GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Waar kan je een tandenbleekset kopen?

Je kunt op een aantal verschillende plekken een bleekset kopen. Wij zetten deze voor je op een rijtje zodat je zelf kunt beslissen wat voor jou de beste optie is. Globaal gezien heb je keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Tandenbleekset laten bezorgen door een online specialist
  • Tandenbleekset halen bij de tandarts
  • Tandenbleekset halen bij een drogist
Keuze uit verschillende tandenbleeksets om te kopen

Tandenbleekset laten bezorgen door een online specialist

Je kunt een veilige bleekset kopen bij een online specialist als Tanden Bleken Thuis. Deze Nederlandse webwinkel, met 100% veilige én geteste producten, heeft goede bleeksets om wittere tanden te krijgen. Wij verkopen alleen maar producten om wittere tanden te krijgen. Hierdoor zijn we erg deskundig geworden in het advies voor het bleken van tanden. Zo kun je veilig je tanden bleken bij een online specialist. Lees alles over hoe je veilig je tanden kunt bleken.

Tandenbleekset halen bij de tandarts

Het is mogelijk om via sommige tandartsen een bleekset te kopen. De tandarts kunt zal de conditie van je tanden en tandvlees controleren. Als de conditie van je tanden goed is, maakt de tandarts een bleeklepel op maat voor je maken. Je krijgt de bleekset bij de tandarts dus niet gelijk mee. Als je gaatjes hebt of een heel dun laagje tandglazuur en/of ontstoken tandvlees hebt, kan de tandarts ervoor kiezen om je geen bleekset mee te geven. De bleeksets bij de tandarts zijn vaak erg duur en je moet `s avonds je tanden bleken. Je moet de hele nacht een bitje inhouden. Als je met je mond open slaapt, werkt deze manier van bleken dus niet zo goed. Daarnaast kan het onprettig zijn om de hele avond iets in je mond te hebben als je wilt uitrusten. In deze blog nog meer verschillen tussen de kosten van tanden bleken bij de tandarts of zelf tanden bleken.

Tandenbleekset halen bij een drogist

Je kunt ook een bleekset kopen bij een fysieke winkel, zoals een drogist. Helaas mis je hier een stukje specialisme en service. De winkels zijn niet gespecialiseerd in tandenbleekproducten en dat is jammer. Daarom liggen er vaak bleeksets in fysieke winkels die niet de beste producten verkopen om wittere tanden te krijgen. In deze blog kun je vinden waarom je beter niet je tanden kunt bleken met een set van een drogist.


Waar kun je een tandenbleekset kopen?

Je kunt een bleekset kopen bij een webwinkel of een tandarts. Een bleekset bij een tandarts is wel duurder dan een bleekset bij een webwinkel.

Waar kun je tanden bleken?

Je kunt je tanden bleken bij een bleeksalon, de tandarts, een mondhygiënist of een webwinkel. Let goed op de prijs van de producten en de veiligheid van de producten.

Welke bleekset kun je het beste gebruiken?

Afhankelijk van levensstijl en voorkeur zijn er online vele bleeksets te vinden. Zo zijn er bleeksets met peroxide en bleeksets zonder peroxide. Ook zijn er bleeksets die werken op basis van natuurlijke producten, zoals bleeksets met charcoal.

Is een tandenbleekset veilig?

Als je online een tandenbleekset koopt let er dan goed op dat de bleekset goedgekeurd is én maar maximaal 0,1% waterstofperoxide bevat. Dan is de bleekset 100% veilig mits je deze volgens de handleiding gebruikt. De tandarts mag een hoger gehalte peroxide, tot wel 6%, gebruiken.

MEEST VERKOCHT
ANDERE BLOG

Is tanden bleken goed of slecht?

Wij snappen dat je je afvraagt of tanden bleken slecht voor je is. Tanden bleken wordt al eeuwen gedaan maar beleeft de laatste jaren een opwaartse trend. Veel mensen hebben namelijk een mooi, stralend wit gebit. Dit geeft meer zelfvertrouwen en een goed gevoel. Daarentegen zijn er andere mensen sceptisch en vragen ze zich hardop af of tanden bleken slecht of goed is. Wij geven in dit artikel antwoord op deze belangrijke vraag.

(meer…)