GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Tanden natuurlijk bleken

Wil je je tanden natuurlijk bleken en ben je benieuwd hoe je dat het best aanpakt? Wij hebben een all natural productenlijn voor jou samengesteld. De producten zijn getest en voldoen aan Europese regels en wetten. Daarmee zijn onze producten 100% veilig. Je kunt op een veilige manier een natuurlijk witter gebit krijgen. Wij hebben ook voor jou een aantal handige tanden bleken trucs op een rijtje gezet.

Het blijft heel belangrijk om je tanden te poetsen, 2 keer per dag, minimaal 2 minuten. Je kunt het beste een natuurlijke tandpasta gebruiken, zonder chemische toevoegingen. Zoals onze natuurlijke tandpasta met houtskoolpoeder. De actieve kool in de charcoal tandpasta zorgt ervoor dat onzuiverheden aan de oppervlakte komen te liggen en je die makkelijk kunt wegpoetsen. Zo krijg je een mooi wit gebit.

Deluxe Charcoal Pakket

Tip: wil je jouw mond goed spoelen, zonder risico’s? Gebruik in dat geval geen appelciderazijn als een natuurlijk alternatief. Buiten dat het minder effectief is en ondanks dat er op internet veel geschreven wordt over dit natuurlijke alternatief raden wij dit af.

Je kunt je tanden natuurlijk bleken door veel rauwe groenten en fruit te eten. Hier zitten geen toegevoegde kleurstoffen in. Rauwe groenten en fruit zijn een gezonde keuze voor jouw gebit door de natuurlijke mineralen en vitaminen. Daardoor zullen onze producten extra veel resultaat opleveren. Voor mooie witte tanden, vooral als je ze goed schoon houdt door regelmatig te poetsen en te reinigen.

Tip: wil je een beetje valsspelen als vrouw? Probeer dan eens een rode lippenstift met een blauwe ondertoon. Hierdoor lijkt je gebit automatisch witter , dankzij het contrast dat je op die manier aanbrengt.

Veilig zelf tanden bleken

tanden bleken activated charcoal

Wij vinden niets zo belangrijk als veilig zelf jouw tanden bleken. De producten hebben een aantal belangrijke eigenschappen. Ten eerste zijn alle producten getest in laboratoria of er veilige stoffen in zitten.. Daarmee voldoen al onze producten aan Europese wet- en regelgeving. Ten tweede hebben wij met het maken van de producten rekening gehouden met gevoelige tanden. Zo bevatten onze producten een lage schuurwaarde, waardoor het tandglazuur niet beschadigd word.

Tenslotte hebben wij er voor jou een Nederlandse handleiding bij gedaan die je alles stap voor stap uitlegt. Zo krijg je een veilige en natuurlijke manier van tanden bleken, die na verloop van tijd niet ineens heel gevoelig zullen worden.

Je kunt op een natuurlijke manier jouw tanden bleken, zodat je daar mooie wittere tanden mee kunt krijgen. Zo kun je anderen een stralende glimlach laten zien en hoef jij je nergens meer voor te schamen.

En het beste van alles? Je hoeft er niet de deur voor uit. Je kunt in Amsterdam of Den Haag je tanden witten. De tandarts of dure specialist kun je overslaan. In plaats daarvan kun je er thuis op een natuurlijke manier mee aan de slag. Wij hebben voor jou de makkelijkste manier van bleken samengesteld. Wil je veilig zelf bleken? Wij laten je graag de natuurlijke producten zien die je kunt gebruiken. Zoals een tandpasta voor wittere tanden, een bleekgel met een bitje of een complete tandenbleekset waar je thuis mee aan de slag kunt. De makkelijkste manier om een natuurlijk wit gebit te krijgen. Met onze producten verwijder je lelijke bruine vlekjes en voorkom je de vergeling van je tanden. Voor een stralend resultaat, zodat je iedereen om je heen een mooie glimlach kunt laten zien.


Veelgestelde vragen

Hoe maak je je tanden natuurlijk witter?

De natuurlijke kleur van je tanden word bepaald door je levensstijl en je DNA. Daarnaast kun je je tanden op natuurlijke wijze witten met een natuurlijke tandenbleker. Denk bijvoorbeeld aan een activated charcoal of een oil pulling set.

Kan je je tanden natuurlijk bleken?

Je kunt je gebit met natuurlijke producten bleken. Het is wel belangrijk om te letten op de veiligheid. Zo is bij activated charcoal de schuurwaarde (RDA) belangrijk, deze moet onder de 250 zijn. Daarnaast is er vanuit de wetenschap weinig sterk bewijs voor je gebit witten met citroensap of aardbeien.

Kan je je tanden bleken met kokosolie?

Er is wetenschappelijk bewijs dat kokosolie ontgiftend werkt. De afvalstoffen in het gebit kunnen zich hechten aan de kokosolie. Daarna kun je de kokosolie uitspugen. Daardoor word je gebit natuurlijk gereinigd en witter.

Kun je je tanden bleken met activated charcoal?

Activated charcoal, ook wel houtskoolpoeder genoemd, hecht zich op natuurlijke wijze aan onzuiverheden. Als je je tanden poetst met activated charcoal worden vuiltjes en nare geurtjes op natuurlijke wijze geabsorbeerd. Daardoor word je gebit natuurlijk gereinigd en witter.

MEEST VERKOCHT
ANDERE BLOG

Tandpasta zonder fluoride: de voor- en nadelen

Sinds na de tweede wereldoorlog word aan veel tandpasta’s fluoride toegevoegd. Toch is er altijd veel ophef over fluoride geweest. Daarom zijn er nu ook vele soorten tandpasta zonder fluoride. Fluoride is een mineraal dat van nature voorkomt in de zee, de grond of in drinkwater. Fluoride is giftig en zou zelfs kankerverwekkend kunnen zijn. Veel mensen zijn er daarom van overtuigd dat je een tandpasta zonder fluoride moet gebruiken. Wat zijn de voor – en nadelen? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

(meer…)