GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Tandenbleeksets

Tandenbleekset kopen en benieuwd waar je op moet letten om een goede keuze te maken? Met een set om tanden te bleken haal je alles in huis om daar zelf mee aan de slag te gaan. Dé beste keuze volgens veel wetenschappers en tandartsen. Dankzij een bitje op maat en bleekgel die je efficiënt kunt aanbrengen.

Professionele en beste tandenbleekset

Bestel online de beste tandenbleekset waar je professioneel gebruik van kunt maken. Professioneel en veilig, omdat al onze sets voldoen aan de strenge Europese wet- en regelgeving. 100% veilige sets om jouw tanden te bleken, zodat je daar zonder zorgen mee aan de slag kunt. De minimale leeftijd om je tanden te bleken is 18 jaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Je hebt de keuze uit drie soorten sets om jouw tanden te bleken:

  • Sets met waterstofperoxide
    Een innovatieve tandenbleekset met waterstofperoxide. De favoriete keuze van veel van onze klanten om jouw tanden een stuk witter te maken.
  • Sets met actieve kool
    De natuurlijke keuze met Charcoal. Bleek jouw tanden met een natuurlijk product waar je op een veilige manier gebruik van kunt maken.
  • Luxe sets met LED-bitje
    De luxe keuze dankzij een hoogwaardige bleekgel zonder waterstofperoxide en een uniek en gepatenteerd LED-bitje.

Goedkope tandenbleeksets

Zoek je goedkope tandenbleeksets die je eenvoudig online kunt bestellen? Wij houden de prijzen laag, zodat jij daarvoor niet te veel betaalt. Stralende witte tanden zonder dat je daarvoor dure behandelingen hoeft te ondergaan.

De beste manier om professioneel jouw tanden te bleken, terwijl je daar voordelig thuis mee aan de slag kunt. Bestel online een van de goedkope sets om jouw tanden te bleken. Je kunt er meteen mee starten, zodat jouw tanden snel een aantal tinten witter zijn en je een stralende glimlach kunt laten zien.

Tandenbleekset voor thuis kopen

Een tandenbleekset voor thuis bestellen? Wij doen er natuurlijk een Nederlandstalige handleiding voor je bij. Een set met Nederlandse instructies, waarin je precies kunt lezen hoe je de bleekgel en het bitje kunt gebruiken. En kom je er zelf toch niet helemaal uit? Dan helpen we je daar natuurlijk graag bij, zodat je zelf jouw tanden kunt bleken.

Je kunt online de tandenbleekset kopen die je wilt gebruiken. Of vraag ons om advies, zowel over de sets met waterstofperoxide, met actieve kool (Charcoal) of met een non-waterstofperoxide bleekgel in de set. Stuk voor stuk hoogwaardige keuzes, waarmee je thuis aan de slag kunt. Op advies van veel wetenschappers en tandartsen, die van mening zijn dat je hier thuis beter voor kunt zorgen dan tijdens een enkele behandeling bij de specialist.

Bestel online jouw set om je tanden te bleken. Wij maken de verzending snel voor je in orde, zodat je de tandenbleekset voor thuis snel ontvangt en er direct de eerste keer mee aan de slag kunt.

MENING VAN ANDEREN

“Liever m’n tanden bleken thuis”
Blog van beautyblogger Matte&Shimmer in de rubriek “Getest thuis en zelf je tanden witter maken”

5/5

“Mijn tanden glanzen als nooit tevoren”
Blog van beautyblogger Esmee Lifestyle in de rubriek “Je tanden bleken vanuit huis”

5/5

PRODUCTCATEGORIEEN

WEBWINKEL KEURMERK

Webwinkelkeur TandenBleken-Thuis