GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Teeth Whitening Kit Navullingen

19.00

TandenBleken-Thuis 100% tevredenheidsgarantie 30 dagen geld-terug-garantie

Deze tandenbleekgel navullingen (3x 3ml non-peroxide) is perfect als je wat extra losse bleekgel zoekt. Wij geven een 100% tevredenheids garantie. Professioneel, effectief & 100% veilig. Check hier waarom..

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlTot wel 8 tinten wittere tanden

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl

Hoogwaardige kwaliteit bleekgel

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl100% veilig en géén last van je tanden

Voor 9-12 behandelingenVoordeel van TandenBleken-Thuis.nl

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlVoor 23 uur besteld = morgen thuis!


Op voorraad

SKU FLEECK-TEETH-WHITENING-REFILLS Categorieën , Tags ,

Tandenbleekgel navullingen voor wittere tanden

De whitening gel (tandenbleekgel navullingen) is perfect als je extra whitening gel wilt. Van hoge kwaliteit. Lees verder waarom de tandenbleekgel navullingen goed bij jou past.

Wat is teeth whitening gel?

De whitening gel is erg handig als je extra bleekgel wilt. Misschien ben je al klant van ons en wil je extra bleekgel bij de teeth whitening kit.  Of je wilt meer bleekgel voor de gewone tandenbleekset zonder peroxide. Of je hebt al een bitje en lamp, maar je wilt wat extra whitening gel. Zo hoef je geen hele nieuwe set te kopen én kan je doorgaan met je tanden bleken met speciale en kwalitatieve bleekspuitjes voor tanden. Tanden Bleken Thuis denkt graag met jouw wensen mee. Misschien vraag je je nog af: hoe krijg ik eigenlijk gele tanden?

Hoe je gele tanden krijgt

Helaas krijg je tegenwoordig al snel gele tanden. Fruitsapjes, koffie, thee of wijn bevatten veel kleurstoffen. Om nog maar niet te spreken over sauzen, groentes en je avondeten. Healthy een salade eten? Ook hier zitten veel kleurstoffen in die je tanden laten na verloop van tijd verkleuren. Wij vragen dan ook niet om hiermee te stoppen. Je kan wittere tanden krijgen én deze producten blijven eten en drinken. Helaas zijn er ook veel whitening tandpasta’s op de markt die niet helpen. Met veel fluoride. Fluoride is een schadelijke stof waardoor je uiteindelijk gele tanden kan krijgen. Wij kunnen je helpen met onze kwaliteitsproducten.

Wat zit er in de bleekgel?

Het laboratorium heeft de ingrediënten met zorg voor jou samengesteld. Zo kun je op een veilige manier wittere tanden krijgen. Hieronder een lijst wat er in de formule zit.

Ingrediënten: Glycerin, Water, Propylene Glycol, Cellulose Gum, Disodium EDTA, Xylitol, Sodium Chlorite, Sodium Fluoride, Sodium Chloride, Sodium Borate, Sodium Hydroxide

Dit zit er in de refill kit:

 • 3x 3 ml bleekgel tubes volgens de formule
 • meegeleverde shade guide
 • Nederlandse handleiding

De werking van de refill kit

Wat maakt de refill kit zo speciaal en hoe werkt deze? Deze unieke refill kit is door een speciaal team van bleekspecialisten samengesteld om veilig je tanden te kunnen bleken. Deze werkt goed als je al een keer een whitening kit of tandenbleekset hebt besteld en een bleeklamp met bitje hebt.

Dit zijn de werkzame stoffen:

 • Glycerine – hydrateert je gebit en zorgt ervoor dat bacteriën en vuil niet op je tanden terecht komen
 • Disodium EDTA – versterkt de werking van antioxidanten en heeft daarmee een beschermende en blekende werking op je tanden
 • Sodium Chlorite – bestaat uit natrium, chlorine en zuurstof. Heeft een blekende en desinfecterende werking op je gebit.
 • Sodium Fluoride – zorgt voor bescherming van je gebit tegen gaatjes en beschermt je gebit door remineralisatie. Als je iets zuurs of zoets eet, daalt de zuurgraad van je gebit en kan dit schadelijk zijn voor je tandglazuur. Sodium Fluoride gaat die reactie tegen en zorgt dat je gebit een goede zuurgraad behoud. Zo word je tandglazuur goed beschermd tijdens het tanden bleken.

Hoe krijg je wittere tanden?

Je hebt zichzelf vast wel eens afgevraagd hoe je wittere tanden krijgt. De kleur van je tanden is, net zoals de kleur van uw ogen/haar/huid, bepaald door je DNA. Wanneer we ouder worden, veranderen je tanden van kleur. Zo worden je tanden geler. Daarnaast verkleuren je tanden al snel door veel eten en drinken. Gelukkig kunnen wij Moeder Natuur helpen op een 100% veilige manier. In tegenstelling tot veel andere aanbieders van whitening tandpasta’s, hebben wij wél producten die je tanden witter maken. Check hieronder nog wat voordelen van onze whitening gel.

