GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Tongschraper RVS

6.95

De tongschraper is ideaal om jouw tong schoon te poetsen. De RVS tongschraper verwijderd het beslag en de bacteriën op de tong en draagt hiermee bij een een frissere adem.

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlVerwijderd witte laag op de tong 

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl

Zorgt voor een frisse adem en een schone tong

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl

Verwijderd bacteriën op de tong

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl

Gemaakt van roestvrij staal

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl

Voor 23 uur besteld = morgen thuis!

Op voorraad

SKU FTS10 Categorie

Wat is een tongschraper?

Een tongschraper van rvs is een handig hulpmiddel tegen een slechte adem (halitose). Het is een instrument waarmee je gemakkelijk tongbeslag en bacteriën kunt verwijderen.

Slechte adem voorkomen met een tongschraper

Heb zelfs na het tandenpoetsen je last van een slechte adem? Dit wordt veroorzaakt door bacteriën op de tong. Deze wordt vaak vergeten tijdens het poetsen van de tanden. Wanneer deze bacteriën te lang op je tong blijven zitten, kan dit een witte laag op de tong vormen. Dit heet tongbeslag.

Tongbeslag verwijderen met een stalen tongschraper van rvs

Met een tongschraper verwijder je gemakkelijk het tongbeslag en bacteriën op de tong. De meeste bacteriën zitten achter op je tong. De zwavelhoudende bacteriën zijn de veroorzaker van een slechte adem.

Witte tong voorkomen met een tongschraper rvs

De beste manier om witte tongbeslag op de tong te verwijderen, is met een speciale schraper. Het is een belangrijkste stap binnen je poetsroutine om je adem schoon en fris te houden. Hiermee kun je namelijk een strinkende adem te verhelpen én voorkomen.

Tongreiniger gebruiken om de tong schoon te maken

Het gebruik van de tongschraper rvs is erg eenvoudig. Je kunt de schraper op de tong plaatsen. Met schrapende bewegingen verwijder je de witte laag op de tong. Herhaal dit totdat de schoon schoon wordt. Het werkt effectiever dan de tong poetsen met een tandenborstel. Hiermee borstel je enkel de bacteriën heen en weer, terwijl je met een tongschraper de laag verwijderd.

Hoe werkt een Tongschraper RVS?

Stap 1 : Steek de tong uit, plaatst de tongreiniger achterop de tong

Stap 2 : Schraap je tong met de tongreiniger, spoel deze tussendoor af met water

Stap 3 : Geniet van een schone en frisse tong!

De voordelen van een tongschraper:

  • Gemakkelijk tongbeslag verwijderen
  • Witte tong voorkomen
  • Antibacterieel
  • Gemaakt van roestvrijstaal

De verpakking bevat:

  • 1 x RVS Tongschraper

HANDLEIDING TONGSCHRAPER

Welkom, super dat je hebt gekozen voor onze tongschraper om je mondhygiëne te verbeteren. Het is een ideaal instrument om je tong goed schoon te maken en zo nare geurtjes tegen te gaan. Omdat je er een schone mond van krijgt, past de tongschraper bij al onze producten. Hieronder vind je een handleiding met 3 simpele stappen voor optimaal gebruik van dit product.

Je kunt het beste na het poetsen de tong gaan schrapen met onze tongschraper. Het kan even wennen om een tongschraper te gebruiken. Zo moet de tong helemaal uitgestoken worden en op het achterste deel van de tong aangebracht worden. Zo kun je goed je tong schoonmaken.

Stap 1: De tongschraper wordt langzaam en zachtjes naar voren gebracht. Het wordt aangeraden dit 3 tot 5 keer te herhalen. Zo kun je goed het tongbeslag verwijderen. Dit is een soort witte aanslag op je tong.

Stap 2: Blijf rustig door je neus ademen tijdens je tong schoonmaken.

Stap 3: Nog even goed naspoelen met (mond)water.

Veelgestelde vragen

Wanneer gebruik ik de tongschraper?
Je kan de tongschraper `s ochtends en `s avonds gebruiken. Doe dit na het tandenpoetsen. Je kunt je tong ook goed schoonmaken na het tanden poetsen, voor het tanden bleken. Zo komen er minder vieze deeltjes op je tanden tijdens het tanden bleken.