GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Charcoal Tandenbleekgel Navullingen

19.00

TandenBleken-Thuis 100% tevredenheidsgarantie 30 dagen geld-terug-garantie

De Charcoal tandenbleekgel navullingen (4x 3ml navulling) is nieuw, 100% veilig en effectief. Wij geven een 100% tevredenheids garantie. Check hieronder waarom die ideaal voor jou is..

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlTot 7 tinten wittere tanden

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl

Hoogwaardige kwaliteit charcoal bleekgel

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlVoor 12-16 behandelingen extra

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlMakkelijk & 100% veilig te gebruiken

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlVoor 23 uur besteld = morgen thuis!

Op voorraad

SKU CHARCOAL-BLEEKGEL-NAVULLING Categorieën , , Tags , ,

Charcoal tandenbleekgel navullingen voor wittere tanden kopen

De charcoal whitening gel (charcoal tandenbleekgel navullingen) is perfect als je whitening gel zoekt met activated charcoal. Nieuw, effectief én 100% veilig. Check hier waarom die perfect voor jou is..

Wittere tanden met zwarte gel

Je leest het inderdaad goed; wittere tanden met onze zwarte activated charcoal tandenbleekgel navullingen. De charcoal in de tandenbleekgel absorbeert op natuurlijke wijze onzuiverheden. Zo krijgen je tanden 100% veilig haar natuurlijk, witte kleur terug. Met een nieuw product.

Charcoal tandenbleekset ervaringen van TandenBleken-Thuis.nl
Daarnaast is thuis je tanden bleken volgens vele wetenschappers de beste methode om je tanden te bleken. Bij Tanden Bleken Thuis bieden wij jou bij onze tandenbleekset op maat gemaakte bitjes die precies om je tanden passen. Zo wordt de bleekgel perfect over je tanden verdeeld. Daardoor worden je tanden mooi egaal witter.

Extra bleekgel met charcoal

De charcoal bleekgel is heel erg handig als je al een klant van ons bent of extra bleekgel wilt voor de charcoal tandenbleekset. Tegenwoordig zijn er veel partijen op de markt die producten verkopen die je tanden geler maken. Daarnaast maken deze producten je tanden gevoeliger.

Het is bijna onmogelijk om geen gelere tanden te krijgen na verloop van tijd. Wij snappen je dan ook goed dat je wittere tanden wilt.

Is het wel veilig om je tanden te bleken?

Wij snappen deze vraag maar al te goed. Er zijn namelijk veel producten op de markt die niet veilig zijn. Bleekgel mag maar 0,1% waterstofperoxide bevatten. Er zijn veel producten op de markt met hoge concentraties waterstofperoxide of andere chemische stoffen. Dit kan schadelijk zijn voor je gebit. De charcoal tandenbleekgel bevat geen waterstofperoxide. Tanden Bleken Thuis heeft jouw gezondheid hoog in het vaandel staan. Wij bieden jou graag 100% veilige, effectieve producten aan. De minimale leeftijd om je tanden te bleken is 18 jaar.

Hoe werkt de charcoal tandenbleekgel?

Wijn, koffie, thee. Een lekker broodje in de middag. Een fruitsapje. In het weekend sushi. Zomaar wat producten die jij zou kunnen eten. Waar enorm veel kleurstoffen in zitten die je tanden doen verkleuren. Wij vragen ook niet om hier mee te stoppen. Je kan gewoon alles eten en drinken wat je wilt én wittere tanden krijgen. Hoe? Met onze whitening kits of charcoal producten bijvoorbeeld. Deze verwijderen de verkleuringen, in tegenstelling tot veel whitening tandpasta’s. De bleekgel gaat in combinatie met het LED-licht een reactie aan met de vuiltjes op je tanden. Zo worden je tanden witter. Daarnaast bevat de whitening gel geen fluoride. Geen gele, gevoelige tanden. Maar wel 100% veilig wittere tanden. Betaalbaar, effectief en makkelijk te gebruiken. Check hieronder nog een aantal voordelen van onze charcoal whitening gel.

De voordelen van onze charcoal whitening gel

  • Onze charcoal tandenbleekgel navullingen zijn kwalitatief hoogwaardig; je tanden worden tot 7 tinten witter.
  • De activated charcoal in onze tandenbleekgel reinigt en bleekt je tanden op natuurlijke wijze.
  • Onze bleekgel voldoet en is goedgekeurd door de EU.
  • Genoeg bleekgel: 4x 3ml charcoal bleekgel, tot wel 12-16 behandelingen extra!
  • In het bijzonder: onze bleekgel bevat geen peroxide. Dus ideaal voor gevoelige tanden.
  • Ook belangrijk: heb je angst voor de tandarts? Je kunt zelf je tanden bleken met onze tandenbleekset en onze bleekgel.
  • Onze charcoal bleekgel navullingen kun je het beste combineren met een van onze tandenbleeksets.
  • Samengevat: een stralend rij witte tanden voor een betaalbaar tarief.

Zelf tanden bleken met bleekgel

Je kunt zelf je tanden bleken met onze professionele charcoal bleekgel. Onze Facebook Tanden Bleken Thuis heeft al vele fans en volgers. Je wilt meer controle krijgen over de kleur van je tanden. Een fris & wit gebit geeft daarnaast een boost voor je zelfvertrouwen. Bestel vandaag nog onze professionele charcoal whitening gel!

HANDLEIDING CHARCOAL TANDENBLEEKGEL NAVULLINGEN

Geweldige keuze om met deze charcoal tandenbleekgel navullingen je tanden witter te maken! Hieronder vind je een handleiding om dit product op veilige wijze te kunnen gebruiken en tegelijkertijd maximaal resultaat te behalen.

