Kun je aantrekkelijker worden door je tanden te bleken in Nederland?

Nederlanders knapper door wittere tanden

Veel wetenschappelijke studies hebben bewezen dat het leven een stuk beter is voor aantrekkelijke mensen. Je bent gezonder, overtuigender en mensen zien je als een intelligent en betrouwbaar persoon. Daarom doen mensen hun best om er goed uit te zien. Zo stelde ze in dit onderzoek een lijstje samen met 12 tips om er nog aantrekkelijker uit te zien.

De belangrijkste tips stonden bovenaan. En drie keer raden? Ze gingen over tanden bleken in Nederland:

  • Witte tanden zijn veel aantrekkelijker, zorg dus goed voor je tanden
  • Vrouwen moeten meer lachen, mannen vinden dit aantrekkelijker

Het loont dus om je tanden goed te verzorgen en een veilige manier van tanden bleken in Nederland te vinden.

Waar in Nederland kan je allemaal je tanden bleken en waar moet je op letten?

tanden bleken veilig in Nederland

In welke grote steden kun je tanden bleken?

Je kunt in vele steden in Nederland je tanden (laten) bleken. Wij bespreken een aantal opties met je.

Tanden bleken Rotterdam

In deze prachtige, moderne havenstad kun je op vele plekken je tanden (laten) bleken. Helaas moet je hiervoor een afspraak maken en moet je langsgaan om je tanden te bleken in Kralingen of je tanden te bleken in bijvoorbeeld Rotterdam Noord. Je kunt bij Tanden Bleken Thuis je tanden bleken in Rotterdam. Gewoon lekker thuis voor de buis. Zonder hoge rekeningen te betalen of met je mond open ergens in een zaal te liggen. Deze no-nonsense manier van Tanden Bleken Thuis past perfect bij tanden bleken in Rotterdam. Lees meer in deze blog over tanden bleken in Rotterdam.

Tanden Bleken Amsterdam

In de hoofdstad van Nederland kun je uiteraard ook je tanden (laten) bleken. Influencers en beroemdheden trekken naar deze stad die nooit slaapt en altijd bruist. Het is heel normaal om je gebit goed te verzorgen in Amsterdam. Helaas past het niet altijd goed in je drukke agenda en ben je blij als je thuis bent. Je wilt helemaal niet de deur uit om je tanden te bleken in Amsterdam Zuid of om je tanden te bleken in Amsterdam Centrum. Je bent blij als je een keer thuis bent en wilt zelf beslissen wanneer jij je tanden bleekt. Dat kan bij Tanden Bleken Thuis. Je kunt bij ons je tanden bleken in Amsterdam, in je eigen huis wanneer jij wilt. In deze blog meer over tanden bleken in Amsterdam.

Tanden bleken Den Haag

In deze mooie stad achter de duinen wil je er graag op je best uitzien. Maar je wilt ook genieten van je broodje ei met ui. Zeker als het lekker weer is of als je een drukke dag hebt gehad, wil je niks liever dan een moment voor jezelf. Je wilt zelf beslissen wanneer jij je tanden gaat bleken in Den Haag. Ook dat kan bij Tanden Bleken Thuis. Je hoeft dus niet met het openbaar vervoer naar een bleekkliniek of lang met je mond open ergens te liggen. Je wilt zelf beslissen wanneer jij je tanden bleekt en hoe vaak jij je tanden bleekt. Dat kan bij Tanden Bleken Thuis. Je kunt veilig je tanden bleken in Den Haag, bij jou thuis op de bank. In deze blog meer over tanden bleken in Den Haag.

Tanden bleken Utrecht

In de stad die in het centrum van Nederland ligt wonen er veel studenten en zijn er vele bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de Domtoren of de vele restaurants in het centrum. Het is vaak heerlijk om op het terras te zitten en te genieten van je wijntje of biertje. Je wilt kunnen genieten van wittere tanden, maar je wilt liever niet teveel geld uitgeven. Je kunt veilig je tanden bleken in Utrecht bij Tanden Bleken Thuis. Dat kan in het comfort van je eigen huis. Zo hoef je niet de deur uit om je tanden te bleken in Utrecht centrum of je tanden bleken in Utrecht West. En je hebt nog genoeg geld om te genieten van een wijntje of kroegentocht.

