GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Tanden bleken voor en na resultaten

Benieuwd naar de tanden bleken resultaten die je kunt verwachten? Sommigen klinieken en producten beloven tot 16 tinten wittere tanden of nog betere resultaten. Dat is onrealistisch en kan niet veilig zijn. Bij Tanden Bleken Thuis worden je tanden een stukje witter, tot wel vijf tot zeven tinten witter met onze natuurlijke producten. Met onze tandenbleeksets kun je tot wel 10 tinten wittere tanden krijgen.

Wat je wel kunt verwachten? De tanden bleken resultaten zullen je verrassen, omdat jouw tanden makkelijk 5 tot 7 tinten witter kunnen worden. Een behoorlijk verschil, waarmee je op een mooie natuurlijke manier voor wittere tanden zorgt. Met producten die netjes zijn getest volgens de Europese wet- en regelgeving, waarmee je voorkomt dat jouw tanden extra gevoelig worden. Een veilige keuze op basis van realistische verwachtingen, voor een stralende witte glimlach die je iedereen kunt laten zien. Zo kun je veilig je tanden bleken, die betaalbaar en effectief is.

Tandenbleekset

Tanden bleken resultaten

De tanden bleken resultaten verschillen van persoon tot persoon, bijvoorbeeld op basis van de kleur van jouw tanden voordat je begint. De resultaten zijn afhankelijk van wat je eet en drinkt, of je bijvoorbeeld rookt en wat je van Moeder Natuur hebt meegekregen.

In eten en drinken zitten veel kleurstoffen. Deze zorgen ervoor dat je tanden geler worden. Het is dus goed om veel natuurlijke voeding te eten. Daarnaast worden je tanden geel als je rookt. De teer en aanslag zorgen voor vergeelde tanden en bruine vlekjes.

Tenslotte word de kleur van je tanden ook bepaald door je DNA. Net zoals de kleur van je huid en je haar, word de kleur van je tanden bepaald door je DNA. Als je natuurlijk witte tanden hebt, hoef je alleen de witte kleur te onderhouden. Daarentegen, heb je tanden die snel verkleuren, dan vergen ze iets meer onderhoud.

Heb je last van lelijke bruine vlekken die je weg wilt halen of zijn je tanden al behoorlijk wit? Je behaalt het snelst resultaat bij behoorlijk vergeelde tanden en bruine vlekjes. Heb je last van tandsteen? Dan kun je het beste zelf je tanden polijsten of flossen met een van onze producten.

Tip: de beste manier om de resultaten in de gaten te houden? Maak foto’s van het tandenbleken, voor en na dat je er gebruik van maakt. Zorg voor dezelfde plek en hetzelfde licht, bijvoorbeeld in de badkamer.

De tanden bleken resultaten van onze klanten laten zien dat jouw tanden 5 tot 7 tinten witter kunnen worden. Met onze speciale tandpasta’s, de bleekgel en de LED bleeklamp die je daarvoor kunt gebruiken met een bitje. Verschillende producten met geweldige resultaten, zodat je jouw tanden daarmee uitstekend kunt bleken.

Tanden bleken ervaringen

Benieuwd naar de tanden bleken ervaringen van onze klanten? We plaatsen reviews bij onze producten, zodat je daarin kunt lezen wat je kunt verwachten. Om de voor- en na-foto’s met elkaar te vergelijken en zelf de resultaten in de gaten te houden. De beste manier om zelf bij te houden hoe wit jouw tanden worden en hoe snel eventuele bruine vlekjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Daarnaast krijg je bij de tandenbleeksets ook een handige shade guide. Zo kun je de kleur van jouw tanden makkelijk bijhouden en vergelijken.

Wij helpen je jouw tanden op een natuurlijke manier te bleken, terwijl je kunt rekenen op maximale resultaten. Een groot verschil tussen voor en na, vooral als je daar foto’s van maakt om die goed met elkaar te kunnen vergelijken.

tanden bleken resultaten
Beautytijd beauty blogster na een aantal dagen kreeg ik en anderen het gewenste resultaat

De tanden bleken ervaringen zijn uitstekend bij onze klanten, waardoor je kunt rekenen op geweldige resultaten. Met producten die 100% veilig zijn en waar je makkelijk gebruik van kunt maken. Een realistische keuze waarmee je snel resultaat haalt en toch langere tijd jouw tanden kunt blijven bleken zonder dat er gevoeligheden ontstaan. Bestel de producten online of lees nog wat tanden bleken ervaringen. Heb je nog dringende vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar om jou een passend advies te geven om wittere tanden te krijgen.


Veelgestelde vragen

Hoe lang heb je resultaat na tanden bleken?

Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Rokers, mensen die veel kleurstoffen eten en/of drinken krijgen sneller gele tanden. Met een gemiddelde levensstijl kun je 5 tot 6 weken resultaat hebben na één bleeksessie als je thuis je tanden bleekt.

Tanden bleken wat werkt echt?

Er worden geweldige resultaten geboekt met producten waarmee je thuis je tanden kunt bleken. Dit kunnen natuurlijke producten, zoals activated charcoal, of tandenbleeksets zijn. Let er wel op dat de producten 100% veilig zijn en goedgekeurd volgens Europese wet – en regelgeving.

Is tanden bleken permanent?

Nee, tanden bleken is niet permanent. Je tanden verkleuren na een tijdje weer, door de vele kleurstoffen die in eten en drinken zitten. Als je een gemiddelde levensstijl hebt, kun je 6-12 maanden zichtbaar wittere tanden hebben met een kwalitatieve whitening kit voor thuis.

MEEST VERKOCHT
ANDERE BLOG

Bruine aanslag op je tanden? Zo kun je bruine vlekken verwijderen!

Last van bruine aanslag op je tanden? Wij snappen dat dit niet bepaald een sierraad is, je tanden zijn je visitekaartje. Daarnaast is het ook niet goed voor de gezondheid van je gebit. Gelukkig zijn er veel technische ontwikkelingen geweest de laatste tijd. Zo kun je gewoon thuis je tanden witter maken en bruine vlekken op tanden verwijderen. De bruine aanslag kan langzaamaan tandplak worden en zelfs tandsteen. Lees in een andere blog hoe je zelf tandsteen kunt verwijderen.

(meer…)