GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Tandpasta Tabletten Hotelverpakking

5.95

Duurzaam je tanden poetsen? Poets je tanden op reis met deze handige tandpasta tabletten hotelverpakking. Deze bevat 4 natuurlijke tandpasta tabletten en een bamboe tandenborstel met 10.000+ borstelharen.

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nl

Bamboe tandenborstel & 4 Tandpasta tabletten

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlGemakkelijk om mee te nemen op reis

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlBevat fluoride, aangeraden door tandartsen

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlHandige hotelverpakking

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlVoor 23 uur besteld = morgen thuis!

Op voorraad

SKU FTTHP10 Categorieën , ,

Weekend weg, kamperen of op vakantie? Deze handige tandpasta tabletten hotelverpakking is de must have voor de avontuurlijke reiniger! Poest je tanden thuis of onderweg met de 4 tandpasta tabletten en bamboe tandenborstel met ultrafijne borstelharen.

Tandpasta Tabletten Hotelverpakking Gebruiken

Wil je de tandpasta tabletten hotelverpakking gebruiken? Deze verpakking bevat 2 aparte zakjes. De tabletten en bamboe tandenborstel zijn apart verpakt. Je neemt deze 2 in 1 verpakking daarnaast gemakkelijk mee op reis en deze tandpasta mag gewoon mee in de handbagage. Je kunt je tanden poesten zoals je gewend bent. Het handige aan deze hotelverpakking is dat je niet meer je tandpasta of tandenborstel hoeft te vergeten. Doordat de kit beiden bevat. Hierdoor zit je nooit meer zonder tandpasta je tanden te poetsen. Voldoende voor 4 keer je tanden poetsen, zo neem je de tabletten gemakkelijk mee op reis!

Poets je tanden met deze reistandenborstel set

Het handige aan deze hotelverpakking is dat je niet meer je tandpasta of tandenborstel hoeft te vergeten. Doordat de kit beiden bevat. Hierdoor zit je nooit meer zonder tandpasta je tanden te poetsen. Voldoende voor 4 keer je tanden poetsen, zo neem je de tabletten gemakkelijk mee op reis!

Tandpasta Tabletten Hotelverpakking voor onderweg

De tandpasta tabletten in deze hotelverpakking bieden een alternatief voor gewone tandpasta in tubes. De tabletten bevatten natuurlijke ingrediënten en zorgen voor schone tanden. De tabletten in deze hotelverpakking bevatten fluoride om jouw gebit te beschermen. Je kunt deze kit gewoon meenemen in de handbagage doordat de tabletten geen vloeistoffen bevatten, dit in tegenstelling tot grote tubes tandpasta.

Tandpasta tabletten met een bamboe tandenborstel kopen?

Deze handige hotel verpakking bevat 4 tandpasta tabletten en een bamboe tandenborstel met ultrafijne borstelharen. Hiermee kun je gemakkelijk op reis je tanden poetsen. Daarnaast is het het ideale duurzame geschenk voor de avontuurlijke reisliefhebbers. Deze handige set met tandpasta en een tandenborstel is de perfect kit voor een natuurlijke poetsroutine voor onderweg. De verpakking is speciaal ontworpen om jouw mondverzorgingsproducten te beschermen tegen vocht. Hierdoor kun je verantwoord je tanden poetsen!

De voordelen van een Tandpasta Tabletten Hotelverpakking:

  • Handig voor op reis
  • Bamboe tandenborstel van natuurlijk bamboehout 
  • Vegan en dierproefvrij

De verpakking bevat:

  • 1 x Tandpasta Tabletten Hotelverpakking (Bamboe tandenborstel + 4 tandpasta tabletten)

Het gebruik van de Hotelverpakking van Fleeck is zeer eenvoudig. In de volgende 5 stappen leggen we je uit hoe je dit product op een veilige wijze kunt gebruiken en maximaal resultaat kunt behalen.

Stap 1: Open de verpakking, neem een tablet en kauw deze door.

Stap 2: Poets je tanden met de bijgeleverde bamboe tandenborstel zoals je gewend bent, voor 2 minuten.

Stap 3: Na de 2 minuten poetsen kun je de tandpasta uitspugen.

Stap 4: Spoel de bamboe tandenborstel af met water.

Stap 5: Geniet van een schoon en fris gebit!

Belangrijke tip:  Slik het tablet niet door. Om de levensduur van de tandpasta tabletten te verhogen, raden we aan deze te bewaren op een droge plaats.