De voordelen van onze whitening gel

 • Onze tandenbleekgel navullingen zijn kwalitatief hoogwaardig; je tanden worden tot 8 tinten witter.
 • Onze bleekgel en bleekspuitjes voldoen aan de eisen van de Europese Unie en is 100% veilig.
 • 3x 3ml non-peroxide extra bleekgel: 9-12 extra behandelingen.
 • In het bijzonder: onze bleekgel bevat geen peroxide. Dus ideaal voor gevoelige tanden.
 • Ook belangrijk: heeft u angst voor de tandarts? Je kunt zelf je tanden bleken met onze tandenbleekset en onze bleekgel.
 • Geen lange wachtrijen; je hoeft niet lang te wachten om met een mooie, witte glimlach door het leven te gaan.
 • Geen dure rekeningen, zo hoef je geen honderden euro’s te betalen.
 • Je hoeft geen nieuwe set meer aan te schaffen: je kan gewoon doorgaan met je tanden bleken.
 • Onze bleekgel navullingen kun je het beste combineren met een van onze tandenbleeksets.
 • Samengevat: een stralend rij witte tanden voor een betaalbaar tarief.

Witte tanden met whitening gel

De meest gebruikte methode om je tanden te bleken is met behulp van een bleeklepel en een bleekgel. Thuis je tanden bleken is volgens vele wetenschappers de beste methode om je tanden te bleken. Bij Tanden Bleken Thuis bieden wij jou bij onze tandenbleekset op maat gemaakte bitjes die precies om jouw tanden passen. Zo wordt de bleekgel perfect over je tanden verdeeld én komt het niet op je tandvlees. Daardoor worden je tanden mooi egaal witter én is het goed voor je tandvlees.

Zelf tanden bleken met bleekgel

Je kunt zelf je tanden bleken met onze professionele bleekgelspuitjes. Wij snappen dat je geen zin hebt in hoge rekeningen, gele tanden en lange wachtrijen. Ten slotte wil je ook weer voluit durven lachen in het bijeenzijn van vrienden, familie en collega’s. Daarom willen wij je graag een oplossing bieden met onze kwaliteitsproducten en onze prachtige bleekgel. Je wilt meer controle over de kleur van je tanden en weer voluit durven lachen. Een ware boost voor je zelfvertrouwen. Bestel vandaag nog onze professionele whitening gel/tanden bleekspuitjes!

HANDLEIDING FLEECK TANDENBLEEKGEL NAVULLINGEN

Geweldige keuze om met deze Fleeck tandenbleekgel navullingen je tanden witter te maken! Honderden tevreden klanten in Nederland gingen je voor. We horen vaak van klanten dat ze positief verrast zijn over hoe makkelijk en snel ze wittere tanden krijgen. Hieronder vind je een handleiding met 4 simpele stappen om dit product op veilige wijze te kunnen gebruiken en tegelijkertijd maximaal resultaat te behalen.

Let op: Je kunt dit product niet los gebruiken. Dit product is te gebruiken in combinatie met een bitje en een bleeklamp of met een bleeklamp met ingebouwd bitje.

Voordat je kan beginnen met het bleken van de tanden, dien je eerst je tanden te poetsen. Doe dit 2 minuten, met rustige circulaire bewegingen. Voor iedere bleeksessie spoel je het bitje even af onder een lauwwarme kraan. Tot slot raden we aan om via de meegeleverde shadeguide de kleur van je tanden te checken voor het bleken. Op deze manier kun je goed bijhouden hoeveel tinten witter je tanden zijn geworden!

Tandenbleekset hoe te gebruiken handleiding bleekgel verdelenStap 1: Vul het bitje dat je eerder hebt gebruikt met de bijgeleverde Fleeck bleekgel. Op het bitje staat aan de binnenkant aangegeven wat de boven- en onderkant van het bitje is. Focus je vooral op de voorzijde van het bitje, dit is namelijk het aangezicht van je gebit. Probeer ongeveer 1 ml per sessie te verdelen over het bitje voor de onderkant en de bovenkant.

Stap 2: Als de Fleeck bleekgel verspreid is over de bitjes kun je de bitjes in je mond doen. Druk ze nog even voorzichtig aan zodat je zeker weet dat ze goed zitten. Pak het LED-apparaat en neem deze in de mond. Sluit je lippen er goed omheen. Schakel vervolgens de LED-lamp in om de werking van de bleekgel te activeren.

