GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

GRATIS VERZENDING + CADEAUTJE VANAF €50 VOOR 23:30 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS BEOORDEELD MET EEN 9.2 OP TRUSTPILOT

Tandpasta Tabletten Zonder Fluoride Mint

9.9549.95

Hét plasticvrije alternatief voor tandpasta in tubes. Met de tandpasta tabletten poets je je gebit op een natuurlijke wijze schoon!

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlMet een frisse mint smaak

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlKeuze uit verschillende pakketten: 62, 186 of 372 tabletten

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlZonder fluoride, met hydroxyapatiet

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlNatuurlijke ingrediënten en plasticvrij

Voordeel van TandenBleken-Thuis.nlVoor 23 uur besteld = morgen thuis!

SKU FTTFFM10 Categorieën ,

Tandpasta Tabletten Zonder Fluoride Mint Kopen? Hét waste free en plasticvrije alternatief voor tandpasta in plastic tubes!

De beste tandpasta tabletten zonder fluoride mint voor jou?

De beste tandpasta tabletten zijn heel makkelijk in het gebruik. Je neemt een tablet en kauwt deze door, vervolgens poets je je tanden voor 2 minuten met een (bamboe) tandenborstel. Hierna kun je genieten van een schoon en fris gebit!

Beste tandpasta tabletten zonder fluoride mint

De tabletten in deze navulverpakking zijn gemaakt met vegan-vriendelijke ingrediënten en bevatten geen fluoride. Met natuurlijke tandpasta tabletten kun je duurzaam je tanden te poetsen. Het biedt jou een waste free poets oplossing!

Zero waste tandpasta tabletten mint fluoridevrij

Zero-waste tandpasta tabs hebben hetzelfde effect als tandpasta, maar dan zonder het afval! Deze milieuvriendelijke tandpasta bevat geen plastic tube en zorgt ervoor dat je niks verspilt. 1 tablet staat gelijk aan 1 poetsbeurt. Hiermee kun je dus een maand lang je tanden schoon en fris poetsen. Zijn de tabs op? Bestel dan jouw navul verpakking!

Fluoride vrije tandpasta mint met Hydroxyapatiet formule

Fluoride is niet aanwezig in deze Fleeck tandpasta tabletten. Om jouw tanden gezond te houden, gebruiken wij hydroxyapatiet als fluoridevervanger. Het is een mineraal soort calciumapatiet dat van nature voorkomt in menselijke botten, tanden en speeksel. Het beschermt de tanden tegen tandbederf. HAp, of hydroxyapatiet, is een remineraliserend bestanddeel. Het dient om het tandglazuur te beschermen tegen zuren en suikers in fluoridevrije tandpasta’s. Cariës en gaatjes kunnen hiermee worden voorkomen. Daarnaast heeft het een succesvolle werking bij het bestrijden van tandsteen en gevoelige tanden. Bovendien helpt dit bestanddeel in de fluoridevrije tandpasta om de tanden op natuurlijke wijze witter te maken zonder bleken.

Plastic vrije tandpasta kopen

Wil je plastic vrije tandpasta kopen? Deze frisse mint tabs poetsen jouw tanden schoon en helpen jouw plastic te besparen. De tandpasta tabletten zijn gemakkelijk om mee te nemen als je op reis gaat. Je neemt precies de juiste hoeveelheid tabletten mee. Hierdoor hoed je niet een hele tube of potje mee te nemen wat plaats besparend is. De plasticvrije tandpasta is een duurzame alternatief voor tandpasta in plastic tubes. Het potje is navulbaar en bevatten genoeg tandpasta voor een maand lang poetsplezier!

Hoe werkt een tandpasta tablet?

1 : Neem een tablet en kauw deze door
2 : Poets je tanden voor 2 minuten met een (bamboe) tandenborstel
3 : Geniet van een schoon en fris gebit!

De voordelen van tandpasta tabletten:

  • Plasticvrij
  • Zonder fluoride
  • Handig om mee te nemen
  • Dierproefvrij en veganistisch
  • Natuurlijke ingrediënten

De verpakking bevat:

  • 1x 62 tandpasta tabletten – 1 maand lang poetsen

Het gebruik van de tandpasta tabletten van Fleeck is zeer eenvoudig. In de volgende 5 stappen leggen we je uit hoe je dit product op een veilige wijze kunt gebruiken en maximaal resultaat kunt behalen.

Stap 1: Neem een tablet en kauw deze door.

Stap 2: Poets je tanden met een (bamboe) tandenborstel zoals je gewend bent, voor 2 minuten.

Stap 3: Na de 2 minuten poetsen kun je de tandpasta uitspugen.

Stap 4: Spoel de (bamboe) tandenborstel af met water.

Stap 5: Geniet van een schoon en fris gebit!

Belangrijke tip:  Slik het tablet niet door. Om de levensduur van de tandpasta tabletten te verhogen, raden we aan deze te bewaren op een droge plaats.