X

Wittere tanden

Wittere tanden als visitekaartje

Voor veel mensen is hun gebit en glimlach een visitekaartje. Het is heel eenvoudig, een rij wittere tanden is heel bepalend voor je uiterlijk. Het is belangrijk om goed voor de dag te komen en je doet er alles aan om je tanden zo optimaal mogelijk te verzorgen. Elke dag poetsen, tandartsbezoekjes om je tanden te laten controleren en je gaat naar de orthodontist als je tanden scheef staan.

Je tanden verliezen langzaam hun natuurlijk witte kleur

Ons gebit wordt dagelijks geconfronteerd met ons leefpatroon (eten, drinken en/of roken) waardoor je tanden onderhevig zijn aan verkleuringen en het verliezen van de natuurlijke witte kleur van je tanden.
Soms ben je, ondanks de persoonlijke verzorging, niet tevreden omdat ze te geel zijn of in de loop der tijd donkerder zijn geworden.

Je ziet jezelf minder graag lachen

Wellicht krijg je af en toe opmerkingen uit je (naaste) omgeving dat je tanden niet mooi wit zijn of vind je zelf dat je tanden geen mooie kleur hebben. Misschien stoor je jezelf er af en toe aan, maar het doet je zelfvertrouwen geen goed. Het kan ook zo ernstig zijn dat je nauwelijks je mond open durft te doen als je praat en niet op de foto durft te lachen omdat je je schaamt voor de kleur van je tanden.

Tanden bleken is geen luxe meer

Tanden bleken thuis kan dé oplossing zijn om weer lachend op de foto te gaan. Je kan je tanden bleken.
Hiermee kun je die stralende, frisse uitstraling krijgen die je altijd gewild hebt.

Een aantal jaar geleden was tanden bleken nog een soort hippe trend overgewaaid uit Amerika. Anno 2017 is tanden bleken geen overbodige luxe of een hype, maar een waardevolle aanvulling op je normale, persoonlijke verzorging.

Je kan je zelfvertrouwen goed doen door weer met een rij wittere tanden iedereen lachend tegemoet te gaan. Het is namelijk ontzettend goed voor je uitstraling als je jezelf kan presenteren met een rij prachtig witte gebleekte tanden.

Tanden bleken wordt al ontzettend lang gedaan

Het principe van tanden bleken wordt al erg lang toegepast. Al ruim 200 jaar worden er technieken toegepast om verkleuringen van tanden tegen te gaan, om tanden te bleken. Er werden toen vele chemicaliën en technieken toegepast om te donkere tanden witter te maken en te bleken. Dit had vaak schadelijke gevolgen voor de gezondheid omdat de wetenschap minder ontwikkeld was dan nu.

De wetenschap is verder

Gelukkig is de wetenschap nu een stuk verder in zijn technische ontwikkelingen wat betreft tanden bleken. Er worden wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar tanden bleken en er worden ook veel onderzoeken met elkaar vergeleken om te kijken wat het beste werkt.

Thuis je tanden bleken werkt het beste

Naar een recent artikel van de Volkskrant, een aantal jaar geleden, zegt Roeters, dat ondanks er een duidelijke trend gaande is met bleekklinieken, het allang duidelijk is wat je kunt doen. Roeters is tandarts, universitair hoofddocent tandheelkunde aan de Radbouw Universiteit en mede auteur van het Handboek voor Esthetische Tandheelkunde.
Volgens Roeters tonen alle wetenschappelijke onderzoeken aan dat thuis je tanden bleken met een bitje het meest effectief is, ook op de langere termijn.

Op langere termijn meer zelfvertrouwen en wittere tanden

De verkleuring van je tanden kan een gevoel van schaamte oproepen. Daarom besluiten vele mensen hun tanden te bleken. Maar je wilt wél veilig en betrouwbaar je tanden bleken. Liever ook nog voor een betaalbare prijs.

