GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Mondverzorging

Als je contact legt met anderen begint het vaak met oogcontact, een gesprek en een lach. Je begint een gesprek, moet lachen, maar je bent niet tevreden over de uitstraling van je gebit. De eerste indruk bepaalt een groot deel van de indruk die je in het geheel maakt. Tanden Bleken Thuis kan je helpen met het krijgen van een verzorgd, gezond gebit.

Een verzorgd gebit begint bij een goede mondhygiëne. Een goede mondverzorging is een goed visitekaartje. Tijdens praten, lachen, eten: de blikvanger in je gezicht. Sterker nog, mensen kijken het meest naar de mond en ogen. Een goede mondverzorging is erg belangrijk. Niet alleen voor een eerste indruk, maar ook voor je eigen gezondheid en zelfvertrouwen.

Daarnaast wil iedereen een frisse adem hebben en zo fris mogelijk uit zijn mond ruiken. Tanden Bleken Thuis helpt jou een geweldig schoon en mooi gebit te krijgen.

Wij hebben de perfecte mondverzorgingsproducten voor iedereen en elk probleem. Zo hebben wij tandenborstels, tandpasta’s of een water floss. Voor mondverzorging voor ouderen verwijzen wij je door naar de tandarts.

Tandvleesproblemen of slechte adem

Als je last hebt van problemen met het tandvlees is het interessant om na te denken over natuurlijke producten. Er zitten namelijk veel schadelijke chemische stoffen in huidige tandpasta´s. Daarentegen hebben wij bijvoorbeeld tandpasta met houtskoolpoeder of oil pulling, natuurlijke tandenblekers die op basis van natuurlijke ingrediënten werken. Daarnaast hebben ze een natuurlijke ontgiftende werking.

Hoe krijg je een slechte adem?

Je krijgt een slechte adem door gekruid voedsel, alcoholgebruik en roken. Hierdoor verdwijnt de frisheid van je adem. Toch is dit vaak de oorzaak voor een tijdelijk slechte adem. Als je heel vaak een slechte adem hebt, heb je halitose. De meest voorkomende oorzaak van een chronisch slechte adem heeft vaak te maken met de mondhygiëne van je gebit en je tong.

Gezonde mond

Om een gezonde mond te krijgen is het belangrijk om de mond goed te reinigen. Zo blijven er veel eiwitten en andere stoffen achter op de tong en tussen de tanden en het tandvlees. De bacteriën in de mond breken deze stoffen af en daar komen zwavelgassen bij vrij. Dit zorgt voor een slechte adem. Het is dus belangrijk om de tong goed te reinigen met een tongschraper. Daarnaast kun je de tanden en het tandvlees reinigen met een water floss of een tandenpolijster. Zo voorkom je gaatjes en een slechte adem.

Geen slechte adem

Je kunt dus het beste je mond goed schoonhouden om een slechte adem te voorkomen. Er zijn een aantal tips om dat te kunnen doen:

Je tong reinigen met een tongschraper

Op je tong vormt zich een witte laag eiwitten en voedselresten. Deze vind je vaak op de achterkant van je tong. Deze witte laag kan voor een slechte adem zorgen. Met een tongschraper schraap je deze oppervlakkige aanslag en bacteriën van je tong. Zo krijg je een frissere adem.

Twee keer per dag je tandenpoetsen met een natuurlijke tandpasta

Het is altijd verstandig om twee keer per dag je tanden te poetsen, minimaal 2 minuten per keer. Wij hebben natuurlijke tandpasta’s tegen een slechte adem. Activated charcoal absorbeert op natuurlijke wijze vuiltjes en nare geurtjes. Daarnaast hebben we ook kokostandpasta. De kokosbestanddelen ontgiften op natuurlijke wijze de mond. Daardoor krijg je een lekkere, frisse smaak in je mond.

Mond spoelen

Daarnaast is het goed om regelmatig je mond te spoelen met mondwater, oil pulling of een professionele monddouche. De oil pulling absorbeert vuiltjes en bacteriën en ontgift je mond op natuurlijke wijze. Daarnaast hebben wij ook de monddouche. Deze verwijdert met een krachtige waterstraal het overige vuil. Tegelijkertijd masseert de monddouche je tandvlees. Zo kun je makkelijk een frisse adem krijgen.

Wil je snel af van een vieze adem en nare geurtjes? Reinig je tong met een tongschraper, maak je tanden schoon met een tandenpolijster en gebruik een van onze natuurlijke tandpasta’s. Daarmee krijg je gezonde tanden en een goede mondgezondheid.

MENING VAN ANDEREN

“Liever m’n tanden bleken thuis”
Blog van beautyblogger Matte&Shimmer in de rubriek “Getest thuis en zelf je tanden witter maken”

5/5

“Mijn tanden glanzen als nooit tevoren”
Blog van beautyblogger Esmee Lifestyle in de rubriek “Je tanden bleken vanuit huis”

5/5

PRODUCTCATEGORIEEN

WEBWINKEL KEURMERK

Webwinkelkeur TandenBleken-Thuis