Let op: Je kunt dit product niet los gebruiken. Dit product is te gebruiken in combinatie met een bitje en een bleeklamp of met een bleeklamp met ingebouwd bitje.

Charcoal tandenbleekset hoe te gebruiken handleiding bleekgel verdelenStap 1: Vul het bitje met de bijgeleverde charcoal bleekgel. Focus je vooral op de voorzijde van het bitje, dit is namelijk het aangezicht van je gebit. Probeer ongeveer 1 ml per sessie te verdelen over het bitje voor de onderkant en de bovenkant.

Stap 2: Als de gel verspreid is over de bitjes kun je de bitjes in je mond doen. Druk ze nog even voorzichtig aan zodat je zeker weet dat ze goed zitten.

Tandenbleekset hoe te gebruiken handleiding bitje in de mond

Stap 3: Pak het LED-apparaat en neem deze in de mond. Sluit je lippen er goed omheen. Schakel vervolgens de LED-lamp in om de werking van de peroxide bleekgel te activeren.

Stap 4: Na 15 minuten zit de sessie erop. je kunt tijdens deze sessie gewoon tv-kijken of een boek lezen, ideaal. Je kan vervolgens de LED-lamp uitschakelen en het bitje uitdoen.

Stap 5: Je kan nu het bitje afspoelen met lauw warm kraanwater.

Stap 6: Je kunt je resultaten bijhouden met de shadeguide. Bekijk de voortgang en laat je verrassen.

Stap 7: De bleeksessie zit erop, je kunt het proces herhalen tot je de gewenste kleur bereikt.

Tandenbleekset hoe te gebruiken handleiding shadeguide

Stap 8: Bewaar de charcoal bleekgel op een koele, donkere, droge plek. De bleekgel blijft 18 maanden na het openen houdbaar.

Tandenbleekset hoe te gebruiken handleiding voor wittere tandenStap 9: Smile!

Wanneer kun je resultaten verwachten?

De meeste mensen zien al na 3 behandelingen een verschil. Bijna alle mensen zien na twee weken dat zij duidelijk wittere tanden hebben.

Veelgestelde vragen

Mag ik roken na het tanden bleken?
Wij adviseren je om de eerste 4 uur na het tanden bleken niet te roken voor een optimaal resultaat.

Wat kan ik eten en drinken na tanden bleken?
Vermijd koffie, zwarte thee, wijn en producten met veel kleurstoffen gedurende 24 uur na het tanden bleken voor een optimaal resultaat. Sauzen als ketchup en bewerkte producten bevatten veel kleurstoffen. Producten met witte kleurstoffen als melk, witlof, bloemkool zijn goed om te nuttigen. Drink alleen maar water in de eerste 4 uur na het tanden bleken.

Hoe vaak mag ik tanden bleken?
Onze producten zijn 100% veilig. Daarom zou je elke dag je tanden kunnen bleken. Voor een goed resultaat volstaat 4 keer per week.

Wanneer kan ik het beste mijn tanden bleken?
Je kunt het beste je tanden bleken na het tandenpoetsen, ‘s avonds voor het slapen gaan, voor een maximaal effect. Tijdens je nachtrust komen je tanden langdurig niet in aanraking met kleurstoffen.

Belangrijke tip: Na het drinken van frisdrank kun je het beste een uur wachten met je tanden poetsen of bleken. Zo heeft het speeksel in je mond de tijd om de zuren en suikers te neutraliseren.

GEEN RESULTATEN = GELD TERUG GARANTIE

Wij hebben absoluut vertrouwen in het leveren van de beste charcoal tandenbleekgel voor het thuis bleken van tanden en mondhygiëne. Dat is waarom we een 100% resultaten- of geld-terug-garantie hebben mochten je tanden niet minimaal 2 tinten witter zijn geworden. In het onwaarschijnlijke geval dat je tanden niet minimaal 2 tinten witter zijn door het gebruik van de charcoal bleekgel, zie hieronder.

HOE MAAK IK GEBRUIK VAN DEZE GARANTIE?

Om in aanmerking te komen voor onze geld-terug-garantie, volg eenvoudigweg de onderstaande instructies:

1. Maak een duidelijke foto* van je tanden voordat je onze producten gebruikt.
2. Gebruik onze producten 6 opeenvolgende dagen precies zoals geïnstrueerd in de meegezonden handleiding.
3. Maak elke dag een duidelijke foto* nadat je alle instructies hebt voltooid en zorg ervoor dat de foto’s een duidelijk tijd en datum stempel hebben.
4. Stuur naar [email protected] je bestelnummer en jouw 7 foto’s samen met een foto van de gebruikte producten binnen 30 dagen na ontvangst.
5. Na onze goedkeuring, krijg je een notificatie en kan je de producten retourneren, met uitzondering van de tandenborstel en de tongschraper.

Je hebt 30 dagen vanaf de ontvangen datum om een ​​geld-terug-garantie-aanvraag te verwerken. Vervolgens storten wij binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus de verzendkosten terug op het gewenste rekeningnummer.

Aanvragen die niet aan deze criteria voldoen, worden niet goedgekeurd voor restitutie.

* Zorg ervoor dat u uw voor- en alle 7 andere foto’s in vergelijkbare lichtomstandigheden maakt om nauwkeurige resultaten weer te geven. Alle vóór en na foto’s moeten ook geldige datum- en tijdstempels bevatten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.