GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Elektrische Gebitsverzorging Pakket

279.85

Het Elektrische Gebitsverzorging Pakket met unieke Fleeck formule is een perfecte set om je tanden te verzorgen om zo de natuurlijke witte kleur van je tanden te laten stralen. Check hieronder waarom deze kit ideaal is voor jou…

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlVerzorg je gebit en tandvlees

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlVoor natuurlijk witte tanden

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl

Fleeck Formule: hoogwaardige kwaliteit

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlProfessioneel samengesteld

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlVoor 23 uur besteld = morgen thuis!

Op voorraad

SKU FEOCP10 Categorieën , ,

Ontdek het elektrische gebitsverzorging pakket! De producten in dit pakket bieden de perfecte basis voor de juiste mondverzorging. Volledig elektrisch, veilig en goedgekeurd volgens het FDA en CE. Til jouw poetsroutine naar een nog hoger niveau met het elektrische gebitsverzorging pakket!

  • De nieuwste ultrasone technologie
  • Verschillende snelheden voor schone tanden
  • Voor 23 uur besteld = morgen in huis

Ben je benieuwd wat je kunt doen om je gebit goed schoon te houden? Dit pakket bevat de nieuwste sonische technologie om jouw gebit te poetsen. De sonische tandenborstel, waterflosser en tanden reiniger gaan jou helpen jouw gebit gemakkelijk en snel te poetsen.

Aanbieding elektrische tandenborstel en gebitsverzorging voor schone tanden

De producten in het elektrische gebitsverzorging pakket helpen jouw je gebit professioneel te verzorgen. Daarnaast helpt het jou om snel en gemakkelijk alle ruimtes van je gebit schoon te houden door je tanden te flossen met water.

Wat zit er in het pakket?

  • Sonische elektrische tandenborstel
  • Waterflosser
  • Tandsteen verwijderaar

Gebitsverzorging set gebruiken

Poets je tanden 2 minuten met de sonische tandenborstel. Tandsteen kan zich ook tussen de tanden ophopen. Dit is moeilijk te bereiken. Met de tandsteenverwijderaar kunt je moeiteloos tandsteen tussen de tanden wegpoetsen. Reinig vervolgens met de waterflosser de ruimtes tussen de tanden om ervoor te zorgen dat er geen voedselresten of verkleuringen tussen de tanden zitten. Ben je klaar met al deze stappen? Dan heb je een natuurlijk schoon gebit!

Sonische elektrische tandenborstel voor schone tanden

Met welke elektrische tandenborstel poets je je tanden het beste? Wij hebben in de zoektocht naar de beste elektrische tandenborstels verschillende (sonisch) elektrische tandenborstels uitgebreid getest. Met dit pakket kies je gemakkelijk een goede tool om thuis gemakkelijk je tanden te poetsen. Je kunt de specificaties zelf gemakkelijk online vergelijken. Of lees een blog over de beste elektrische tandenborstel.

Waterflosser om de ruimtes tussen je tanden schoon te houden

Met welke elektrische flosser kun je het beste je tanden flossen? Wij hebben in de zoektocht naar de beste waterflosser verschillende elektrische flossers uitgebreid getest. Met dit pakket kies je gemakkelijk een goede tool om thuis gemakkelijk tussen de tanden reinigen. Je kunt de specificaties zelf gemakkelijk online vergelijken.

Tandsteen verwijderaar om tandsteen thuis te verwijderen

Met welke tandsteen verwijderaar kun je het beste tandsteen op de tanden verwijderen? Wij hebben in de zoektocht naar de beste tandenreiniger verschillende tandsteen verwijderaars uitgebreid getest. Met dit pakket kies je gemakkelijk een goede tool om thuis gemakkelijk tandsteen te verwijderen. Je kunt de specificaties zelf gemakkelijk online vergelijken.

Handleiding witte tanden pakket

Bekijk de handleiding per product

  • Sonische elektrische tandenborstel
  • Waterflosser
  • Tandsteen verwijderaar