GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Tandenbleekset Waterstofperoxide

Oorspronkelijke prijs was: 49.95.Huidige prijs is: 24.95.

TandenBleken-Thuis 100% tevredenheidsgarantie 30 dagen geld-terug-garantie

Tandenbleekset met waterstofperoxide is een geweldige whitening kit voor wittere tanden. Wij geven een 100% tevredenheids garantie. Lees hier waarom die ideaal is voor jou..

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl-300pixelsTot 8 tinten wittere tanden

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl-300pixels100% veilig & makkelijk in gebruik

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl-300pixelsVoor 12-15 behandelingen; meer voor minder

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl-300pixelsHoogwaardige kwaliteit waterstofperoxide bleekgel (0,1%)

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl-300pixelsVoor 23 uur besteld = morgen thuis!

Uitverkocht

SKU TANDENBLEEK-SET-PEROXIDE Categorie

REVIEW TANDENBLEEKSET WATERSTOFPEROXIDE VAN LAURAVDB

9

Beoordeling

9.0/10

Quote

 • Geen gevoelige tanden! 😀 De communicatie en levering waren fijn en geef ik een 9!

Tandenbleekset waterstofperoxide voor wittere tanden kopen

De tandenbleekset waterstofperoxide is een geweldige whitening kit om wittere tanden mee te krijgen. Lees verder waarom..

Wat is een tandenbleekset met waterstofperoxide?

Een tandenbleekset met waterstofperoxide, ook wel een teeth whitening kit genoemd, is een set om wittere tanden mee te krijgen. Je ontvangt een speciale bleek LED-lamp, een op maat te maken bitje en 4 stuks veilige waterstofperoxide bleekgel en tot slot een shadeguide om jouw progressie in wittere tanden bij te houden. Je doet de bleekgel in het op maat gemaakte bitje. Zo gaat er geen bleekgel verloren of komt de bleekgel niet tegen je tandvlees aan. Je zet de bleeklamp aan en wacht 30 minuten. Ondertussen kun je jouw favo serie checken of een boek lezen. Misschien nog een opdracht maken of wat muziek luisteren. Is het echt zo simpel? Ja. Oke, maar wil ik wel wittere tanden? En is het wel veilig?

Veilig je tanden bleken

Onze tandenbleekset waterstofperoxide is 100% veilig. In onze bleekgel zit namelijk maar 0,1% waterstofperoxide. Dit is de maximale toegestane hoeveelheid waterstofperoxide. Deze concentratie is zo laag dat je wél wittere tanden krijgt, maar geen gevoelige tanden. Daarnaast passen onze bitjes na het op maat maken perfect om je tanden. Zo gaat er geen bleekgel verloren en krijg je ook geen last van je tandvlees. Een gezond gebit en frisse, witte tanden. Daarnaast erg betaalbaar. Waarom? Je betaalt niet voor uurloon van de tandarts of dure locaties. Ook geen dure apparatuur. Je betaalt puur voor kwaliteit bij jou thuis. Tot slot voldoet deze set aan de volgende keurmerken:

FDA Registered goedgekeurdCE goedgekeurd keurmerk logoCNPN cosmetic product notification portal keurmerk logo

Tanden bleken met peroxide werkt het? 

Tanden Bleken Thuis heeft voor jou de werking van waterstofperoxide duidelijk gemaakt. De waterstofperoxide (0,1%) in onze bleekgel gaat een chemische reactie aan. Daardoor verdwijnen verkleuringen op  je tanden. Zo krijg je wittere tanden en een verbeterde mondhygiëne!

Wetenschappers zeggen heel duidelijk dat “thuis uw tanden bleken het beste is”

Veel wetenschappers zeggen dat je het beste thuis je tanden kunt bleken. Zo kun je thuis wittere tanden krijgen met onze teeth whitening kit. Daarnaast zijn de op maat gemaakte bitjes superhandig. Check hieronder nog meer voordelen van onze tandenbleekset waterstofperoxide.