Tanden bleken Groningen

In deze prachtige studentenstad, ook wel Grunn genoemd, openen grote bedrijven als Google en IBM hun kantoren. Daarnaast bruist het stadscentrum en bepalen studenten en Stadjers het straatbeeld. Zo kun je het hele jaar genieten van één van de vele cafés en restaurants. Of van een eierbal genieten na het stappen. Toch wil je wel je tanden bleken in Groningen en niet de deur uit. Of teveel geld kwijt zijn. Zo kun je ook je tanden bleken in Groningen en gewoon thuis in je (studenten)huis blijven. Wij verkopen prijsvriendelijke en veilige producten om je tanden te bleken. Op een veilige en verantwoorde manier tanden bleken in Nederland (het Noorden).

Tanden bleken Eindhoven

In deze lichtjesstad, die vooral bekend is van Philips, staan design en innovatie hoog in het vaandel. Persoonlijke verzorging hoort daarbij. Toch heb je daar niet altijd tijd voor en wil je liever niet de deur uitgaan om bijvoorbeeld je tanden te bleken in Eindhoven Centrum. Je wilt wel je tanden bleken in Eindhoven, maar dan gewoon thuis op de bank. Met betaalbare en innovatieve producten willen wij jou helpen met het krijgen van wittere tanden.

Tanden bleken Nijmegen

Deze universiteitsstad staat bekend om de Radbouw Universiteit, het gezellige centrum en de historie. Een van de oudste steden in Nederland met vele studenten. Je wilt er graag goed uit zien, maar niet teveel betalen. Wij willen je daarbij helpen. Je kunt ook je tanden bleken in dit gedeelte van Nederland. Je kunt tanden bleken in Nijmegen zonder de deur uit te hoeven. Zo hoef je niet de deur uit om je tanden te bleken in Nijmegen Centrum. Als je veilige, betaalbare producten zoekt hoef je niet verder te zoeken: je kunt tanden bleken in Nijmegen bij Tanden Bleken Thuis. Vandaag besteld en de volgende werkdag bij jou thuis.  

Andere opties voor tanden bleken in Nederland

Zijn er geen andere manieren om op een natuurlijke wijze je tanden te bleken in Nederland? Er is geen literatuur te vinden dat door het eten van fruit je tanden kunt bleken. Toch denken veel mensen daar anders over. Zo blijkt uit dit onderzoek dat het poetsen van je tanden met gepureerde aardbeien, een geprakte banaan of ander fruit zeer schadelijk is voor je tanden.

In deze blog kun je alles vinden over het gevaar van het gebruik van huismiddeltjes. De kans is groot dat het je tanden blijvend beschadigt. Je kunt dit dus beter niet doen.

Poets minstens twee keer per dag goed je tanden met een veilige, reinigende tandpasta. In deze blog kun je alles vinden over hoe je goed je tanden moet poetsen.

Je kunt dus overal in Nederland je tanden bleken bij Tanden Bleken Thuis. Wij helpen jou graag aan mooie, wittere tanden. Mocht je nog laatste vragen hebben, dan staat onze klantenservice voor jou klaar.


Veelgestelde vragen

Kun je tanden bleken in Nederland?

Ja, je kunt overal in Nederland je tanden bleken. Het maakt niet uit waar je woont in Nederland, je kunt je tanden laten bleken of zelf je tanden bleken.

Waar kun je je tanden bleken in Nederland?

Je kunt bij verschillende aanbieders je tanden (laten) bleken. Zo kun je je tanden bleken bij een drogist, bij een tandenbleker of bij de tandarts. Daarnaast kun je ook zelf je tanden bleken.

Waar moet je op letten bij tanden bleken in Nederland?

Hoewel er veel verschillende aanbieders zijn, is het belangrijk om te letten op de veiligheid. Zo mogen webshops, drogisterijen en tandenblekers maximaal 0,1% waterstofperoxide gebruiken. Vaak betaal je bij een tandenbleker meer dan als je het zelf doet.

Is tanden bleken veilig?

Als een webshop of tandenbleker is aangesloten bij keurmerken en de producten maar maximaal 0,1% waterstofperoxide bevatten, is het veilig om je tanden te bleken. Bij een tandarts is het ook veilig je tanden te laten bleken. Daarentegen is dit vaak een duurdere optie.

MEEST VERKOCHT
ANDERE BLOG

Tanden bleken: vergoed door de verzekering?

Als je ontevreden bent over de kleur van je tanden, dan wil je ze misschien laten bleken. Helaas word dit vaak niet vergoed door de zorgverzekeraar. Tanden bleken valt namelijk niet onder het basispakket van de zorgverzekering. Het is een cosmetische ingreep (medisch gezien niet noodzakelijk) en daarom vergoeden alleen de meest uitgebreide aanvullende tandverzekeringen de kosten. Lees snel verder voor meer informatie over de vergoedingen voor tanden bleken..

(meer…)