GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Waterstofperoxide Tandenbleekgel Navullingen

22.95

TandenBleken-Thuis 100% tevredenheidsgarantie 30 dagen geld-terug-garantie

Waterstofperoxide 0,1% tandenbleekgel navullingen (4x 3ml navullingen) is perfect als je extra whitening gel wilt. Wij geven een 100% tevredenheids garantie. Check hier waarom je er geen genoeg van kan krijgen..

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl-300pixelsTot 8 tinten wittere tanden

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl-300pixelsHoogwaardige kwaliteit bleekgel

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl-300pixels

Voor 12 – 16 extra behandelingen

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl-300pixels100% veilig & wetenschappelijk gezien de beste methode

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl-300pixelsVoor 23 uur besteld = morgen thuis!

Uitverkocht

SKU PEROXIDE-BLEEKGEL-NAVULLING Categorieën ,

Waterstofperoxide tandenbleekgel navullingen 

De waterstofperoxide tandenbleekgel navullingen zijn perfect als je al klant van ons bent of gewoon wat extra whitening gel wilt voor de tandenbleekset waterstofperoxide. Lees snel verder waarom.

Wat is de tandenbleekgel waterstofperoxide?

Onze tandenbleekgel bevat 0,1% waterstofperoxide. Er zijn veel goede stoffen om je tanden te bleken. Waterstofperoxide is een goed bleekmiddel voor je tanden. Maar er mag maar 0,1%  waterstofperoxide in zitten. Hier zijn zelfs wetten voor. Helaas zijn er veel producten en partijen op de markt die zich niet volledig aan deze wetten houden. Dit kan gevaarlijk zijn voor je gezondheid. Tanden Bleken Thuis heeft voor jou een whitening gel ontwikkeld die betaalbaar, effectief én veilig is. Een wittere glimlach hoeft niet duur of lastig te zijn.

Waarom wil ik mijn tanden bleken met waterstofperoxide?

Wij horen je denken: wat heb ik aan waterstofperoxide? Er zitten tegenwoordig zoveel kleurstoffen in eten en drinken dat het lastig is om geen gele tanden te krijgen. Misschien rook je of drink je regelmatig een wijntje. Elke dag een aantal koppen koffie. Dan is de whitening gel met waterstofperoxide misschien iets voor jou. Tanden Bleken Thuis heeft een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste producten. Waterstofperoxide (0,1%) is een iets agressiever bleekmiddel. In het algemeen kan gesteld worden dat mensen die roken, wijn drinken en regelmatig koffie drinken beter hun tanden kunnen bleken met onze tandenbleekset waterstofperoxide. Daarentegen is het effect van iets kortere duur dan de non-peroxide tandenbleekset. Daarom kun je de waterstofperoxide tandenbleekgel navullingen bij ons bestellen. Let op: alleen te combineren met onze bleeklampen. De minimale leeftijd om je tanden te bleken is 18 jaar.

Tanden bleken waterstofperoxide vs non-peroxide

Je kunt je tanden dus bleken met waterstofperoxide of zonder peroxide. Hoewel je bij beide producten wittere tanden krijgt, is er wel degelijk een verschil. In het bijzonder: non-peroxide heeft een langdurig effect en is ideaal voor mensen met een normale levensstijl. Je kunt het beste je tanden bleken met waterstofperoxide als je regelmatig koffie/thee drinkt en/of rookt. Bij ons kun je de waterstofperoxide tandenbleekgel navullingen makkelijk bestellen.

Kan ik mijn tanden poetsen met waterstofperoxide?

Tanden Bleken Thuis hoort je denken: kan ik niet gewoon mijn tanden poetsen met waterstofperoxide? Helaas werkt het niet zo simpel. Tegenwoordig eten en drinken wij veel producten die onze tanden geler en gevoeliger maken. Deze producten vormen een aanslag op uw tanden. Dit zijn verkleuringen aan de buitenzijde. Er zijn veel tandpasta´s op de markt (met chemische producten) die kunnen helpen aanslag te verwijderen. Maar je tanden worden er niet witter van. Daarnaast zitten er vaak schadelijke stoffen als fluoride in. En de tandarts is vaak erg prijzig, met lange wachtrijen. Daarom kun je bij ons de waterstofperoxide tandenbleekgel navullingen makkelijk bestellen. Veilig en goedgekeurd volgens EU-regels.
De whitening gel in combinatie met onze bleeklamp en onze bitjes bleken je tanden echt! Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat “thuis je tanden bleken met een bitje” het beste is, aldus Roeters. Check hieronder nog meer voordelen van onze whitening gel.