Je wilt wittere tanden

Aan het eind van de dag kijk je in de spiegel en je bent niet blij. Je bent niet tevreden over de kleur van je tanden. Je zou ze graag wat witter zien. Maar hoe? Je houdt te veel van je bak koffie en/of thee en die lekkere lunch wil je ook niet overslaan. Of dat wijntje in het weekend. Lastig, want in deze en veel andere producten zitten veel kleurstoffen. Deze kleurstoffen maken je tanden geel. Het is dus bijna onmogelijk om witte tanden te houden in onze maatschappij. Gelukkig biedt Tanden Bleken Thuis jou een oplossing. Betaalbaar, effectief & veilig.

Tandenbleekset waterstofperoxide ervaringen van TandenBleken-Thuis.nl

Hoe werkt de tandenbleekset waterstofperoxide?

Wij snappen dat je graag wilt weten wat er in de tandenbleekset waterstofperoxide zit. Daarom hieronder de ingrediëntenlijst.

De ingrediënten in deze waterstofperoxide (0,1%) tandenbleekset

In deze set zitten de volgende ingrediënten: Deionized Water, Propylene Glycol, Glycerol, Carbomer, Carboxymethyl, Polyvinylpyrrolidone, Triethanolamine, Menthol, Carbamide Peroxide

De werkzame stoffen in deze peroxide (0,1%) bleekset

 • Deionized watergezuiverd water zonder ionen zodat je maximaal bleekeffect bereikt
 • Glycerol – hydrateert je gebit en zorgt ervoor dat bacteriën en vuil niet op je tanden terecht komen
 • Carbamide Peroxide (0,1%) – carbamide peroxide heeft een sterk blekende werking op het tandglazuur 

De voordelen van de tandenbleekset waterstofperoxide

 • De tandenbleekset waterstofperoxide verwijdert hardnekkige tandverkleuringen. Zo worden je tanden tot wel 8 tinten witter!
 • Onze teeth whitening kit geeft snel resultaat. Binnen 3 behandelingen zijn je tanden witter.
 • De bleekgel is 100% veilig en effectief met 0,1% hydrogen peroxide voor je tanden. Daardoor heb jij geen last van bijwerkingen.
 • Op maat gemaakte bitjes. Zo gaat er geen bleekgel verloren & is het goed voor je tandvlees.
 • 12-15 behandelingen. Zo kun je een aantal weken je tanden bleken.
 • Onze teeth whitening kit met peroxide is veel goedkoper dan een behandeling bij een tandarts. Daardoor kun jij wittere tanden krijgen en toch blijven lachen.
 • Als je veel koffie of thee drinkt en/of rookt kun je sneller gele tanden krijgen. Daardoor kan onze tandenbleekset waterstofperoxide effectiever zijn.
 • Bleekgel bevat zuivere mineralen: goed voor de gezondheid van je gebit.
 • Bovendien kun je onze teeth whitening kit perfect combineren met onze whitening pen. Daardoor kun je de terugloop verminderen en je witte tanden behouden!

De conclusie over de tandenbleekset 

De tandenbleekset waterstofperoxide is een geweldig product. Geen wachtrijen of hoge rekeningen. Doordat de bleekgel hydrogen peroxide voor tanden bevat is het blekende effect sterk, maar wel van iets kortere duur. Daarom is deze set ideaal als je regelmatig rookt of regelmatig thee/koffie/wijn drinkt. Je kunt je tanden bleken waar en wanneer je wilt. Je kunt de kleur bijhouden met een superhandige shadeguide. Betaalbaar, effectief & veilig. Bij ons kun je veilig hydrogen peroxide kopen voor je tanden. Wij hebben ook andere sets waardoor je je tanden kunt bleken zonder peroxide. Je kunt zelfs losse bleekgel bestellen. Wij vinden dat jij een wittere glimlach verdient. Niet alleen een boost voor je zelfvertrouwen. Ook nog eens een beter visitekaartje en een frissere look. Daarnaast leveren wij een duidelijke, Nederlandstalige handleiding bij onze set. Voor je laatste vragen staat onze klantenservice voor je klaar. Onze Facebookpagina heeft daarom al duizenden. volgers en trouwe fans. Ook handig voor de laatste nieuwtjes. Duizenden klanten hebben wij al gelukkig gemaakt met wittere tanden.

