GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Tandenborstels

Tandenborstel kopen en benieuwd waar je allemaal op moet letten? Wij hebben een breed assortiment aan borstels om er zelf mee aan de slag te gaan. Maar wat is dé beste keuze voor jou om je tanden te poetsen? Er blijkt uit recent onderzoek dat er een verschil zit tussen een bamboe tandenborstel en een elektrische tandenborstel.

Bamboe tandenborstels

De bamboe tandenborstel beschikt over een trendy design en nauwkeurige borstelhaartjes. De zachte borstelhaartjes zijn ideaal om te combineren met een natuurlijke tandenbleker, zoals activated charcoal. De ragfijne haartjes verdelen de tandpasta of de activated charcoal over de tanden.

Voordelen van bamboe tandenborstel

De bamboe tandenborstel heeft een aantal voordelen. De handmatige tandenborstel is geschikt als je gevoelige tanden krijgt van een elektrische tandenborstel. Zo krijg je er niet snel gevoelige tanden van. Daarnaast heeft de bamboe borstel een betaalbare prijs. Ook hoef je de bamboe tandenborstel nergens op te laden. Sommige mensen vinden het niet fijn om plastic in de mond te hebben. Voor het gebruik van activated charcoal is de bamboe tandenborstel het meest geschikt. De bamboe borstel heeft een hip en trendy design en past goed in de badkamer. Bamboe is ideaal voor vochtige omstandigheden. Daarom gaat de bamboe tandenborstel lang mee!

Nadelen van bamboe tandenborstel

De bamboe tandenborstel heeft een aantal nadelen. Zo moet je zelf je tanden poetsen. Hierdoor kun je focus verliezen tijdens het tanden poetsen. Uit een recent onderzoek blijkt dat het poetsen van je tanden met een elektrische tandenborstel nauwkeuriger gaat.

Automatische & elektrische tandenborstels

De automatische, elektrische borstels hebben een aantal voor en nadelen. Wij hebben ze hieronder overzichtelijk voor je gemaakt.

Voordelen automatische, elektrische tandenborstel

De elektrische tandenborstel heeft een aantal voordelen. De elektrische borstel is geschikt als je makkelijk en snel tandplak wilt verwijderen. Zo blijkt uit onderzoek dat je meer tandplak kunt verwijderen met een goede elektrische tandenborstel. Daarnaast gaat de beweging ook automatisch en kun je je goed focussen op je tanden reinigen.

Een bijkomend voordeel is dat je de borstelhaartjes langdurig niet hoeft te vervangen. Je kunt de bitjes schoon spoelen. Zo krijg je gemakkelijk en snel schonere tanden. En dat allemaal automatisch.

Nadelen van automatisch, elektrische tandenborstel

De automatische, elektrische tandenborstel heeft een aantal nadelen. Zo moet je de tandenborstel af en toe opladen. Misschien vind je het fijn om de borstel overal mee naartoe te kunnen nemen. Je zult altijd met een USB poort de tandenborstel op moeten kunnen laden.
Daarnaast vind je het misschien fijn om zelf je tanden te poetsen. Daarnaast is de automatische, elektrische tandenborstel niet geschikt voor activated charcoal. Tot slot werkt de automatische tandenborstel het beste in combinatie met de foam tandpasta. Het is dus handig deze erbij te kopen. Dit kun je als nadeel zien.

De beste tandenborstel kopen

Samenvattend heb je zo een goed overzicht welke tandenborstel je het beste kunt kopen. Onze tandenborstels zijn getest en voorzien van de laatste technologie. De Nederlandstalige handleidingen bij de producten beantwoorden jouw laatste vragen hoe je het beste je tanden kunt poetsen. Als je er echt niet uitkomt, staat onze klantenservice altijd voor je klaar.

Bestel online jouw tandenborstel om je tanden te poetsen. Wij maken de verzending snel voor je in orde, zodat je de tandenborstel snel ontvangt en gelijk je tanden kunt poetsen.

MENING VAN ANDEREN

“Liever m’n tanden bleken thuis”
Blog van beautyblogger Matte&Shimmer in de rubriek “Getest thuis en zelf je tanden witter maken”

5/5

“Mijn tanden glanzen als nooit tevoren”
Blog van beautyblogger Esmee Lifestyle in de rubriek “Je tanden bleken vanuit huis”

5/5

PRODUCTCATEGORIEEN

WEBWINKEL KEURMERK

Webwinkelkeur TandenBleken-Thuis