GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Charcoal Flosdraad

3.00

De charcoal flosdraad helpt perfect om gezond tandvlees en een frissere adem te krijgen. Check hier waarom.

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl-300pixelsVerwijdert tandplak op natuurlijke wijze.

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl-300pixelsBetere mondhygiëne & gezonder tandvlees.

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl-300pixelsOveral mee naartoe te nemen.

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl-300pixelsMakkelijk in gebruik & 100& veilig.

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl-300pixelsVoor 23 uur besteld = morgen thuis!

Op voorraad

SKU FDFC10 Categorieën ,

Charcoal flosdraad voor frissere tanden kopen

Als je je gebit schoner wilt maken met een handig flosdraad, is dit perfect voor jou. Lees verder waarom charcoal flosdraad ideaal voor jou is.

Wat is charcoal flosdraad?

Tanden Bleken Thuis heeft met de charcoal flosdraad een heel handig product voor jou. Omdat je met de charcoal flosdraad een goede mondhygiëne kan onderhouden kun je een gezonder gebit krijgen. Doordat er na het eten en drinken vaak veel tandplak achterblijft, kan je gele tanden krijgen. Of nare geurtjes in je mond houden. Je kan deze tandplak niet verwijderen met een gewone of elektrische tandenborstel. Gelukkig kan je je tanden nu wél goed schoon krijgen met onze charcoal flosdraad. Zo krijg je wittere tanden én een frissere adem. Doordat flosdraad handig in gebruik is en niet al te groot is, kun je het overal mee naartoe nemen. Samengevat: de Activated Charcoal Flosdraad is gespecialiseerd in het verwijderen van tandplak. Daardoor is het geschikt voor optimale resultaten om wittere tanden te krijgen.

Waar is flosdraad van gemaakt?

De flosdraad is hoofdzakelijk gemaakt van actieve kool. Activated charcoal, ook wel actieve kool genaamd, heeft een extreem hoog absorberend vermogen. Actieve kool staat er ook om bekend om het verwijderen van tannine en kleurstoffen. Deze kleurstoffen en tannine kun je bijna in alles vinden wat je eet en drinkt. Koffie, thee, broodjes, salades, fruitsapjes: you name it. Wij vragen dan ook niet om hiermee te stoppen. Dat is onmogelijk. Maar je wilt wél van je tandplak af. Daarom hebben wij de charcoal flosdraad voor jou.

Waarom ga je flossen?

Het reinigen tussen (=inter in het Latijn) je tanden (=dentes) heet interdentale reiniging. Tussen je tanden zit namelijk tandplak, die achterblijft na het tandenpoetsen. Deze tandplak (=plaque) bestaat voor een groot deel uit bacteriën. De plaque die achterblijft kan gaatjes, tandsteen of tandvleesontstekingen (=parodontitis) veroorzaken. En zoals je al eerder las, blijft er veel tandplak achter. Toch kun jij er iets aan doen.

Daarom is het erg belangrijk om iedere dag aan flossen te doen. Dit fosdraad en onze waterflosser zijn daar uitermate geschikt voor.

Dagelijks flossen met charcoal flosdraad

Het is belangrijk voor een goede mondhygiëne om elke dag één keer te flossen. Flossen doet geen pijn. Behalve als je al ontstoken tandvlees hebt. De vuiltjes worden weggehaald en daarna heb je er geen last meer van. Als je dagelijks blijft flossen, heb jij binnen no-time een fris gebit. Bovendien is ons flosdraad 30 meter lang, hier kun je maanden je tanden mee flossen. Check hieronder nog een aantal voordelen van onze charcoal flosdraad.

De voordelen van charcoal flosdraad op een rijtje:

  • Bescherming –  je tanden worden beschermd tegen paradontitis, gingivitis en gaatjes.
  • Versterkt – onze flosdraad zorgt voor een verbeterde bloedsomloop in het tandvlees.
  • Zuivert – bevordert een frisse adem en de PH-waarde in je mond wordt uitgebalanceerd.
  • Reinigt – de charcoal flosdraad verwijdert laatste restjes plaque waar je met je tandenborstel niet bij kunt.
  • Veilig – actieve kool is een natuurlijk product, effectief en 100% veilig.

U wilt gezond tandvlees en een goede mondhygiëne? Tanden Bleken Thuis snapt dat je op een betaalbare en prettige manier gezond tandvlees en een goede mondhygiëne wilt. Je wilt een frissere adem en geen tandvleesontstekingen. Bestel dan nu onze charcoal flosdraad!

HANDLEIDING CHARCOAL FLOSDRAAD

Welkom, super dat je hebt gekozen voor onze charcoal flosdraad om je tanden witter te kunnen maken. Hieronder vind je een handleiding met 5 stappen om aan de slag te gaan met onze charcoal flosdraad.

Stap 1: Voordat je je tanden gaat flossen is het belangrijk je tanden te poetsen. Doe dit gedurende 2 minuten, met rustige, circulaire bewegingen. Dit product is ideaal te combineren met een van onze natuurlijke tandpasta’s.

Stap 2: Haal het charcoal flosdraad uit de verpakking.

Stap 3: Neem een stukje flosdraad tussen de handen en begin bij je achterste tanden. Verwijder met rustige, heen-en-weer gaande bewegingen onzuiverheden. Probeer niet te veel druk uit te oefenen, ook niet als je dicht bij het tandvlees komt.

Stap 4: Werk rustig tand voor tand naar voren tot je tussen al de tanden hebt geflost.

Stap 5: Smile!

Veelgestelde vragen

Wanneer kun je resultaten verwachten?
Veel mensen zien al na 3 dagen verschil. Bijna alle mensen zien na twee weken dat zij duidelijk wittere tanden hebben.

Hoe vaak mag ik mijn tanden flossen?
Je mag elke dag (twee keer per dag), `s ochtends en `s avonds je tanden flossen.

Belangrijke tip: Je kunt het beste de charcoal flosdraad bewaren op een koele, droge droge plek. Na het drinken van frisdrank kun je het beste een uur wachten met je tanden poetsen of bleken. Zo heeft het speeksel in je mond de tijd om de zuren en suikers te neutraliseren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.