Bestel vandaag nog onze tandenbleekset waterstofperoxide!

REVIEW TANDENBLEEKSET WATERSTOFPEROXIDE VAN LAURAVDB

9

Beoordeling

9.0/10

Quote

 • Geen gevoelige tanden! 😀 De communicatie en levering waren fijn en geef ik een 9!

HANDLEIDING TANDENBLEEKSET WATERSTOFPEROXIDE

Geweldige keuze om met de tandenbleekset waterstofperoxide je tanden witter te maken! Duizenden tevreden klanten in Nederland gingen je voor. We horen vaak van klanten dat ze positief verrast zijn over hoe makkelijk en snel ze wittere tanden krijgen. Hieronder vind je een handleiding met 7 simpele stappen om dit product op veilige wijze te kunnen gebruiken en tegelijkertijd maximaal resultaat te behalen.

Voordat je kan beginnen met het bleken van de tanden, dien je eerst je tanden te poetsen. Doe dit 2 minuten, met rustige circulaire bewegingen. Voor iedere bleeksessie spoel je de bitjes even af onder een lauwwarme kraan. Tot slot raden we aan om via de meegeleverde shadeguide de kleur van je tanden te checken voor het bleken. Op deze manier kun je goed bijhouden hoeveel tinten witter je tanden zijn geworden!

Stap 1: Een voordeel van deze set is dat je de bitjes die meegeleverd zijn op maat kunt maken. Haal de bitjes uit de verpakking en breng een ruime hoeveelheid water (0,5L-1L) aan de kook. Doe dit vervolgens in een kommetje. Doe hier een kleine hoeveelheid koud water bij (twee eetlepels) en laat het even 5 minuten staan.

Stap 2: Dompel de bitjes in het warme water gedurende 30 seconden. Zorg ervoor dat de bitjes niet te heet zijn. Je kunt de bitjes nu uit het kommetje halen. Druk de bitjes stevig tegen de tanden aan. Vervolgens dien je je mond te sluiten en alle lucht te verwijderen tussen het bitje en de tanden door goed te zuigen. Doe dit gedurende 1 minuut. Zo kun je het bitje goed op maat maken en sluit deze optimaal aan op je tanden. Haal de bitjes uit de mond en houd deze onder de koude kraan gedurende 20 seconden. Je hebt nu bitjes op maat. Als er nog lipjes zitten op de bitjes, kun je deze er nog vanaf knippen.

Tandenbleekset hoe te gebruiken handleiding plastic verwijderen bleeklamp en bitjeStap 3: Draai het batterijklepje open van de LED-lamp. Tussen de twee batterijen zit een plastic laagje. Het plastic laagje kun je verwijderen, deze zorgt er namelijk voor dat de batterijen niet leeg lopen tijdens transport. Doe nu de batterijen er weer in.

Tandenbleekset hoe te gebruiken handleiding bleekgel verdelenStap 4: Vul de op maat gemaakte bitjes met de bijgeleverde bleekgel. Focus je vooral op de voorzijde van het bitje, dit is namelijk het aangezicht van je gebit. Probeer ongeveer 1 ml per sessie te verdelen over de onderkant en de bovenkant van het bitje.

Stap 5: Als de waterstofperoxide gel verspreid is over de bitjes kun je de bitjes in je mond doen. Druk de bitjes nog even voorzichtig aan zodat je zeker weet dat ze goed zitten en de gel in aanraking is met je tanden. Pak het LED-apparaat en neem deze in de mond. Sluit je lippen er goed omheen. Schakel vervolgens de LED-lamp in om de werking van de bleekgel te activeren.

