GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Tandpasta voor wittere tanden

Wil je een tandpasta voor wittere tanden kopen? Bij Tanden Bleken Thuis hebben wij de keuze uit verschillende producten. Zo kun je kiezen uit verschillende tandpasta’s die je tanden witter maken. Je kunt het beste een natuurlijke tandpasta gebruiken. Hier zitten geen extra ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor je tanden. Zo kun je met een tandpasta poetsen voor wittere tanden, om iedereen je stralende glimlach te laten zien.

Tandpasta voor wittere tanden

Natuurlijke tandpasta

Het is belangrijk om te beseffen dat je met een natuurlijke tandpasta heel goed wittere tanden kunt krijgen. Daarentegen is het ook erg belangrijk om de verschillende soorten tandpasta’s voor wittere tanden uit elkaar te kunnen houden. Sommige tandpasta’s bevatten gewoon fluoride en voegen daar extra ingrediënten aan toe. De tandpasta met fluoride is niet altijd de beste voor jou. Dat geeft een frisse adem en klinkt interessant, maar is veelal onvoldoende om jouw tanden witter te maken. Slimmer is het om gebruik te maken van een tandpasta voor witte tanden die daar speciaal voor bedoeld is. Veelal zonder fluoride, om de focus te kunnen leggen op het witter maken van jouw tanden. Ten derde kun je gebruik maken van charcoal tandpasta. In deze tandpasta is actieve kool verwerkt, die onzuiverheden naar het oppervlak brengt en het makkelijker maakt om die te verwijderen. Lees in een andere blog hoe je bruine tanden wit kunt krijgen.

Sonische Elektrische Tandenborstel 2 Stuks

Daarnaast is het goed poetsen van je tanden minstens net zo belangrijk als het gebruiken van de juiste tandenborstel.

Beste tandpasta voor witte tanden

Op zoek naar de beste tandpasta voor witte tanden? Dan zijn zowel de tandpasta’s met charcoal als die speciaal voor witte tanden goed geschikt. Het zijn producten die zijn ontwikkeld om jouw tanden witter te maken.

Charcoal Zwarte Tandpasta

Veilig je tanden bleken

Bij Tanden Bleken Thuis vinden wij het belangrijk om veilig je tanden te bleken. Let dus goed op de veiligheid van de producten. Het is belangrijk dat de whitening tandpasta getest en gecontroleerd is volgens de belangrijke Europese wet- en regelgeving. Ga op die manier voor 100% veilige producten, waardoor je na verloop van tijd geen last zal krijgen van je tanden.

En minstens zo belangrijk, gebruik bijvoorbeeld beoordelingen en ervaringen van anderen om jouw keuze te maken. Je kiest op die manier de beste tandpasta voor witte tanden, waar anderen naar tevredenheid gebruik van maken. Ontdek hoe zij hun tanden een aantal tinten witter konden maken. Soms na een paar weken, soms na 30 dagen en in andere gevallen al veel sneller dan je zou verwachten.

Whitening tandpasta voor witte tanden

Bij Tanden Bleken Thuis bestel je whitening tandpasta van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij zorgen voor effectieve producten, waarmee je nog sneller resultaat hebt dan met de huismiddeltjes voor witte tanden die er beschikbaar zijn. Dankzij een goede en effectieve bleekgel, met een bitje dat je op maat kunt maken en bijvoorbeeld met een bleeklamp. Of met de tandpasta met Charcoal, net als de andere pasta’s en polijsters die je kunt gebruiken. Het zijn stuk voor stuk effectieve producten, waarmee je jouw tanden een stuk witter kunt maken.

Whitening tandpasta bestellen

Tanden bleken tandpasta

De Whitening tandpasta die je online kunt bestellen is uiteraard 100% veilig. Alle producten zijn getest en veilig bevonden volgens de strenge Europese wet- en regelgeving die daarvoor geldt. Een belangrijke eigenschap, zodat je veilig gebruik kunt maken van de tandpasta voor wittere tanden. Wil je jouw tanden mooi wit poetsen, zodat je iedereen een stralende witte glimlach kunt laten zien? Werk aan je eigen zelfvertrouwen met een mooi gebit, om je daar niet meer voor te hoeven schamen. Gebruik onze Whitening tandpasta en de andere producten. Bestel meteen online, dan gaan we er voor je mee aan de slag, Of stel je vragen, dan vertellen we je meer over de tandpasta voor witte tanden en onze andere hoogwaardige producten.


Veelgestelde vragen

Wat is een whitening tandpasta?

Een whitening tandpasta is een tandpasta die als functie heeft om je tanden te reinigen én wittere tanden te krijgen. Echter bestaat er weinig tot geen wetenschappelijk bewijs dat je tanden echt witter worden van een whitening tandpasta.

Welke whitening tandpasta werkt nu echt?

Het is wetenschappelijk bewezen dat je tanden witter worden van waterstofperoxide. In Nederland is het verboden dat middel toe te voegen in tandpasta. In Nederlandse whitening pasta’s zit daarom meestal een schuur middel die je tanden beter schoonmaken. Daardoor lijken de tanden soms witter.

Is een whitening tandpasta veilig?

Als de schuurgraad van een tandpasta te hoog is, kan deze het tandglazuur beschadigen. De slijpende werking van een tandpasta wordt uitgedrukt in RDA waarde. Als deze beneden de 250 is, is de tandpasta veilig om je tanden mee te poetsen.

Wat is een natuurlijke tandpasta?

Een natuurlijke tandpasta werkt op basis van natuurlijke ingrediënten. Zo zijn er bijvoorbeeld tandpasta’s met kokosolie en houtskoolpoeder. Deze ingrediënten zijn natuurlijk.

MEEST VERKOCHT
ANDERE BLOG