GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Zo hou je heel het jaar jouw gebit mooi

Het hele jaar door zorgen voor een mooi gebit? Onze tandenbleekset is dan een uitstekende keuze. Met 100% veilige producten op basis van Europese wet- en regelgeving, om je daar geen zorgen over te hoeven maken. En wil je de effectiviteit verder vergroten? Met een paar handige tips kun je jouw gebit mooi houden, door daar slimmere keuzes voor te maken. Lees in een andere blog hoe je bruine tanden wit kunt krijgen.

Het hele jaar mooie witte tanden

Je weet waarschijnlijk dat het belangrijk is om twee keer per dag jouw tanden te poetsen en dan minimaal 2 minuten per keer. Maar, wist je ook dat het belangrijk is om aandacht te schenken aan jouw tandvlees? Masseer zachtjes het tandvlees en let extra op de randjes tussen het tandvlees en jouw tanden. Het houdt het tandvlees gezond, waarmee je ontstekingen kunt voorkomen.

Tip: heel effectief is het om jouw tanden goed te flossen. Dat kan met een traditionele flosdraad, maar onze waterflosser werkt een stuk makkelijker. Ideaal om de ruimtes tussen jouw tanden goed schoon te houden.

Waterflosser monddouche

Gebit onderhouden

Je kunt jouw gebit onderhouden door gebruik te maken van ons mondwater of daar een natuurlijk alternatief voor te gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld groene thee of cold-brew ijsthee. Twee prima producten om jouw gebit alvast voor te bereiden op het witten en jouw gebit zo gezond mogelijk te houden.

Het zijn handige tips om jouw gebit te onderhouden, waarmee je voorkomt dat je tanden vergelen of daar zelfs bruine vlekken op zullen ontstaan. De makkelijkste manier om zelf een goede basis te leggen, zodat je jouw tanden daarna kunt bleken met onze producten. Door goed te poetsen, te flossen en bijvoorbeeld je mond regelmatig te spoelen.

Sonische Elektrische Tandenborstel 2 Stuks

Tip: wil je zo goed mogelijk poetsen? Je kunt jouw gebit onderhouden met een elektrische tandenborstel. Die maakt meer omwentelingen dan jouw handmatige tandenborstel, zodat je daarmee veel meer tandplak kunt verwijderen. 

Tanden mooi houden

Hou je tanden mooi en optimaal wit

Wil je jouw tanden mooi houden, bijvoorbeeld in Amsterdam of in een ander deel van Nederland? Wij zorgen ervoor dat je met de verschillende producten aan de slag kunt. Dankzij de Nederlandse handleiding daarbij met duidelijke instructies. Je leest daarin hoe je de producten kunt gebruiken en hoe je ervoor zorgt dat je jouw tanden mooi kunt houden. Mooi wit en zonder de lelijke bruine vlekjes, waardoor je de glimlach aan iedereen om je heen kunt laten zien. Lees in een andere blog nog meer tips voor witte tanden.

Jouw gebit het hele jaar mooi houden? Dat lukt je met onze producten, zoals de complete tandenbleekset of een LED bleeklamp en het bitje waarin je de bleekgel kunt gebruiken. Het is dan een uitstekend idee om jouw tanden goed te blijven poetsen, aandacht te schenken aan jouw tandvlees en bijvoorbeeld goed te flossen. Je kunt op die manier jouw tanden mooi houden, omdat je daar voldoende tijd en aandacht aan besteedt. Met onze producen zet je de puntjes op de ‘i’ voor mooie witte tanden. Het resultaat is een stralende glimlach, zodat je die vol trots aan iedereen om je heen kunt laten zien.


Veelgestelde vragen

Kun je het hele jaar witte tanden hebben?

De kleur van je tanden word bepaald door je levensstijl en is genetisch bepaald. Dit is dus per individu afhankelijk. Een goede mondhygiëne werkt tandverkleuringen tegen. Als je een goede mondhygiëne hanteert vergroot je de kans om het hele jaar door witte tanden te hebben.

Kan je het hele jaar je tanden bleken?

Tandartsen en mondhygiënisten raden af om het hele jaar door, elke week, je tanden te bleken. Het is raadzaam om af en toe het tandglazuur tot rust te laten komen. Je kunt het hele jaar door dus je tanden bleken, mits er pauzes van een aantal weken tussen zitten.

Is er een truc om het hele jaar witte tanden te hebben?

De kleur van je tanden word bepaald door je levensstijl, je mondverzorging en de natuurlijke kleur van je tanden. Deze unieke mix zorgen voor de kleur van je tanden. Kleurstoffen en roken zorgen voor tandverkleuringen. Als je hiermee matigt in je gebruik, is dit bevorderlijk voor de kleur van je tanden.

MEEST VERKOCHT
ANDERE BLOG

Pijn / gevoelige tanden na bleken: 11 tips

Als je gevoelige tanden hebt, is het de vraag of het verstandig is om je tanden te bleken. Er zijn (online) namelijk veel bleekmiddelen waar je gevoeligere tanden of pijnlijk tandvlees van krijgt. Daarom is het altijd belangrijk om goed te kijken naar hoe je het beste veilig je tanden kunt bleken. Denk hierbij aan de inhoud van de bleekmiddelen en of het getest is. Je wilt wel wittere tanden, maar je wilt geen gevoelige tanden of pijnlijk tandvlees. Gelukkig zijn er manier om gevoelige tanden witter te maken zonder dat het de gevoeligheid verergert. Lees in een andere blog meer over de voordelen en nadelen van tanden bleken.

(meer…)