Stap 6: Na 15 minuten zit de sessie erop. Je kunt tijdens deze sessie gewoon tv-kijken of een boek lezen, ideaal. Het wordt niet aangeraden om zware fysieke activiteiten te doen tijdens het tanden bleken. Denk bijvoorbeeld aan sporten of zware dingen tillen. Na 15 minuten kan je de LED-lamp uitschakelen en de bitjes uitdoen.

Tandenbleekset hoe te gebruiken handleiding bitje afspoelenStap 7: De bleeksessie zit erop, je kunt het proces dagelijks herhalen tot je de gewenste kleur bereikt. Je kan nu de bitjes afspoelen met lauw warm kraanwater. Bewaar de bleeklamp, waterstofperoxide bleekgel navullingen en de bitjes op een koele, donkere en droge plek. De bleekgel blijft 18 maanden na het openen van de verpakking houdbaar.

Tandenbleekset hoe te gebruiken handleiding shadeguide

De resultaten omtrent de kleur van je tanden kun je bijhouden met de meegeleverde shadeguide. Bekijk de voortgang en laat je verrassen!

Tandenbleekset hoe te gebruiken handleiding voor wittere tanden

Wanneer kun je resultaten verwachten?

De meeste mensen zien al na 3 behandelingen een verschil. Bijna alle mensen zien na twee weken dat zij duidelijk wittere tanden hebben.

Veelgestelde vragen

Mag ik roken na het tanden bleken?
Wij adviseren je om de eerste 4 uur na het tanden bleken niet te roken voor een optimaal resultaat.

Wat kan ik eten en drinken na tanden bleken?
Vermijd koffie, zwarte thee, wijn en producten met veel kleurstoffen gedurende 24 uur na het tanden bleken voor een optimaal resultaat. Sauzen als ketchup en bewerkte producten bevatten veel kleurstoffen. Producten met witte kleurstoffen als melk, witlof, bloemkool zijn goed om te nuttigen. Drink alleen maar water in de eerste 4 uur na het tanden bleken.

Hoe vaak mag ik tanden bleken?
Onze producten zijn 100% veilig en volledig goedgekeurd volgens FDA en CE. Daarom zou je elke dag je tanden kunnen bleken. Voor een goed resultaat volstaat 4 keer per week.

Wanneer kan ik het beste mijn tanden bleken?
Je kunt het beste je tanden bleken na het tandenpoetsen, ‘s avonds voor het slapen gaan, voor een maximaal effect. Tijdens je nachtrust komen je tanden langdurig niet in aanraking met kleurstoffen.

Belangrijke tip: Na het drinken van frisdrank kun je het beste een uur wachten met je tanden poetsen of bleken. Zo heeft het speeksel in je mond de tijd om de zuren en suikers te neutraliseren.

REVIEW TANDENBLEEKSET WATERSTOFPEROXIDE VAN LAURAVDB

9

Beoordeling

9.0/10

Quote

 • Geen gevoelige tanden! 😀 De communicatie en levering waren fijn en geef ik een 9!

GEEN RESULTAAT = GELD TERUG GARANTIE

Duizenden tevreden klanten gingen je voor. Hierdoor hebben wij absoluut vertrouwen in het leveren van de beste tandenbleekset waterstofperoxide voor het thuis bleken van je tanden. Dat is waarom we een 100% resultaten- of geld-terug-garantie hebben mochten je tanden niet minimaal 2 tinten witter zijn geworden. In het onwaarschijnlijke geval dat je tanden niet minimaal 2 tinten witter zijn door het gebruik van de tandenbleekset met waterstofperoxide, zie hieronder.

HOE MAAK IK GEBRUIK VAN DEZE GARANTIE?