De voordelen van onze waterstofperoxide whitening gel

  • Onze waterstofperoxide tandenbleekgel navullingen zijn van hoge kwaliteit. Zo worden je tanden tot 8 tinten witter.
  • De peroxide gels voldoen volledig aan Europese wet- en regelgeving. Daarmee is onze whitening gel 100% veilig.
  • 12-16 keer extra je tanden bleken: de bleekgel bevat 4x 3ml whitening gel
  • In het bijzonder: onze bleekgel bevat o,1% peroxide. Daarmee is de whitening gel ideaal voor gevoelige tanden.
  • Ook belangrijk: heb je angst voor de tandarts? Toch kun je jouw tanden bleken met onze tandenbleekset en onze bleekgel.
  • Tanden Bleken Thuis heeft geen lange wachtrijen. Zo hoef je niet lang te wachten om met een mooie glimlach door het leven te gaan.
  • Onze waterstofperoxide bleekgel navullingen is een mooi product. Daarnaast kun je het beste combineren met een van onze tandenbleeksets
  • Samengevat: een stralend rij witte tanden voor een betaalbaar tarief.

Wittere tanden met doorzichtige whitening gel

U leest het inderdaad goed; wittere tanden met onze doorzichtige whitening gel navullingen.
Thuis uw tanden bleken is volgens vele wetenschappers de beste methode om je tanden te bleken. Daarom bieden wij bij Tanden Bleken Thuis jou onze tandenbleekset aan met op maat gemaakte bitjes. Zo kun je de bitjes perfect op maat maken die precies om je tanden passen. Zo wordt de bleekgel perfect over jouw tanden verdeeld. Daardoor worden je tanden mooi egaal witter. Heb je al een tandenbleekset in huis en wil je doorgaan met tanden bleken? Dan zijn de waterstofperoxide tandenbleekgel navullingen ideaal voor jou.

Tandenbleekset waterstofperoxide ervaringen van TandenBleken-Thuis.nl

Zelf tanden bleken met bleekgel

Je kunt zelf je tanden bleachen met onze professionele bleekgel. Wil je meer zelfvertrouwen en weer durven te lachen in het openbaar? Tanden Bleken Thuis kan u helpen. Bestel vandaag nog een van onze producten of onze professionele whitening gel!

HANDLEIDING WATERSTOFPEROXIDE TANDENBLEEKGEL NAVULLINGEN

Geweldige keuze om met deze waterstofperoxide tandenbleekgel navullingen je tanden witter te maken! Hieronder vind je een handleiding met 9 stappen om dit product op veilige wijze te kunnen gebruiken en tegelijkertijd maximaal resultaat te behalen.

Let op: Je kunt dit product niet los gebruiken. Dit product is te gebruiken in combinatie met een bitje en een bleeklamp of met een bleeklamp met ingebouwd bitje.

Tandenbleekset hoe te gebruiken handleiding bleekgel verdelenStap 1: Vul het bitje met de bijgeleverde waterstofperoxide bleekgel. Focus je vooral op de voorzijde van het bitje, dit is namelijk het aangezicht van je gebit. Probeer ongeveer 1 ml per sessie te verdelen over het bitje voor de onderkant en de bovenkant.

Stap 2: Als de gel verspreid is over de bitjes kun je de bitjes in je mond doen. Druk ze nog even voorzichtig aan zodat je zeker weet dat ze goed zitten.

Tandenbleekset hoe te gebruiken handleiding bitje in de mond

Stap 3: Pak het LED-apparaat en neem deze in de mond. Sluit je lippen er goed omheen. Schakel vervolgens de LED-lamp in om de werking van de peroxide bleekgel te activeren.

Stap 4: Na 15 minuten zit de sessie erop. je kunt tijdens deze sessie gewoon tv-kijken of een boek lezen, ideaal. Je kan vervolgens de LED-lamp uitschakelen en het bitje uitdoen.

