✓ GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50
✓ VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS

✓ GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 ✓ VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS ✓ BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Waar kan je een tandenbleekset kopen?

Je kunt op een aantal verschillende plekken een bleekset kopen. Wij zetten deze voor je op een rijtje zodat je zelf kunt beslissen wat voor jou de beste optie is. Globaal gezien heb je keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Tandenbleekset laten bezorgen door een online specialist
  • Tandenbleekset halen bij de tandarts
  • Tandenbleekset halen bij een drogist
Keuze uit verschillende tandenbleeksets om te kopen

Tandenbleekset laten bezorgen door een online specialist

Je kunt een veilige bleekset kopen bij een online specialist als Tanden Bleken Thuis. Deze Nederlandse webwinkel, met 100% veilige én geteste producten, heeft goede bleeksets om wittere tanden te krijgen. Wij verkopen alleen maar producten om wittere tanden te krijgen. Hierdoor zijn we erg deskundig geworden in het advies voor het bleken van tanden. Zo kun je veilig je tanden bleken bij een online specialist. Lees alles over hoe je veilig je tanden kunt bleken.

Tandenbleekset halen bij de tandarts

Het is mogelijk om via sommige tandartsen een bleekset te kopen. De tandarts kunt zal de conditie van je tanden en tandvlees controleren. Als de conditie van je tanden goed is, maakt de tandarts een bleeklepel op maat voor je maken. Je krijgt de bleekset bij de tandarts dus niet gelijk mee. Als je gaatjes hebt of een heel dun laagje tandglazuur en/of ontstoken tandvlees hebt, kan de tandarts ervoor kiezen om je geen bleekset mee te geven. De bleeksets bij de tandarts zijn vaak erg duur en je moet `s avonds je tanden bleken. Je moet de hele nacht een bitje inhouden. Als je met je mond open slaapt, werkt deze manier van bleken dus niet zo goed. Daarnaast kan het onprettig zijn om de hele avond iets in je mond te hebben als je wilt uitrusten. In deze blog nog meer verschillen tussen de kosten van tanden bleken bij de tandarts of zelf tanden bleken.

Tandenbleekset halen bij een drogist

Je kunt ook een bleekset kopen bij een fysieke winkel, zoals een drogist. Helaas mis je hier een stukje specialisme en service. De winkels zijn niet gespecialiseerd in tandenbleekproducten en dat is jammer. Daarom liggen er vaak bleeksets in fysieke winkels die niet de beste producten verkopen om wittere tanden te krijgen. In deze blog kun je vinden waarom je beter niet je tanden kunt bleken met een set van een drogist.


Waar kun je een tandenbleekset kopen?

Je kunt een bleekset kopen bij een webwinkel of een tandarts. Een bleekset bij een tandarts is wel duurder dan een bleekset bij een webwinkel.

Waar kun je tanden bleken?

Je kunt je tanden bleken bij een bleeksalon, de tandarts, een mondhygiënist of een webwinkel. Let goed op de prijs van de producten en de veiligheid van de producten.

Welke bleekset kun je het beste gebruiken?

Afhankelijk van levensstijl en voorkeur zijn er online vele bleeksets te vinden. Zo zijn er bleeksets met peroxide en bleeksets zonder peroxide. Ook zijn er bleeksets die werken op basis van natuurlijke producten, zoals bleeksets met charcoal.

Is een tandenbleekset veilig?

Als je online een tandenbleekset koopt let er dan goed op dat de bleekset goedgekeurd is én maar maximaal 0,1% waterstofperoxide bevat. Dan is de bleekset 100% veilig mits je deze volgens de handleiding gebruikt. De tandarts mag een hoger gehalte peroxide, tot wel 6%, gebruiken.

MEEST VERKOCHT
ANDERE BLOG

Tanden bleken: veilig of schadelijk voor je tanden?

Het is tegenwoordig heel normaal om je tanden te bleken. Daarom is het goed jezelf af te vragen of tanden bleken veilig en onschadelijk is. Als je je tanden gaat bleken kan je prachtige resultaten krijgen. Daarentegen zijn er ook enige risico’s voor tanden bleken als je dit doet bij een partij die niet op de hoogte is van wet- en regelgeving. Dat is dan ook de reden dat je goed moet opletten dat de webshop of kliniek waar je laat bleken gebruik maakt gecertificeerde producten. Sinds 2012 is er een nieuwe wet – en regelgeving voor tanden bleken. Er zijn binnen de EU geen bleekmiddelen toegestaan met meer dan 6% waterstofperoxide. Er bestaat de kans dat andere bleekmiddelen op basis van chloor of bijtende stoffen of zuren worden gebruikt als je je tanden laat bleken bij minder goede praktijken. Het is belangrijk om te kijken naar welk bleekmiddel er gebruikt wordt. Ga daarom altijd na of het bleekmiddel maximaal 0,1% waterstofperoxide bevat.

(meer…)