GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Elektrische Tandenreiniger

Oorspronkelijke prijs was: 69.95.Huidige prijs is: 29.00.

De elektrische tandenpolijster is ideaal als je zelf tandsteen wilt verwijderen, een frisse adem en witte tanden wilt. Bekijk hieronder waarom dat zo is.

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlVerwijdert tandsteen en aangekalkte verkleuring

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlDrie verschillende standen

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlScherpe haak voor nauwkeurig polijsten

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl100% veilig & goed voor een frissere adem

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlVoor 23 uur besteld = morgen thuis!

Op voorraad

SKU FTC10 Categorie

Elektrisch tandplak verwijderen met een tandenreiniger

Heb jij last van een slechte adem? Vind je het lastig om tandsteen en/of tandplak te verwijderen? Drink je thee, koffie of rook je en wil je eindelijk eens af van die gele aanslag? Met deze unieke tandplak verwijderaar/elektrische tandenreiniger hoef je je vanaf nu geen zorgen meer te maken en kan je vaarwel zeggen tegen dure tandarts of mondhygiënisten afspraken. Je kunt jouw tanden schoonmaken en tandsteen verwijderen en daarmee voor een frisse adem te zorgen. Met deze tandsteen verwijderaar kun je het gebit en je tanden nauwkeurig schoonmaken. Deze tandenreiniger is uitermate geschikt om verkalkt en hard tandplak te verwijderen.

Zodra zich tandsteen in je mond vormt lukt het in veel gevallen niet meer om dat weg te halen met een tandenborstel. Je kunt kiezen voor een dure behandeling bij de tandarts of de mondhygiënist. Echter is net zo makkelijk om deze elektrische tandenpolijster te gebruiken. Dé manier om jouw tanden te polijsten, waardoor je geen last meer hebt van tandsteen.  Naast dat je ontstekingen en gele tanden voorkomt zorg je ook nog eens voor een stralende glimlach en een gezond gebit!

Voordelen zelf tanden polijsten

Wil jij zelf tanden polijsten? Het is één van de voordelen van onze polijster dat je geen dure tandarts of mondhygiënist hoeft te bezoeken. Je kunt jouw tanden polijsten om thuis tandsteen te verwijderen. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

  • Frissere adem
  • Geen lelijke vlekken meer
  • Volledig elektrisch
  • Wittere, egalere en mooiere tanden
  • Kans op uitschieten is kleiner
  • Nauwkeurige polijster en makkelijk mee te nemen
  • Gezonder tandvlees door tandsteen te verwijderen
  • Zelf jouw tanden polijsten: geen wachttijden meer

Jouw tanden polijsten door thuis gebruik te maken van onze elektrische tandenreiniger? Uiteraard is het product 100% veilig en netjes getest volgens de strenge Europese wet- en regelgeving. Je kunt daar veilig gebruik van maken. Voorkom hoge rekeningen bij de tandarts of mondhygiënist, door jouw tanden gewoon zelf te polijsten.

De beste manier van tanden polijsten

Dit nieuwe elektrische apparaat heeft een scherpe tandartshaak om alle soorten tandplak, tandsteen en aanslag mee weg te schrapen. Met 3 verschillende vibratiesnelheden kun je zowel lichte als hardnekkige onzuiverheden verwijderen. Ook is de elektrische tandenpolijster een stuk veiliger dan normale tandartshaken. Bij een normale tandartshaak moet je veel druk uitoefenen en als je dan uitschiet heb je vaak een flinke snee in je tandvlees. Met  een antislip greep hoef je weinig druk uit te oefenen op je tanden en is de kans op uitschieten dus veel kleiner.

Wil je de beste tandenpolijster kopen? Kies voor een 100% veilig product waarmee je heel nauwkeurig tandsteen kunt verwijderen. Net als de tandarts of mondhygiënist, maar dan zonder wachttijd en een hoge rekening. Je kunt een tandenpolijster kopen die net als onze activated charcoal en andere producten volledig veilig is. Netjes getest volgens de strenge Europese wet- en regelgeving, om je daar geen zorgen over te hoeven maken. Gebruik naast de beste tandenpolijster onze charcoal tandpasta en de andere producten voor mooie witte tanden, zodat je anderen een stralende glimlach kunt laten zien.

HANDLEIDING ELEKTRISCHE TANDENREINIGER

Welkom, super dat je hebt gekozen voor onze elektrische tandenreiniger om je mondhygiëne te verbeteren. Het is een ideaal instrument om je tanden en de tandhalzen goed schoon te maken en zo nare geurtjes tegen te gaan. Omdat je er een schone mond van krijgt, past de tandenpolijster bij al onze producten. Hieronder staat een handleiding met 3 simpele stappen voor optimaal gebruik.

Voordat je je tanden gaat polijsten, is het handig om eerst je tanden te poetsen. Doe dit gedurende 2 minuten lang, met rustige, circulaire bewegingen. Haal vervolgens de tandenpolijster uit de verpakking.

Stap 1: Kijk goed in de spiegel waar en nog overgebleven tandplak zit.

Stap 2: Breng de tandenpolijster voorzichtig in de mond. We raden aan om te starten met de laagste stand. Met het uiteinde van de tandenpolijster kun je voorzichtig tandplak verwijderen. Doe dit met rustige bewegingen die heen en weer gaan. Je moet niet hard drukken. Bekijk ook goed de ruimte achter je tanden en waar je tanden overgaan in tandvlees. Dit zijn je tandhalzen. Hier zit het meeste tandplak.

Stap 3: Spoel even goed na met (mond)water.

Veelgestelde vragen

Wanneer gebruik ik de elektrische tandenpolijster?
Je kan de elektrische tandsteen verwijderaar `s ochtends en `s avonds gebruiken. Doe dit na het tandenpoetsen. Je kunt je tanden ook goed polijsten na het tanden poetsen, voor het tanden bleken. Zo komen er minder vieze deeltjes op je tanden tijdens het tanden bleken.