Producten goedgekeurd volgens EU wet- en regelgeving

Tot een aantal jaar geleden was er geen controle op het hoge waterstofperoxide gehalte in veel tandenbleekproducten. Dit had soms desastreuze gevolgen voor de gezondheid. Sommige cliënten kregen last van bloedend en geirriteerd tandvlees, anderen kregen weer last van zenuwwortelbeschadigingen. En dat allemaal voor een rij wittere tanden!
In 2012 is er daarom een nieuwe wet en regelgeving ingegaan en de producten mogen maar maximaal 0,1% waterstofperoxide bevatten. Toch zijn er ook vele andere effectieve bleekmiddelen op de markt.
Tanden bleken thuis heeft uw gezondheid hoog in het vaandel staan en daarom zijn al onze producten non-peroxide.

Het NVMA adviseert

Volgens het NVMA, een autoriteit op het gebied van gezondheid en preventie, schuilt er gevaar in schade die kan ontstaan bij het gebruik van bleekmiddelen met een hoger percentage waterstofperoxide.
Met name bij rokers en mensen die alcohol gebruiken kan, vanwege de verminderde doorbloeding van het tandvlees, irritatie kan ontstaan bij gebruik van tandenbleekmiddelen met een hoger percentage waterstofperoxide. Het is bekend dat bij bleekmiddelen die het tandvlees raken, er irritatie kan ontstaan.

Op maat gemaakte bitjes voor u

Bovendien wordt er geadviseerd vanuit de medische wereld om op maat gemaakte bitjes te gebruiken zodat uw tandvlees niet te gevoelig wordt of geirriteerd raakt. Zo heb je minder bleekgel nodig en kan je het meest effectief thuis je tanden bleken. Ook lekt er minder bleekgel naar het tandvlees.

Tanden bleken thuis biedt u dé oplossing met onze tandenbleeksets, waarbij u zelf uw tanden kunt bleken met op maat gemaakte bitjes. U kunt zelf eenvoudig de bitjes op maat maken en zelf een moment uitkiezen om met veilige producten uw tanden witter laten te worden.

Wittere tanden thuis op de bank

Wittere tanden is iets wat heel veel mensen willen, maar ze laten zich soms door schaamte, twijfels en een gebrek aan zelfvertrouwen weerhouden er iets aan te doen. Wij begrijpen als organisatie dat een gezond en functioneel gebit zeer belangrijk is voor u. Onze site en onze producten zijn er voor bedoeld om u daarmee te helpen. Een mooie rij witte tanden en kiezen zullen er voor zorgen dat u uw gebit meer waardeert en het helpt u ook te motiveren om uw gebit mooi en gezond te houden. U kunt hiermee aan de slag met een van onze mooie non-peroxide producten. Thuis op de bank, onderweg of in het openbaar vervoer. Eigenlijk waar en wanneer u maar wilt.

Lachend op de foto met een rij witte tanden

Laat u niet weerhouden om een rij wittere tanden te krijgen. We snappen als organisatie dat het lastig om de natuurlijke kleur van uw tanden te behouden in onze huidige consumptiemaatschappij. Maar u wilt een gezond en mooi gebit. Het liefst presenteert u uzelf met een rij wittere tanden. Wilt u ook niet lachend met een rij wittere tanden op de foto? Begin vandaag te werken aan een rij wittere tanden met onze effectieve, veilige producten.

Weer goed voor de dag komen

Tanden bleken thuis bied u dé oplossing om uw tanden een frissere, wittere uitstraling te kunnen geven. Neem een kijkje bij één van onze kwalitatief hoogwaardige producten en begin te werken aan uw visitekaartje. Wij staan als organisatie er voor om u te helpen met een rij mooie, witte tanden en kiezen. Neem gerust een kijkje op onze website en kies een van onze prachtige producten. Wij begrijpen dat een witter gebit en een betere uitstraling zeer belangrijk zijn.