Tandenbleekset hoe te gebruiken handleiding bitje in de mond

Stap 3: Na 30 minuten zit de sessie erop. je kunt tijdens deze sessie gewoon tv-kijken of een boek lezen, ideaal. Het wordt niet aangeraden om zware fysieke activiteiten te doen tijdens het tanden bleken. Denk bijvoorbeeld aan sporten of zware dingen tillen. Na 30 minuten kan je de LED-lamp uitschakelen en het bitje uitdoen.

Stap 4: De bleeksessie zit erop, je kunt het proces dagelijks herhalen tot je de gewenste kleur bereikt. Je kan nu het bitje los maken van de bleeklamp en deze afspoelen met lauw warm kraanwater. Bewaar de bleekgel en de bleeklamp op een koele, donkere plek. Je kunt de bleekgel na het openen 18 maanden lang bewaren.

Tandenbleekset hoe te gebruiken handleiding shadeguide

Je kunt je resultaten bijhouden met de meegeleverde shadeguide. Bekijk de voortgang en laat je verrassen!

Tandenbleekset hoe te gebruiken handleiding voor wittere tanden

Wanneer kun je resultaten verwachten?

De meeste mensen zien al na 3 behandelingen een verschil. Bijna alle mensen zien na twee weken dat zij duidelijk wittere tanden hebben.

Veelgestelde vragen

Mag ik roken na het tanden bleken?
Wij adviseren je om de eerste 4 uur na het tanden bleken niet te roken voor een optimaal resultaat.

Wat kan ik eten en drinken na tanden bleken?
Vermijd koffie, zwarte thee, wijn en producten met veel kleurstoffen gedurende 24 uur na het tanden bleken voor een optimaal resultaat. Sauzen als ketchup en bewerkte producten bevatten veel kleurstoffen. Producten met witte kleurstoffen als melk, witlof, bloemkool zijn goed om te nuttigen. Drink alleen maar water in de eerste 4 uur na het tanden bleken.

Hoe vaak mag ik tanden bleken?
Onze producten zijn 100% veilig en volledig goedgekeurd volgens FDA en CE. Daarom zou je elke dag je tanden kunnen bleken. Voor een goed resultaat volstaat 4 keer per week.

Wanneer kan ik het beste mijn tanden bleken?
Je kunt het beste je tanden bleken na het tandenpoetsen, ‘s avonds voor het slapen gaan, voor een maximaal effect. Tijdens je nachtrust komen je tanden langdurig niet in aanraking met kleurstoffen.

Belangrijke tip: Na het drinken van frisdrank kun je het beste een uur wachten met je tanden poetsen of bleken. Zo heeft het speeksel in je mond de tijd om de zuren en suikers te neutraliseren.

GEEN RESULTAAT = GELD TERUG GARANTIE

Honderden tevreden klanten gingen je voor. Hierdoor hebben wij absoluut vertrouwen in het leveren van de beste tandenbleekgel navullingen voor het thuis bleken van je tanden. Dat is waarom we een 100% resultaten- of geld-terug-garantie hebben mochten je tanden niet minimaal 2 tinten witter zijn geworden. In het onwaarschijnlijke geval dat je tanden niet minimaal 2 tinten witter zijn door het gebruik van de bleekgel navullingen, zie hieronder.

HOE MAAK IK GEBRUIK VAN DEZE GARANTIE?

Om in aanmerking te komen voor onze geld-terug-garantie, volg eenvoudigweg de onderstaande instructies:

1. Maak een duidelijke foto* van je tanden voordat je onze producten gebruikt.
2. Gebruik onze producten 6 opeenvolgende dagen precies zoals geïnstrueerd in de meegezonden handleiding.
3. Maak elke dag een duidelijke foto* nadat je alle instructies hebt voltooid en zorg ervoor dat de foto’s een duidelijk tijd en datum stempel hebben.
4. Stuur naar [email protected] je bestelnummer en jouw 7 foto’s samen met een foto van de gebruikte producten binnen 30 dagen na ontvangst.
5. Na onze goedkeuring, krijg je een notificatie en kan je de producten retourneren, met uitzondering van de tandenborstel en de tongschraper.

Je hebt 30 dagen vanaf de ontvangen datum om een ​​geld-terug-garantie-aanvraag te verwerken. Vervolgens storten wij binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus de verzendkosten terug op het gewenste rekeningnummer.

Aanvragen die niet aan deze criteria voldoen, worden niet goedgekeurd voor restitutie.

* Zorg ervoor dat u uw voor- en alle 7 andere foto’s in vergelijkbare lichtomstandigheden maakt om nauwkeurige resultaten weer te geven. Alle vóór en na foto’s moeten ook geldige datum- en tijdstempels bevatten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.