GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Tandenpolijster

6.00

De tandenpolijster is ideaal als je zelf tandsteen wilt verwijderen, een frisse adem en witte tanden wilt. Bekijk hieronder waarom dat zo is.

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlVerwijdert tandsteen voor extra bescherming van je tandvlees

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlKlein & handig overal mee naartoe te nemen

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlDraagt bij aan een frissere adem

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl100% veilig & goed voor je gebitsgezondheid

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlVoor 23 uur besteld = morgen thuis!

Op voorraad

SKU TANDENBLEEK-POLIJSTER-PD Categorie Tag

Tandenpolijster voor een frisser gebit

Tandenpolijster gezocht? Je kunt jouw tanden polijsten om tandsteen te verwijderen en meteen voor een frisse adem te zorgen. Met een polijster voor je tanden kun je die nauwkeurig schoonmaken. Om verkalkt en hard tandplak te verwijderen, bijvoorbeeld van thee, koffie, frisdrank, roken en veel voedingsmiddelen.

Zodra zich tandsteen in je mond vormt lukt het niet meer om dat weg te halen met een tandenborstel. Je kunt kiezen voor een dure behandeling bij de tandarts of de mondhygiënist, maar het is net zo makkelijk om onze tandenpolijster te gebruiken. Dé manier om jouw tanden te polijsten, waardoor je geen last meer hebt van tandsteen. Je voorkomt ontstekingen en gele tanden, voor een stralende glimlach met een gezond gebit.

Zelf tanden polijsten

Wil jij zelf tanden polijsten? Het is één van de voordelen van onze polijster. Je kunt jouw tanden polijsten om thuis tandsteen te verwijderen. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor je ope en rij:

  • Geen lelijke witte vlekken meer
  • Wittere, egalere en mooiere tanden
  • Nauwkeurige polijster en makkelijk mee te nemen
  • Gezonder tandvlees door tandsteen te verwijderen
  • Zelf jouw tanden polijsten: geen wachttijden meer

Jouw tanden polijsten door thuis gebruik te maken van onze polijster? Uiteraard is het product 100% veilig en netjes getest volgens de strenge Europese wet- en regelgeving. Je kunt daar veilig gebruik van maken. Voorkom hoge rekeningen bij de tandarts of mondhygiënist, door jouw tanden gewoon zelf te polijsten.

Tanden polijsten voor en na resultaten

Benieuwd naar de resultaten? De ervaringen van onze klanten die hun tanden polijsten ‘voor en na’ spreken voor zich. Zij hebben wittere, mooiere en bovendien meer egale tanden. Voor een stralende glimlach zonder lelijke witte vlekken. En met gezonder tandvlees, omdat je geen last meer hebt van tandsteen.

Het polijsten van tanden is belangrijk zodra je last hebt van tandsteen. Het gaat om tandplak dat is verkalkt en hard is geworden, waardoor je dat met een tandenborstel niet meer kunt verwijderen. Met onze tandenpolijster zorg je er zelf voor dat je jouw mond zo goed mogelijk kunt verzorgen.

De ‘voor en na’-resultaten van het tandenpolijsten laten goed zien hoe je wit tandsteen kunt verwijderen. En hoe je gele vlekken voorkomt, omdat jouw tanden witter, egaler en mooier worden. Je kunt jouw tanden netjes en nauwkeurig polijsten, zonder dat je daarvoor naar de tandarts of mondhygiënist hoeft.

Beste tandenpolijster kopen

Wil je de beste tandenpolijster kopen? Kies voor een 100% veilig product waarmee je heel nauwkeurig tandsteen kunt verwijderen. Net als de tandarts of mondhygiënist, maar dan zonder wachttijd en een hoge rekening.

Je kunt een tandenpolijster kopen die net als onze activated charcoal en andere producten volledig veilig is. Netjes getest volgens de strenge Europese wet- en regelgeving, om je daar geen zorgen over te hoeven maken. Gebruik naast de beste tandenpolijster onze charcoal tandpasta en de andere producten voor mooie witte tanden, zodat je anderen een stralende glimlach kunt laten zien.

HANDLEIDING TANDENPOLIJSTER

Geweldige keuze om met de tandenpolijster je mondhygiëne te verbeteren! Duizenden tevreden klanten in Nederland gingen je voor. We horen vaak van klanten dat ze positief verrast zijn over hoe makkelijk en snel ze een frisser gebit krijgen. Hieronder vind je een handleiding met 3 simpele stappen om dit product op veilige wijze te kunnen gebruiken en tegelijkertijd maximaal resultaat te behalen.

Voordat je je tanden gaat polijsten, is het handig om eerst je tanden te poetsen. Doe dit gedurende 2 minuten lang, met rustige, circulaire bewegingen. Haal vervolgens de tandenpolijster uit de verpakking.

Stap 1: Kijk goed in de spiegel waar en nog overgebleven tandplak zit.

Stap 2: Breng de tandenpolijster voorzichtig in de mond. Met het uiteinde van de tandenpolijster kun je voorzichtig tandplak verwijderen. Doe dit met rustige bewegingen die heen en weer gaan. Je moet niet hard drukken. Bekijk ook goed de ruimte achter je tanden en waar je tanden overgaan in tandvlees. Dit zijn je tandhalzen. Hier zit het meeste tandplak.

Stap 3: Spoel even goed na met (mond)water.

Veelgestelde vragen

Wanneer gebruik ik de tongschraper?
Je kan de tandenpolijster `s ochtends en `s avonds gebruiken. Doe dit na het tandenpoetsen. Je kunt je tanden ook goed polijsten na het tanden poetsen, voor het tanden bleken. Zo komen er minder vieze deeltjes op je tanden tijdens het tanden bleken.

Beoordelingen

  1. Wouter

    Werkt perfect. Had wat bruine vlekken van roken/koffie en na 1 keer polijsten met deze polijster zijn deze helemaal verdwenen. Aanrader!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.