GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Navulling Tandpasta Tabletten Zonder Fluoride Charcoal

6.95

Zijn jouw tandpasta tabletten op en ben je op zoek naar een refill? Deze handige navulling voor jouw tandpasta tabletten zonder fluoride charcoal is precies wat jij nodig hebt als je natuurlijk witte tanden wilt! Hét alternatief voor tandpasta in tubes. Met de charcoal tandpasta tabletten poets je je gebit op een natuurlijke wijze schoon!

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlMet natuurlijk charcoal voor wittere tanden

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl62 tabletten = 1 maand lang tanden poetsen

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlZonder fluoride, met hydroxyapatiet

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlNatuurlijke ingrediënten 

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlVoor 23 uur besteld = morgen thuis!

Op voorraad

SKU FRTTFFC10 Categorieën , ,

Navulling tandpasta tabletten zonder fluoride charcoal kopen? Deze tabs dragen bij aan de gezondheid van jouw gebit en de actieve kool draagt daarnaast bij aan natuurlijk witte tanden!

Zwarte charcoal tandpasta tabletten bijvullen?

Zijn jouw tabletten op of ben je op zoek naar een navulling voor jouw favoriete tandpasta tabletten? Deze verpakking bevat 62 tabletten waarmee jij een maand lang 2 maal daags jouw tanden kunt poetsen. De charcoal tabs van Fleeck bevatten natuurlijk houtskool. Dit zorgt voor een zwarte tandpasta kleur. Het actieve ingrediënt heeft een ontgiftende en reinigende werking en verwijderd tijdens het poetsen verkleuringen van de tanden. De afsluitbare verpakking is tevens handig voor onderweg.

Navulling Tandpasta Tabletten Zonder Fluoride Charcoal

De houtskool in deze navulling tandpasta tabletten zonder fluoride charcoal is gemaakt van actieve kool. Het wordt ook wel activated charcoal of activated carbon genoemd. Dit heeft een polijstende, ontgiftende en reinigende werking. Door de aanslag van de tanden te verwijderen, komt de natuurlijke witte kleur van de tanden beter naar voren.

Tandpasta zonder fluoride met Hydroxyapatiet

Om jouw tanden te beschermen bevat deze tabletten navulling van fluoridevrije tandpasta met hydroxyapatiet, HAp. Dit is tevens het hoofdbestanddeel van glazuur. Het heeft een re-mineraliserende werking en is effectief tegen gevoelige tanden en tandsteen. Daarnaast zorgt het voor een gladdere tanden doordat het minuscuul kleine scheurtjes in het tandglazuur opvult. Het is tevens een natuurlijke tandenbleker en voorkomt nieuwe tandverkleuringen zonder fluoride.

Tandpasta tabletten voor Natuurlijk witte tanden

Ben je op zoek naar de beste fluoridevrije tandpasta voor witte tanden? De charcoal tabletten van Fleeck verwijderen tandverkleuring. De toegevoegde natuurlijke houtskool geeft de tandpasta een zwarte kleur en heeft een licht schurend effect. Hiermee zorgt het ervoor dat de gele en bruine verkleuringen van de tanden worden verwijderd.

Navulverpakking Tandpasta Tabletten Zonder Fluoride Charcoal kopen

Koop vandaag nog jouw navulling tandpasta tabletten zonder Fluoride charcoal om jouw natuurlijk poetsroutine te starten. Tandpasta tabletten bestrijden een slechte adem, plak op de tanden en gele tanden.

Hoe werkt een tandpasta tablet?

1 : Neem een tablet en kauw deze door
2 : Poets je tanden voor 2 minuten met een (bamboe) tandenborstel
3 : Geniet van een schoon en fris gebit!

De voordelen van tandpasta tabletten:

  • Zonder fluoride met charcoal
  • Handig om mee te nemen
  • Vegan en dierproefvrij
  • Duurzaam
  • Natuurlijke ingrediënten

De verpakking bevat:

  • 62 tandpasta tabletten – 1 maand lang poetsen
  • Refill blik – bewaardoos voor jou tandpasta tabletten

Het gebruik van de tandpasta tabletten van Fleeck is zeer eenvoudig. In de volgende 5 stappen leggen we je uit hoe je dit product op een veilige wijze kunt gebruiken en maximaal resultaat kunt behalen.

Stap 1: Neem een tablet en kauw deze door.

Stap 2: Poets je tanden met een (bamboe) tandenborstel zoals je gewend bent, voor 2 minuten.

Stap 3: Na de 2 minuten poetsen kun je de tandpasta uitspugen.

Stap 4: Spoel de (bamboe) tandenborstel af met water.

Stap 5: Geniet van een schoon en fris gebit!

Belangrijke tip:  Slik het tablet niet door. Om de levensduur van de tandpasta tabletten te verhogen, raden we aan deze te bewaren op een droge plaats.