GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Tanden bleken met Opalescence: alternatieven

Opalescence is een veelgebruikt professioneel merk voor tanden bleken, zowel voor thuis als bij de tandarts. Je wilt je tanden bleken met een professionele bleekhandeling, maar bent op zoek naar een alternatief voor Opalescence. Is er nog iets meer op de markt dan Opalescence?

Iets anders dan Opalescence: Tanden Bleken Thuis

Als je niet je tanden wilt bleken met Opalescence is Tanden Bleken Thuis een prima alternatief. Tanden Bleken Thuis is een van de meest gebruikte merken voor zelf tanden bleken. Om wittere tanden te krijgen is er een uitgebreide productlijn die exclusief te verkrijgen is. Ook voor de nazorg heeft Tanden Bleken Thuis producten die zorgen voor jarenlange mooie witte tanden. Inmiddels hebben al tienduizenden mensen wittere tanden gekregen met de producten van Tanden Bleken Thuis. De producten zijn veilig en getest en hebben het EU-keurmerk certificaat.

Je kunt je tanden bleken met een bleekgel van (door de EU maximaal voorgeschreven) 0,1% waterstofperoxide. Daarbij word aangeraden de kleur van je tanden te onderhouden met een professionele (natuurlijke) tandpasta.

alternatief tanden bleken opalescence

Een alternatief voor Opalescence: Fleeck

Fleeck is een nieuw, revolutionair merk die gebruik maakt van de laatste wetenschappelijke technologie. De laatste technologie is verwerkt in de beste up-to-dateproducten. Daarnaast biedt Fleeck goede nazorg van voor jarenlange mooie wittere tanden.

Fleeck heeft professionele sets ontwikkelt om jouw natuurlijke gebitsverzorging kickstart te geven. Het voordeel van deze sets is dat ze een eigen formule hebben: de “Fleeck-formule”. Deze krachtige pakketten zorgen voor wittere tanden en het mooie is: Jij kunt je tanden verzorgen waar en wanneer je maar wilt. Ze hebben de beschikking over een sonische tandenborstel en een handige whitening kit. Lees in deze blog alles over de best geteste elektrische tandenborstel.

Fleeck Sonische Elektrische Tandenborstel Sfeerfoto

Bij de tandarts je tanden bleken

Als je geen zin hebt om zelf je tanden te bleken met een Opalescence gel kun je ook je tanden laten bleken bij een tandarts of mondhygiënist.
De tandarts kan een gehele behandeling voor jou verzorgen. De tandarts kan gebruik maken van een bleekgel tot maximaal 6% waterstofperoxide.
Het voordeel van het bleken bij de tandarts is dat een zorgprofessional jouw tanden bleekt. Deze kent je gebit en weet goed of je tandvlees geïrriteerd is. Als je dus last hebt van pijnlijk tandvlees, kun je het beste naar de tandarts gaan om je tanden te bleken. Het nadeel van het bleken bij de tandarts is dat het vrij duur is en je gevoelige tanden kunt krijgen van het hoge waterstofperoxide gehalte. Lees in deze blog tips hoe je gevoelige tanden kunt voorkomen.

Huismiddeltjes voor wittere tanden

Als je je tanden niet wilt bleken met Opalescence lees je op internet veel berichten over het bleken van je tanden met huismiddeltjes. Wij raden deze manier van tanden bleken af. Zo zou je je tanden wit kunnen maken met azijn of een aardbei tegen je tand aanwrijven. Dit kan helaas een vervelende werking hebben. De zuurgraad van de azijn of de aardbei kan je tandglazuur beschadigen. Wij adviseren dus met veilige, goedgekeurde producten je tanden te bleken. Daarnaast kun je ook met een bleekset van een drogist je tanden bleken. Lees in deze blog waarom je beter niet je tanden kunt bleken met een bleekset van een drogist.

Liever niet `s nachts je tanden bleken met Opalescence

Als je liever niet `s nachts je tanden wilt bleken kun je maar beter niet Opalescence gebruiken. De kit van Opalescence heeft een bleekgel die je `s avonds in moet doen. Sommige mensen ervaren het als vervelend als je een bitje `s nachts in moet houden. Veel mensen slapen met hun mond open. Volgens onderzoek van Libelle slaapt 30% van de mannen met hun mond open. De PH waarde van je mond daalt hierdoor van 7,7 naar 6,6 – bij sommige mensen zelf tot 3,6. Dit is voor je tandglazuur dus net zo erg als het drinken van frisdrank. Als je dan je tanden ook nog gaat bleken, is de kans groot dat je gevoelige tanden krijgt. Voor deze mensen is het sowieso niet goed om hun tanden te bleken met een bitje van Opalescence.

Overdag je tanden bleken

Als je liever overdag je tanden wilt bleken met een product wat je maar een half uur in je mond moet houden, kun je het beste naar een product van Fleeck of Tanden Bleken Thuis kijken. Deze bleekmethodes zijn bewezen effectief en je kunt bleken op een moment dat jij wilt. Niet als je liever wilt slapen en tot rust wilt komen. Daarnaast is de prijs van het tanden bleken ook niet zo duur als bij Opalescence.

Als alternatief voor tanden bleken met Opalescence adviseren wij:

Tandenbleekset

Als alternatief voor tanden bleken met Opalescence met peroxide adviseren wij:

Tandenbleekset Waterstofperoxide

Veelgestelde vragen

Kan je alleen je tanden bleken bij Opalescence?

Nee, je kunt ook je tanden laten bleken bij een tandarts, mondhygiënist of zelf je tanden bleken. Let daarbij wel op de veiligheid van de producten.

Kan ik wittere tanden krijgen met andere producten dan Opalescence?

Ja, er zijn andere bleekmethodes dan Opalescence waardoor je ook wittere tanden kunt krijgen. Er zijn online en offline veel bleekmethodes te vinden.

Kan ik ook overdag mijn tanden bleken?

Ja, je kunt ook overdag je tanden bleken met een professionele whitening kit of een natuurlijke tandenbleker. De Opalescence bleekmethode is voornamelijk gericht op het `s nachts bleken van je tanden.

Kan je gevoelige tanden krijgen van tanden bleken?

Des te hoger het gehalte waterstofperoxide, des te groter de kans dat je gevoelige tanden krijgt. De bleekmethodes van webshops hebben maar maximaal 0,1% waterstofperoxide. Daarentegen gebruikt Opalescence bleekgels tot wel 6% waterstofperoxide.

MEEST VERKOCHT
ANDERE BLOG

Hoe vaak tanden bleken?

Wij snappen dat je jezelf afvraagt hoe vaak je je tanden mag bleken. Tegenwoordig verkleurt je gebit al snel. Door het drinken van koffie, thee, fruitsap of wijn kunnen ze al snel een stuk geler worden. Daarnaast zit er in veel eten veel kleurstoffen. Daardoor verliest je gebit ook hun natuurlijke witte kleur. Het is dus belangrijk dit te onderhouden. Hoeveel mag je je tanden bleken? Lees snel verder. In een andere blog lees je hoe tanden bleken werkt.

(meer…)