Stap 5: Je kan nu het bitje afspoelen met lauw warm kraanwater.

Stap 6: Je kunt je resultaten bijhouden met de shadeguide. Bekijk de voortgang en laat je verrassen.

Stap 7: De bleeksessie zit erop, je kunt het proces herhalen tot je de gewenste kleur bereikt.

Tandenbleekset hoe te gebruiken handleiding shadeguide

Stap 8: Bewaar de waterstofperoxide bleekgel op een koele, donkere, droge plek. De bleekgel blijft 18 maanden na het openen houdbaar.

Tandenbleekset hoe te gebruiken handleiding voor wittere tandenStap 9: Smile!

Wanneer kun je resultaten verwachten?

De meeste mensen zien al na 3 behandelingen een verschil. Bijna alle mensen zien na twee weken dat zij duidelijk wittere tanden hebben.

Veelgestelde vragen

Mag ik roken na het tanden bleken?
Wij adviseren je om de eerste 4 uur na het tanden bleken niet te roken voor een optimaal resultaat.

Wat kan ik eten en drinken na tanden bleken?
Vermijd koffie, zwarte thee, wijn en producten met veel kleurstoffen gedurende 24 uur na het tanden bleken voor een optimaal resultaat. Sauzen als ketchup en bewerkte producten bevatten veel kleurstoffen. Producten met witte kleurstoffen als melk, witlof, bloemkool zijn goed om te nuttigen. Drink alleen maar water in de eerste 4 uur na het tanden bleken.

Hoe vaak mag ik tanden bleken?
Onze producten zijn 100% veilig. Daarom zou je elke dag je tanden kunnen bleken. Voor een goed resultaat volstaat 4 keer per week.

Wanneer kan ik het beste mijn tanden bleken?
Je kunt het beste je tanden bleken na het tandenpoetsen, ‘s avonds voor het slapen gaan, voor een maximaal effect. Tijdens je nachtrust komen je tanden langdurig niet in aanraking met kleurstoffen.

Belangrijke tip: Na het drinken van frisdrank kun je het beste een uur wachten met je tanden poetsen of bleken. Zo heeft het speeksel in je mond de tijd om de zuren en suikers te neutraliseren.

GEEN RESULTATEN = GELD TERUG GARANTIE

Wij hebben absoluut vertrouwen in het leveren van de beste waterstofperoxide tandenbleekgel navullingen voor het thuis bleken van tanden en mondhygiëne. Dat is waarom we een 100% resultaten- of geld-terug-garantie hebben mochten je tanden niet minimaal 2 tinten witter zijn geworden. In het onwaarschijnlijke geval dat je tanden niet minimaal 2 tinten witter zijn door het gebruik van de waterstofperoxide bleekgel navullingen, zie hieronder.

HOE MAAK IK GEBRUIK VAN DEZE GARANTIE?

Om in aanmerking te komen voor onze geld-terug-garantie, volg eenvoudigweg de onderstaande instructies:

1. Maak een duidelijke foto* van je tanden voordat je onze producten gebruikt.
2. Gebruik onze producten 6 opeenvolgende dagen precies zoals geïnstrueerd in de meegezonden handleiding.
3. Maak elke dag een duidelijke foto* nadat je alle instructies hebt voltooid en zorg ervoor dat de foto’s een duidelijk tijd en datum stempel hebben.
4. Stuur naar [email protected] je bestelnummer en jouw 7 foto’s samen met een foto van de gebruikte producten binnen 30 dagen na ontvangst.
5. Na onze goedkeuring, krijg je een notificatie en kan je de producten retourneren, met uitzondering van de tandenborstel en de tongschraper.

Je hebt 30 dagen vanaf de ontvangen datum om een ​​geld-terug-garantie-aanvraag te verwerken. Vervolgens storten wij binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus de verzendkosten terug op het gewenste rekeningnummer.

Aanvragen die niet aan deze criteria voldoen, worden niet goedgekeurd voor restitutie.

* Zorg ervoor dat u uw voor- en alle 7 andere foto’s in vergelijkbare lichtomstandigheden maakt om nauwkeurige resultaten weer te geven. Alle vóór en na foto’s moeten ook geldige datum- en tijdstempels bevatten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.