GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Tanden Bleken Rotterdam

In deze prachtige, moderne havenstad kun je op vele plekken je tanden (laten) bleken in Rotterdam. Denk bijvoorbeeld aan een bleek kliniek in Kralingen of een tandenbleker in Rotterdam Centrum of je tanden bleken in Rotterdam Noord. Helaas moet je hiervoor langsgaan. Daarnaast kan het niet in je drukke agenda passen. Kun je ook thuis je tanden bleken in Rotterdam?

tanden bleken thuis in rotterdam

Wit gebit in Rotterdam

Wij snappen dat je een wit gebit wilt in Rotterdam. Je wilt liever niet lang wachten of betaald parkeren om ergens langs te gaan om je tanden te bleken. Je wilt niet betaald parkeren in bijvoorbeeld de Zwartjanstraat voor tanden bleken. Daarnaast maken tandenblekers in Nederland gebruik van dezelfde bleekstoffen als een webshop. Je kunt ook een wit gebit krijgen in Rotterdam zonder deze hoge kosten.

Goedkoop tanden bleken Rotterdam

Je kunt bij ons goedkoop je tanden bleken in Rotterdam. Dat gewoon thuis voor de buis, kijkend naar je favoriete serie (of favoriete voetbalteam).
Wij bieden jou de service vandaag besteld = morgen in huis.
Bij Tanden Bleken Thuis betaal je voor de kosten van de producten zelf, niet voor een dure vestiging of parkeerplekken. Laat staan het personeel. Vaak is dit personeel “intern opgeleid”. Dat betekent dat ze dus geen speciale kennis hebben om tanden te bleken. Tel daarbij nog op dat je vaak hoge kosten betaalt voor minimaal resultaat.

Veilig thuis wittere tanden

Je kunt bij Tanden Bleken Thuis veilig thuis wittere tanden kunt krijgen. Of je nu gaat tanden bleken in Rotterdam Zuid of gaat tanden bleken in Rotterdam Noord, je kunt bij Tanden Bleken Thuis terecht. Maar dan gewoon thuis, zonder de deur uit te hoeven. Handig als je liever geen afspraak wilt maken of het niet in je drukke agenda past. Of geen parkeerkosten wilt betalen om een wit gebit te krijgen in Rotterdam Noord of Rotterdam Zuid.
En het beste van alles bij Tanden Bleken Thuis? Je krijgt meer voor minder.

tanden bleken in Rotterdam

Tanden bleken met peroxide

Je kunt je tanden bleken met peroxide in Rotterdam bij Tanden Bleken Thuis. Het is interessant om eens te kijken naar de wet – en regelgeving van 2012.

Dit is wat het NVWA erover zegt:

“Verkoop rechtstreeks aan consument (vrije verkoop)

Drogisterijen, webshops, bleekstudio’s, vrijgevestigde mondhygiënisten en schoonheidssalons die tandbleekmiddelen rechtstreeks aan consumenten verkopen, mogen uitsluitend producten verstrekken die maximaal 0,1% waterstofperoxide bevatten of afgeven”.

Dat wil dus zeggen dat wij producten met dezelfde hoeveelheid peroxide verkopen als een tandenbleker in Rotterdam, een mondhygiënist in Rotterdam of een schoonheidssalon in Rotterdam.

Bij ons betaal je alleen voor de producten zelf, die je op een veilige manier zelf kan gebruiken. Als je dus een wit gebit in Rotterdam wilt, hoef je niet de deur uit. Je bestelt het bij ons en je krijgt de volgende werkdag een veilig topproduct in huis. Met een handige Nederlandstalige handleiding. Je kunt veilig thuis je tanden bleken. En dat in je eigen stad, in Rotterdam. Je kunt zelfs meerdere keren je tanden bleken. In tegenstelling tot je tanden laten bleken bij een tandenbleker in Rotterdam of een schoonheidssalon, die vaak maar op 1 dag je tanden kunnen bleken.

Voordelen van tanden bleken thuis in Rotterdam

Je kunt ook je tanden bleken in Rotterdam, maar dan gewoon bij jou thuis. Zo hoef je niet te reizen of oncomfortabel met je mond open ergens te liggen wachten. Daarnaast kun je bij Tanden Bleken Thuis veilig je tanden bleken in Rotterdam. Dat kan op je bank tijdens je favoriete serie. Je kunt meerdere keren je tanden bleken op verschillende dagen, voor een optimaal resultaat. In tegenstelling tot je tanden bleken op één dag bij bijvoorbeeld een tandenbleker in Rotterdam of je tanden bleken bij een mondhygiënist. Je hoeft er niet eens de deur voor uit. Dit past prima in je agenda. Zonder hoge rekeningen te betalen. Deze no-nonsense manier van Tanden Bleken Thuis past perfect bij tanden bleken in Rotterdam. Benieuwd waar je nog meer in Nederland je tanden kunt bleken? Lees deze blog over tanden bleken in Nederland. In deze blog staan nog meer voor – en nadelen over tanden bleken.


Veelgestelde vragen

Kun je tanden bleken in Rotterdam?

Ja, je kunt in Rotterdam je tanden bleken. Je kunt je tanden laten bleken of zelf je tanden bleken.

Wat is het verschil tussen zelf tanden bleken en tanden laten bleken in Rotterdam?

Als je je tanden laat bleken, moet je langsgaan en een afspraak maken. Soms moet je parkeerkosten betalen. Daarnaast betaal je om op 1 dag je tanden te bleken. Bij zelf je tanden bleken, kies jij het moment uit wanneer je je tanden bleekt. Daarnaast hoef je de deur niet uit en kun je meerdere keren je tanden bleken.

Moet ik mijn tanden laten bleken?

Nee, je kunt er ook voor kiezen om zelf je tanden te bleken. Let wel goed op de veiligheid van de producten. Als de producten maximaal 0,1% waterstofperoxide bevatten, is het veilig om je tanden te bleken.

Kan ik thuis in Rotterdam mijn tanden veilig bleken?

Met goedgekeurde, geteste producten kun je veilig thuis je tanden bleken. Let daarbij of de organisatie aangesloten is bij verschillende keurmerken. Denk bijvoorbeeld aan CPNP, CE of FDA.

MEEST VERKOCHT
ANDERE BLOG

Hoeveel tinten wittere tanden door tanden bleken?

Wie wil geen tinten wittere tanden? Er wordt door een aantal Europese webshops en bleekklinieken een onrealistisch en hoog verwachtingspatroon geschetst. Dit komt door beloftes zoals: “uw tanden tot 16 tinten witter!”. Dat is helaas pure onzin en niet haalbaar met één behandeling. Een reëel resultaat is een verbetering van 4 tot maximaal 10 tinten lichter in het meest gunstige geval. Uiteraard zijn de eindresultaten ook afhankelijk van belangrijke factoren als de conditie van het gebit en de oorspronkelijke kleur van de tanden. Dit laatste is genetisch bepaald. Het uiteindelijke resultaat verschilt dus per persoon. De ene heeft nu eenmaal aanleg voor wittere tanden als de ander. Bekijk hier de voor en na resultaten van tanden.

(meer…)