Om in aanmerking te komen voor onze geld-terug-garantie, volg eenvoudigweg de onderstaande instructies:

1. Maak een duidelijke foto* van je tanden voordat je onze producten gebruikt.
2. Gebruik onze producten 6 opeenvolgende dagen precies zoals geïnstrueerd in de meegezonden handleiding.
3. Maak elke dag een duidelijke foto* nadat je alle instructies hebt voltooid en zorg ervoor dat de foto’s een duidelijk tijd en datum stempel hebben.
4. Stuur naar [email protected] je bestelnummer en jouw 7 foto’s samen met een foto van de gebruikte producten binnen 30 dagen na ontvangst.
5. Na onze goedkeuring, krijg je een notificatie en kan je de producten retourneren, met uitzondering van de tandenborstel en de tongschraper.

Je hebt 30 dagen vanaf de ontvangen datum om een ​​geld-terug-garantie-aanvraag te verwerken. Vervolgens storten wij binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag minus de verzendkosten terug op het gewenste rekeningnummer.

Aanvragen die niet aan deze criteria voldoen, worden niet goedgekeurd voor restitutie.

* Zorg ervoor dat u uw voor- en alle 7 andere foto’s in vergelijkbare lichtomstandigheden maakt om nauwkeurige resultaten weer te geven. Alle vóór en na foto’s moeten ook geldige datum- en tijdstempels bevatten.

Beoordelingen

 1. Girls Things

  Beoordeling

  8

  Mijn tanden zijn zeker iets witter. Na de behandeling hoef ik ook geen witte tanden lach als Alex van Temption Island (serieus, zijn tanden zijn gewoon té wit! Haha). Maar een stukje witter vind ik wel mooi. Vooral mijn twee bovenste voortanden zijn witter. Daar komt het lampje natuurlijk ook het meest tegenaan. Het verschil is dus niet al te groot, maar het heeft wel iets gewerkt.
  girls-things review tandenbleekset waterstofperoxide

 2. Rachelle L.

  Beoordeling

  8

  de set werkt goed en het was een leuke collab. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen, echt top

 3. Lisa van Z.

  Beoordeling

  9

  De set kan je makkelijk overal mee naartoe nemen. Mijn tanden werden er niet gevoelig van en ze kregen een mooie witte kleur!
  Lisa van Z. review tandenbleekset waterstofperoxide

 4. Aiichs.s_

  Beoordeling

  9

  Deze set werkt snel en goed. Ben er super tevreden mee en goed resultaat! Ik vind het zeker een 9 waard!
  Ayse van G. review tandenbleekset waterstofperoxide

 5. Mariska van E.

  Beoordeling

  9

 6. Omar Ig

  Beoordeling

  8

 7. charissa m.

  Beoordeling

  8

  Charissa M. review tandenbleekset waterstofperoxide

 8. Kyara S.

  Beoordeling

  9

  Kyara S. review tandenbleekset waterstofperoxide

 9. Lisa M.

  Beoordeling

  8

  the best make up is a great smile!

 10. Lisa W.

  Beoordeling

  9

  super tevreden met het eindresultaat 😀

 11. Jack

  Beoordeling

  10

  krachtige bleekgel en mijn tanden deden geen zeer na afloop

 12. Evelien Lammens

  Beoordeling

  9

 13. Anke Lauwers

  Beoordeling

  9

 14. Iman Grar

  Beoordeling

  10

 15. DeesvKroes

  Beoordeling

  9

  Een van de weinige sets met peroxide .. M’n tanden waren niet gevoelig of iets … 😀

 16. Lauvd_B

  Beoordeling

  9

  Geen gevoelige tanden! 😀 De service en leveren waren ook fijn, deze geef ik een 9!
  review Lauravdb tandenbleekset waterstofperoxide

 17. Blessing.lis

  Beoordeling

  10

 18. Kelly H.

  Beoordeling

  10

  Niemand vraagt mij ooit hoe ik mijn tanden wit hou op vakantie.. met deze set! Het werkt en ik kreeg geen gevoelige tanden… echt een aanrader!
  review Kelly H. tandenbleekset waterstofperoxide

 19. JohnV

  Beoordeling

  10

 20. TessKO

  Beoordeling

  10

  Net gestopt met roken, ideaal !

 21. Rick

  Beoordeling

  8

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.