GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Duo Oil pulling Pakket

28.00

Het Duo Pakket is een geweldig all natural actiepakket. Healthy, natural & effectief. Wij geven een 100% tevredenheids garantie. Check hier waarom het goed bij jou past..

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl-300pixelsVerwijdert tandverkleuringen & onzuiverheden.

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl-300pixels100% natural & healthy product.

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl-300pixelsDetox, goed voor je mondgezondheid.

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl-300pixelsMakkelijk in gebruik & snel resultaat.

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl-300pixelsVoor 23 uur besteld = morgen thuis!

Op voorraad

SKU DUO-KOKOS-PAKKET Categorieën ,

Duo Oil pulling Pakket voor wittere tanden kopen

Het Duo Oil pulling is een geweldig pakket als je een actiepakket wilt met alleen maar natuurlijke producten. Lees snel verder, dit ga je zeker waarderen..

Wat is het Duo Oil pullingPakket?

Ten eerste hebben wij een oil pulling set voor jou. Dit geweldige pakket is voor jou samengesteld om op geheel natuurlijke wijze je tanden te bleken. Daarnaast krijg je ook een verbeterde mondhygiëne. Voor een betaalbare prijs.

Wat is oil pulling?

Oil pulling is het reinigen en verzorgen van het gebit door het spoelen met solie. Dit natuurlijk fenomeen bestaat al duizenden jaren: de Indiase stam Ayurveda gebruikte dit al. Daarmee was dit voor hun dé manier om hun gebit in goede conditie te houden. Door je mond dagelijks te spoelen neemt al snel het aantal bacteriën af. Het resultaat van oil pulling? Check hieronder het resultaat van oil pulling.

Oil Pulling Informatie en Voordelen

De voordelen van ons duo Oil pulling pakket

  • De olie van Fleeck eeft een sterk antibacteriële werking. Zo krijg je een frissere, betere adem.
  • Oil pulling geeft je wittere tanden. Daarnaast krijg je een gezonder lichaam.
  • Oil pulling heeft een helende werking. Zo kun je tandvleesontstekingen en gaatjes voorkomen.
  • U hoeft slechts 10-20 minuten te spoelen voor het beste resultaat. Daarnaast heeft olie een reinigende werking.
  • Oil pulling werkt op een natuurlijke basis. Daardoor is het 100% veilig.
  • Lekkere en natuurlijke smaak. In het bijzonder: olie is een natuurlijk product en het heeft geen chemische smaak.

Oil pulling, hoe werkt het?

De Oil pulling neemt giftige stoffen op uit uw lichaam. Dit proces verloopt grotendeels via de onderkant van je tong. Ter illustratie: je kunt het proces bijvoorbeeld vergelijken met het plaatsen van een paracetamol onder je tong. Daardoor wordt deze snel opgenomen en kan de helende werking beginnen.
Zo is dat bij onze oil pulling ook.

Oil pulling, hoe gebruik ik het?

– Knip het zakje open en schenk de inhoud van één zakje olie in je mond
– Spoel de olie met trekkende en zwiepende bewegingen door uw mond. Zo verspreid  de olie zich het beste. Doe dit gedurende 15 tot 20 minuten
– Slik de olie niet door.
– Na afloop van het spoelen kun je de olie uitspugen in de wasbak
– Vervolgens spoel je je mond daarna met lauwwarm water. Daardoor blijft er geen olie  meer achter.

Tip: Als de Oil pulling wit uit de mond komt, dan heb je lang genoeg gespoeld. Echter, heeft de olie nog een gelige kleur? Dan kunt u gerust een paar minuten extra spoelen.

Oil pulling en olie voor of na het tandenpoetsen?

U kunt onze oil pulling voor – of na het tanden poetsen gebruiken. Het product werkt op basis van natuurlijke producten. Daardoor word het blekende effect niet beïnvloed door de tandpasta die je gebruikt.

Oil pulling teeth whitening pakket, wat zit er in?– 2x oil pulling

De resultaten van oil pulling

igenlijk is deze olie uniek in zijn voordelen: deze zijn niet uit een andere voedingsbron te verkrijgen. . Daarom hebben wij dit voor jou in een uniek pakket samengesteld. Wij hebben inmiddels al duizenden klanten geholpen met het krijgen van een wit gebit en een goede mondhygiëne. Check ook even onze social media pagina, Facebook Tanden Bleken Thuis heeft al vele trouwe fans en volgers. Start vandaag nog met het krijgen van een rij witte tanden en een betere gezondheid en bestel het prachtige duo oil pulling pakket!

HANDLEIDING DUO KOKOS PAKKET

Geweldig dat je hebt gekozen voor het duo kokos pakket om je tanden witter te maken! Duizenden tevreden klanten in Nederland gingen je voor. We horen vaak van klanten dat ze positief verrast zijn over hoe makkelijk en snel ze wittere tanden krijgen. Het duo kokos pakket bestaat uit de oil pulling set en de kokostandpasta. Deze producten kun je prima combineren met elkaar. Hieronder vind je een handleiding met 5 simpele stappen om dit product op veilige wijze te kunnen gebruiken en tegelijkertijd maximaal resultaat te behalen.

Stap 1: Voordat je begint met de oil pulling, is het handig om je tanden te poetsen met de kokos tandpasta. Doe dit gedurende 2 minuten met rustige circulaire bewegingen. Open vervolgens de oil pulling verpakking.

Stap 2: Neem 1 zakje oil pulling uit onze verpakking en knip het zakje open langs de onderbroken lijn.

Stap 3: Neem de kokosolie oil pulling voorzichtig in de mond en spoel gedurende 5-20 minuten de olie langzaam in de gehele mondholte. Spoel hierbij goed tussen de mondholte en beweeg de olie tussen de tanden en kiezen.

Let op: slik de olie niet door!

Stap 4: Naarmate de minuten verstrijken en je jouw gebit grondig aan het spoelen bent, wordt de olie vermengd met je speeksel en wordt deze steeds dunner. Als de tijd verstreken is, spuug je de olie uit. Je kunt de olie uitspugen in de wasbak, bij voorkeur een wc.

Stap 5: Spoel je mond grondig na met lauwwarm water. Je kunt gaan genieten van een mooie glimlach!

Waarschuwing: Buiten bereik van kinderen houden. Niet doorslikken, vermijd contact met de ogen. Niet geschikt voor kinderen onder de 16.

Belangrijke tip: Je kunt de kokostandpasta het beste op een koele, donkere, droge plek bewaren. Daarnaast kun je het beste na het drinken van frisdrank een uur wachten met je tanden poetsen of bleken. Zo heeft het speeksel in je mond de tijd om de zuren en suikers te neutraliseren.

Charcoal hoe te gebruiken handleiding voor wittere tanden

Wanneer kun je resultaten verwachten?
Veel mensen zien al na 3 dagen verschil. Bijna alle mensen zien na twee weken dat zij duidelijk wittere tanden en een frissere adem hebben.

Veelgestelde vragen

Hoe vaak mag ik de kokostandpasta gebruiken?
Je kunt de kokostandpasta 2 keer per dag, gedurende 2 minuten lang gebruiken. Je kunt dit `s ochtends en `s avonds doen.

Hoe vaak moet ik de oil pulling set gebruiken?
Omdat onze oil pulling 100% veilig is, kun je de oil pulling `s ochtend en `s avonds gebruiken. Voor een goed resultaat is 3 keer per week voldoende.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.